Fokus on me

Hola hop :3 Älskar att säga det så tänker säga det en gång till!
Hola hop människor!

Har ni haft en go helg? Ja det tror jag allt att ni har! Min har mestadels bestått av bilåkning och tårtätning då min mormor i Skärstad fyllde år (A) Så ja, helgen har gått i rasande fart! Och nästa blir förhoppningsvis minst lika fartfylld! Då har vi nämligen mycket på schemat, men det tar vi när det kommer :3

Tänkte egentligen bara meddela att jag nu i fortsättningen ska försöka lägga all min energi och mitt fokus på mig själv och min utbildning. Vilket innebär att jag inte kan lägga lika mycket energi på fritiden till att tjöta med vänner eller gosa med Leggur i stallet. Så tyvärr har jag fått lägga ansvaret jag haft för Leggur på hyllan ett tag :( Riktigt tråkigt måste jag erkänna då han är världens myshäst! Men man måste alltid prioritera, och just nu kommer jag i första hand ett tag framöver..


Måndag igen imorgon då. Upp och åka buss och dra igång veckorutiner. Gött det! Dock inte alls taggad att höra larmet 07:22 igen...


Nattus! Julia <3

Svar på kommentar



Ja det ska bli riktigt gött faktiskt med en riktig solsemester med mamma och syster, och bara ligga och smälta i solen en vecka med en go drink i handen! Vi åker natten till torsdag vecka 7 och då bär vi av mot Cape Verde i en 9 timmars lång flygresa :3 Dock flygrädd :(( Men hoppas på att överleva denna gången också! ;)


Kram! Julia <3

Nattahumor

Hahaha döööör! Borde kanske sova x'D Natthumorn med Anna sitter där den alltid suttit, på helt rätt plats!! (Y)

Hola hop, Julia <3

Spruta!?O.O



Fick sluta innan lunch så brutalt skönt! Är hemma 14:30 då mamma möter upp mig för att åka till vårdcentralen :(( Ska vaccinera mig mot nått skit... Usch och fy! Men när det är klart kan vi börja räkna ner för flygresan :D Solsemester taggataggatagga!

Xoxo Julia <3

Helg~Hem och sova

Hola hop människor!

Sitter nu i sadelkammaren och dör en smula. 1 timme är inte mycket till sömn, känner mig sjukt likblek och sliten. Trött och seg och depp för att jag är för fattig för mitt eget bästa. Känner för att klaga på världen idag!

Vill hem och krama min fina voffsa.


Xoxo Julia <3

Serieskådning

Hallå snömonster! Typ 10cm vitt fluff över hela marken, snöstorm nästa?

Nyss genomfört årets första träningspass, stolt! Crossfit/cirkelträning 45min blev det idag + en isdusch då varmvattnet har lagt av här på internatet... Men att duscha kallt ska tydligen vara bra för både kropp och knopp så vi får väl hoppas att det lönar sig :) Kanske hänger på ner till gymmet imorgon också om det inte är alldeles för fullt.

Upp imorgon klockan 6 igen för att starta tredje dagen av stalltjänsten (Y) Så nu blir det 3 avsnitt av How I met your mother innan läggdags!


Puss darlings, Julia <3

Skumbad

Pallade inte tillbringa min sista jullovsdag bland massa böcker, nejnej, istället kopplar jag av i ett hav av skum i mitt badkar!


Om två timmar bär det av till skolan där Line möter mig och sen rullar allt igång som vanligt igen. 

Bye bitches, Julia <3

Pojkvänsmaterial!!

Hola hop! :D Spenderat första delen av helgen hos min Lisus och myst och bakat och snackat sex xd Ja helgen började bra ;) Dock måste jag spendera sista dagen på lovet med att plugga ikapp allt det som skulle vart inne innan jullovet...

Anyway, KOLLA VILKET FINT SKAL JAG FICK AV LISA!!


Johnny Depp, I'M IN LOVE! Här kan vi snacka pojkvänsmaterial :o

Jag ville bara visa upp min nya fancy skal, så ska återgå till att jäsa :3

Hola hop! Julia <3

burn money burn

En heldag med Lisus på stan resulterade inte bara till en awesome dag, utan även till en urfattig Julia.. Detta fick jag med mig hem -->
 
 
 
 
 
Svarta denimjeans från H&M - 99kr
Beige tröja från H&M - 199kr
Rosa tröja från Gina - 199kr (ordinarie pris 249kr)
Samt tre pack strumpor från H&M 59.50kr, och ögonbrynstrimmer från Cubus 99kr
Totalt 655.50kr
 
Xoxo Julia <3
 

Gott nytt år!




Tack för en awesome nyårsafton alla fina! ;*

Gott nytt år på er alla och grattis till min blogg som fyller hela 1 år idag!

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0