Morgonjogg + matteprov

Hellu världen!

Idag ringde klockan vid 6 och upp och tog en runda med Amamda som planerat. Sjukt skönt att komma ut sådär på morgonen och röra på sig! Lite kallt fortfarande men kommer nog fortsätta med detta fram mot våren :)



Matteprov första timmen också, ekvationer, gick väl sådär. Blir nog godkänd i alla fall ;) Svenska prov i eftermiddag också. Shit 4 prov denna veckan :S Fullt ös!


Xoxo Julia <3

~Say something~

Hellu! Sitter och lyssnar på lite musik och bara chillar i min ensamhet. Tror alla andra är i Brålanda och käkar pizza x) Fick hur som helst en väldig lust att kika in här och skriva lite :D Det var ju ett tag sen nu. Hoppas att ni alla har haft det bra!
 
Hade muntligt prov i hästkunskap idag, gick skit... Fick F så får göra om det x( Haha så det var inte så bra kanske. Halva klassen fick typ F, och den som fick bäst resultat fick D i betyg, hehe... Fan vad dåliga vi är! Men det var faktiskt skitsvårt!!
 
 
Annat kul som hänt idag är att jag fick med mig Ida ner till gymmet efter skolan :3 Träna bara en halvtimme ungefär då vi båda precis har börjat, men det var effektiva 30min och jag lär nog ha åtminstone lite träningsvärk imorgon! Gött! Kanske drar ut och springer med Amanda imorgon på morgonen också ifall hon orkar, hon har nämligen problem med knät :/ Vi får se vad som händer med det, men sjukt skönt att ha kommit igång igen i alla fall :D
 

Puss my lovers <3

Kap Verde

Kom hem inatt från den andra misslyckade utlandsresan av tre...
 
Fanns inget WiFi på hotellet så har därför inte kunnat uppdatera er under veckan, men det fanns ändå inte jättemycket att berätta. Blev ''sjuk'' efter tredje dagen så fick ligga inne på rummet halva resan och kolla på filmer med en blöt, kall handduk på huvudet och knarka massa tabletter. Inge vidare så det kändes som lite bortkastade pengar för stackars mamma som fick betala allt, resan, sjukvård o.s.v. Hade faktiskt lika gärna kunnat vara hemma :/
 
Menmen, Kap Verde var det i alla fall inget fel på! Varmt och skönt, stora härliga vågor, trevligt folk! Jag skulle gärna åka dit igen men då dränkt i solkräm (solen tar som in i helvete) och med en stor hatt på huvudet (Y)
 
 
Xoxo Julia <3

Spindelharpan is the shit

Tack till spindelharpan som höll mig sällskap i min sömnlösa natt (Y)


Och nu börjar den långa och hemska resan mot målet Kap Verde!


Xoxo Julia <3

Resfeber

Resfeber på halvhög nivå! Trött på hög nivå! Får ju inte sova heller om jag ska ha en liten chans att somna på flyget sen :(( 9 timmar, det ser vi inte fram emot...
 
Har inte packat eller fixat nått än heller, kanske på tiden att göra det?? Kan sitta här och jäsa en stund till så har jag nått att fördriva tiden med senare. Gött det!
 
 
Skönhetssömn fanns det nått som hette också <3

Barney! :D

Det är inte var dag man får en gratis dator bara sådär!
 
Linas gamla HP som knappt fungerade, fick syrran att hjälpa mig att starta om hela skiten och nu tuffar den på :D Ljudet fungerar kanske inte, och den dör utan laddaren... Men vafan, jag älskar min Barney Glittermus med alla hans tillbehör! Och ja, min kära systeryster fick välja efternamn...
 
Välkommer till familjen Barney!!
 
 


Woopwoop




Xoxo Julia <3

Frulle ala Alice



Efter att jag kom hem från lilla staden Uddevalla, drog jag vidare till Alice i stora staden Göteborg ;) Chillat här inatt, ätit massa gott och träffat lite goa fölk! Helgen blev rätt bra tillslut alltså :3


Xoxo Julia <3 

Uddevalla

In till lilla staden med moder och köpa en bikini är vad som står på schemat idag (Y) Dock ganska Otaggad till att spendera pengar av någon anledning :S Menmen, något måste man ju ha på sig när man ligger och göttar sig i solen!


Xoxo Julia <3

Storstan

Efter en dag i Götet med bästis Anna fick jag förutom fina minnen med mig fler bilder från fotoautomaten


subway



frozen yoghurt



nya skitsnygga skor, och en hoodie som jag nu är helt förälskad i!!


Hola hop Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0