Svar på kommentar



Självklart kommer jag att titta in lite då och då, eller skriva ifall det händer nått speciellt! Men jag kommer inte blogga lika mycket som innan, inte just nu i alla fall :)

Xoxo Julia <3

Hej!

Jag är inte tillbaka men jag säger hej ;)

Vart "borta" ett tag och detta för att jag tappat intresset för att blogga om exakt allt exakt hela tiden x) Tycker det är mycket trevligare att titta in någon gång då och då istället :3
                                                                 

Shiet, på onsdag har jag haft denna bloggen ett helt år O.O Känns verkligen inte så.. Ett helt år utan bloggbyte på grund av att jag tröttnat eller att portalen krånglat! Gött :D

Hehe nej men har nog börjat växa ifrån det här med blogg nu när jag gått och blivit bonne och allt ;) Men som sagt, bloggen stannar kvar, ni får gärna kika in här då och då, det kommer jag göra :)

Fin jag är i min reflex (Y)

Xoxo Julia <3

Jul igen

Då var det jul igen, även ifall regnet öser ner och jag är fett otaggad (Y)


God Jul på er alla fina!

Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Nej och nej :P Jag fick inte ha kvar min gamla dator eftersom den tillhörde Campus Väst, och tyvärr får vi inga skoldatorer här vilket suger.. Men min mamma jobbar ju som lärare i Hunnebostrand och de har likadana datorer som de i Lysekil, så det är hennes dator jag använder hemma :)

Xoxo Julia <3

Veckans avramling - Check✔️

Och årets fulaste avramling, hehe... x')

Xoxo Julia <3

Gratis är gott

Så jävla chill när stämpelsakerna i bussarna inte fungerar (Y) Behöver inte betala för mer än halva resan B)


Xoxo Julia <3

Duktigt

Pluggat-->


Hopptränat -->


Käkat chokladbomb -->


Och nu åter till plugget!


Hejahejaheja!

Xoxo Julia <3

Chokladboll?

Förväntning-->

Verklighet-->


Det här med att baka är nog inte riktigt min grej, hehe...

Xoxo Julia <3

Roomtour

Rummet i Brålanda!

Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Hejhej! Vi som bor på internatet får 4 mål mat serverade om dan i matsalen ;) Frukost mellan 7-8, lunch mellan 11:30-12:20, middag mellan 16:30-17:30, och kvällsmat mellan 20-21. Till frukost och kvällsmat serveras mackor, och yoghurt och flingor. Till lunch och middag serveras en eller två rätter, vid soppa finns efterrätt och till middagen finns även mackor :3 Sen har matsalen uppet en stund vid 9 och 14:30 då det är fika och man kan köpa nått i kiosken. Så ja, vi får en hel del mat alltså ;) Men de som har egen häst här och även bor här på helgerna få ha med sig egen mat och laga då det inte är någon personal här på helgerna.


Xoxo Julia <3

Seg citron

Fick sluta tidigare från matten då ingen pallade jobba, gött de (Y)

Nu är det fan sova som gäller fram till typ 16 då jag ska dra med mig någon till Nuntorps egna lilla julmarknad och få gratis pepparkakor xP Yummy! Sen blir det maaat och träning efter det :) Aslängesen jag tränade nu så lär väl dö.. Får gå dit själv också antagligen då det aldrig är någon jävel som vill träna med mig :(( Men jag känner att jag får göra någon nytta och röra på fläsket åtminstone en gång i veckan!

Dagens lunch, mackor och drottningmousse ;)

Xoxo Julia <3

Chill

Rätt chill morgon eller? Gick till engelskan, var där 15min och gjorde glosförhöret + fick reda på resultatet av måndagens läsförståelseprov vilket blev C (Y) Och nu är man ledig fram till svenskan 10:30 :3


Filmtime på rummet! :D

Xoxo Julia <3

Hjärngympa

Hjärngympa såhär på morgonen och jag pyntar mitt block så fint som vanligt (Y)


Svenska och idrott, körning och hästkunskap kvar efter detta. Tänkte dra ner till gymmet idag men tror jag skippar det ändå, vet inte hur mycket jag vågar träna och svettas nu när piercingen är helt nygjord :S Har ändå massa plugg att göra till imorgon i svenskan så får la sätta mig med den skiten istället..


Xoxo Julia <3

Piercing!

Lite lätt livrädd va det ja x)

Xoxo Julia <3

I DID IT

Haha det var en jävligt rädd och nervös Julia som gick innanför portarna på studio Viking vill jag lova! Stackars Natalie som fick stå ut med mitt eviga tjöt i bussen x) Men nu är det gjort och jag är mer än nöjd och jävligt stolt över mig själv! ;)



Video kommer upp ikväll/inatt/imorgon. När Internätet bestämmer sig för att fungera (Y)

Fick en fråga ifall jag fick behålla min ko efter studenten också. Haha nej det får vi inte ;P

Xoxo Julia <3

Hihohiho

Mot Uddevalla, studio Viking med Natalie för ögonbrynspiercing nu då...O.O Fan nu eller aldrig!


Inte lagom nervös eller så..!

Xoxo Julia <3

SnaggarN

Före


Medan


Efter





Haha syster tyckte det var jättekul att dra trimmen genom mitt fluff, fattar inte att jag vågade låta henne göra det! O.O Haha men nu är det gjort och nu ska jag inte klippa mig det närmaste året ;) Tagga långt hår igen, väx fluffet, VÄX!

Xoxo Julia <3

Hipp hipp hurra!

Födelsedagen kunde inte slutat bättre än mys med min bästa Anna framför en riktigt bra film med pizza och godis, och sen även provköra bilen för första gången ever! :D Kvällen gjorde min dag!


Tack återigen Anna, hade inte velat fira med någon mindre än dig :*


PRO på att släppa bromsen och svänga runt i en rondell på isgata nu då (Y) ;)

Förutom myskväll med bästie och bilkörning fick jag ett enormt doftljus från grannen, 300kr presentkort på H&M från mormor och morfar, ögonbrynspiercing av syster, stalljacka och högtalare från mamma och pappa :D Bilder kan ni få imorgon då jag ska krypa ner under täcket och njuta av livet några timmar!

Xoxo Julia <3

Frågestund - vintertid avslutas

När fyller du år??? Idag ;) 97-12-08

Hur gammal är du??? 16

Vad heter du i mellannamn??? Anna och Mimmi

Vad har du för djur??? En bondkatt som heter Skrållan och en Finsk lapphund vid namn Ailis :)

Vart går du i skolan??? Jag går första året på gymnasiet och pluggar Naturbrukslinjen hästhållning på Nuntorp i Brålanda

Skulle inte du raka håret i söndags? Jo det är helt rätt, det skulle jag egentligen ha gjort. Men det var ingen som orkade åka in och köpa en hårtrimmern förra helgen så det blev inte så. Skulle egentligen åkt in idag istället men eftersom det är typ snöstorm just nu så får vi se hur det blir med det :P

Hur trivs du på skolan? Jag trivs jättebra på Nuntorp. Det är en liten och mysig skola i min smak och folket är väldigt trevliga osv :3 Dessutom är det nästan inget plugg över huvud taget just nu och det är ganska lätt att få bra betyg vilket är ett stort plus då plugga verkligen inte är min grej!

Är det kul att bo på internat och hur fungerar det? Kul och kul kan jag väl kanske inte påstå att det är. Ganska segt och så men jäkligt gött att bara kunna gå och lägga sig när man känner för det liksom ;) Hur det fungerar har jag inte riktigt koll på faktiskt :S Jag bara bor där måndag-fredag och får mat serverad när mamma och pappa betalar in pengar varje månad (Y) Haha nej men alltså jag vet inte riktigt hur du menar det är inte så komplicerat helt enkelt.

Hur kommer det sig att du började rida Leggur? Ida som äger Leggur började i min klass efter höstlovet och hade då med sig sin islänning hit. Line som också har sitt häst på skolan tyckte att det kunde vara kul ifall jag kunde låna någons häst någon dag så att vi kunde rida ut en sväng tillsammans eller så. Så jag frågade Ida ifall jag kanske bara kunde låna Leggur någon dag och skritta ut en sväng tillsammans med Line, och det visade sig att Ida skulle behöva rätt mycket hjälp med Leggur då hon själv inte alltid får tiden att räcka till. Sagt och gjort. Jag testade att ta en lektion för Ida med Leggur redan veckan därpå och vi kom ganska bra överrens så vi bestämde att jag skulle börja rida honom varje måndag och torsdag :) Sen blir det ju mer eller mindre var klart, ifall Ida är sjuk någon dag hjälper jag självklart till och ifall det är tex en måndag men jag inte orkar rida den dagen så kanske han får stå då. Vi är lite flexibla med andra ord!

Vad är din favoritmaträtt? Oxfilé, pommes och beasås :3

Vad vill du jobba med i framtiden? Något med omsorg tror jag. Alltså antingen ta hand om barn på en förskola, eller kanske handikappade, kanske gamla människor på ett ålderdomshem, eller bara vuxna som behöver någon slags hjälp.

Beskriv Leggur i sättet också :) Leggur är en liten energifylld islänning som älskar att mysa och bli ompysslad. Han är ganska liten men har en enorm personlighet, det gäller att lära känna honom och få en bra gemenskap med honom. Han kan vara lite nervig och stressad på grund av hans tidigare bakgrund men är man själv sansad så brukar det gå ganska bra ändå. I ridningen försöker han göra sitt bästa och kan bli ganska frustrerad ifall han inte förstår, men då är det bara att samla ihop honom och börja om eller testa något annat som avlastning en stund. Han har inte så mycket kondition eller muskler än så länge så han är ganska tanig, men vi gör så gott vi kan för att han ska få lite underull och bli lite rundare om magen så att vi sedan kan göra om den energin till muskler :) Han är en helt underbar liten ponny när man lär känna honom och jag har nog aldrig sett en sötare häst med mustasch och allt!

När kommer du snagga dig? Så snart jag köpt en trimmer ;)

Varför har du fått en ko? Haha att vi fick adoptera var sin kalv på skolan är för att vi ska använda korna i våran utbildning. Vi kommer följa kalvarna i deras uppväxt och se till att de växer som de ska och mår bra :) När de sedan är ca. 1 år och 3 månader ska vi även få seminera våra då kvigor så att de i sin tur kan få nya kalvar :)


Xoxo Julia <3

Snöstorm!

Snöstorm på min födelsedag, precis som det ska va! :D


Grattis till mig! :3

Xoxo Julia <3

Matkoma!

Shiet ligger i sängen och krampar aset O.o TOO MUCH FOOD!


Grattis till mig och min kära syster, vi är värda all denna mat och mer därtill ;*

Xoxo Julia <3

Paniken!

Hej kära människor. Kunde inte höra av mig igår som jag ville då min touch, eller vad det heter, la av på mobilen så kom inte in på den!? Fick typ panik och fick inte igång den förrän idag morse igen då mamma ringde supporten. *Puh*

Idag blir det lite före/efter kalas åt mig och min syster :) Matilda fyllde ju då år igår och jag fyller år imorgon, så idag kommer mormor och morfar och grannarna och fikar lite och sådär myspys :3 Christoffer, syrrans pöjk, skulle vara här en stund också tror jag (Y) Mamma har även lovat att kolla upp ifall jag kan börja övningsköra imorgon eventuellt :D Och ska dra med mig syrran till Jula för att köpa den jädrans hårtrimmern också!! Fulla muggar med andra ord ;)

Ska påminna min moder att ringa Åsa så vi hörs senare, shingeling!


Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

1 dag kvar
Ta sista chansen och din fråga kommer garanterat upp och blir besvarad!


Xoxo Julia <3

Systrami <3

Syster. Är det bara jag som tycker att det är ett otroligt vackert ord? Tänk på det. Syster.

En syster är underbar, hon är vacker, jobbig och irriterande, snäll och rolig, och det bästa är att hon älskar dig.

Min syster heter Matilda och hon fyller hela 20 år idag! Matilda har jag känt sen dagen jag föddes, i mina första minnen finns hon med. Hon är allt det där en syster är och nästan lite till. Hon är helt sjukt störande och ibland vill jag bara slå henne för att hon är så korkad! Blond rakt igenom (Y) Och trots alla våra olikheter är vi liksom likadana. Hon ställer alltid upp för mig när det verkligen gäller och hon finns alltid hos mig även när vi är långt ifrån varandra. Matilda är Masig, "Allergisk" mot det mesta, Talangfull, Illgalen, Lättsam, Dansproffs och en liten smula av en så kallad Allvetare enligt henne själv ;)

Kortfattat sagt, jag älskar min syster.

Grattis Matilda! <3

























Xoxo Julia <3

Så onödigt

Sitta i bibblan 1 timme till och inte göra ett skit.. Vi som redan har AM kortet kan väl få håltimme eller nått så kan man ju åtminstone gå och sova en stund x(


Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

2 dagar kvar
Fortsätt fråga :D


Xoxo Julia <3

100 onödiga frågor och svar från MIG :D

1: Namn? Julia Anna Mimmi Dahlström
2: Stjärntecken? Skytte
3: 3 Rädslor? Kryp, insekter och spindlar
4: 3 saker du älskar? Mina underbara kusiner och släktingar, att hålla på med hästar, feeesta
5: 4 avtändande saker? Gula tänder, skabbigt hår, snus, ofräscha saker
6: Lärt dig ett nytt språk? Inte på senaste
7: Bästa vän? Anna. Vi umgås typ inte längre men hon kommer ändå alltid ha stört plats hos mig bland mina vänner.
8: Din sexuella läggning? Heterosexuell
9: Din första dejt? Har nog aldrig vart på någon riktig "dejt"
10: Hur lång är du? Ingen aning men kanske 165?
11: Vad saknar du just nu? Min syster
12: Vilken tid föddes du? Ingen som helst aning
13: Favorit färg? Alla färger i princip
14: Är du kär i någon? Ne inte direkt
15: Favorit citat? Det löser sig!
16: Favorit plats? Sommarstugan
17: Favorit mat? Oxfilé, potatisklyftor och bea :3
18: Använder du ironi? Ja?
19: Vad lyssnar du på just nu? Folk som dunkar musik i rummet bredvid ;)
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Håret eller ögonen
21: Skostorlek? 37/38
22: Ögonfärg? Bruna
23: Hårfärg? Råttfärgat
24: Favoritfärg på kläder? Neutrala färger
25: Busringt? Inte idag
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Blåa/gröna, vita
27: Meningen bakom ditt alias? Pass?
28: Favoritfilm? The green mile
29: Hur känner du dig just nu? Helt okej men hungrig x(
30: Någon du älskar? Hela min familj såklart!
31: Din relationsstatus? Singel :)
32: Din relation med dina föräldrar? Det går upp och ner, men nu är det faktiskt väldigt bra skulle jag säga (Y)
33: Favorit högtid? Påsk! 
34: Tatueringar/piercingar du har? 1 hål i varje öra, inga tatueringar
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? 6 hål i vänstra örat och 3 i högra, tungpiercing och ögonbrynspiercing. Tatuering under vänstra nyckelbenet, ett citat från min farmor.
36: Anledningen till varför du blev medlem här? Därför att jag tycker om att skriva och berätta om mig ;)
37: Hatar du och ditt ex varandra? Vi snackar inte, men hatar varandra tror jag inte att vi gör :P
38: Får du ”Godmorgon” och ”Godnatt” sms? Japp
39: Har du någonsin kysst personen du senast smsade? Nepp
40: När höll du senaste handen med någon? Igår tror jag
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 30min max
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Nej
43: Vart är du just nu? I mitt rum på Nuntorp
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Line fick ta det ansvaret sist xP Haha nej men folket i närheten antar jag ifall det skulle gå så långt att jag inte kan gå själv ;)
45: Har du varit på ett bröllop? Ajjemen
46: Bor du med dina föräldrar? På helgerna och loven ja
47: Längtar du till något? Helgen :D
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Njea jag vet faktiskt inte
49: Har du varit underviktig? Ja
50: När kramade du någon senast? Igår säkert
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Beror på sammanhanget
52: Finns det någon du litar på men inte borde? Ne det tror jag inte
53: Något du inte gillar med idag? Vädret
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Johnny Depp :3
55: Vad tänker du på mest? Mig
56: Din konstigaste talang? Låta som ett marsvin x)
57: Har du några konstiga fobier? Jag kan inte cykla först ifall man är två eller fler som är ute och cyklar
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Beror på hur fixad jag är
59: Vilken var din senaste lögn? Jag mår illa
60: Föredrar du att ringa på en telefon eller video chatta? Ringa
61: Tror du på spöken? Halvt
62: Tror du på magi? Ne
63: Tror du på lycka? Jadå
64: Hur är vädret just nu? Rätt stilla men trist
65: Vilken var den senaste boken du läste? Syskonkärlek
66: Gillar du lukten av bensin? Njea ibland
67: Har du några smeknamn? Det tror jag inte
68: Senaste skadan? Har aldrig riktigt skadat mig precis
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Spenderar
70: Kan du röra din näsa med tungan? Nej
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Ja mina plastblommor (Y)
72: Favorit djur? Får :3
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Sov
74: Vad tror du satans efternamn är? I gatan
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? Någon pepplåt
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Vara självständig, ärlig, omtänksam och bara genom att visa att personen älskar mig för att vara mig
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Mer än allt annat - Vakta ditt hjärta, ty hjärtat styr ditt liv
78: Har du varit olyckligt kär? Ne
79: Ditt favorit ord? Tjeckt!
80: En bra blogg du följer? Lelis.blogg.se
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Ge mig glass!
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Ne
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Har ingen dator för tillfället
84: Har du haft sex? Ja
85: Har du köpt kondomer? Nej
86: Fått F i ett ämne/kurs? Nepp :D
87: Kysst en kille? Ajjemen
88: Kysst en tjej? Haha ja
89: Kysst någon i regnet? Ne
90: Haft ett jobb? Nepp ska söka till helgen ;)
91: Lämnat huset utan plånbok? Ah
92: Mobbat någon på internet? Hoppas jag inte
93: Haft sex offentligt? Nej
94: Rökt? Ja
95: Druckit alkohol? Ajjemen
96: Är du vegetarian/vegan? Nej
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Japp
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Ajjemen avatar maraton haha! x)
99: Varit utomlands? Egypten, Italien och Norge (Y)
100: Fått ditt hjärta krossat? Ne mitt hjärta slår :3


Xoxo Julia <3

Leggur



En trött och blöt Leggur efter dagens pass i manegen (Y) Det är så det ska vara, bortsätt från det blöta då så att säga..
Tränade mycket på böjda spår som volter och serpentiner. Han ville inte alls vara med på serpentinerna i början men gav sig efter ett tag och blev riktigt fin :) Tränade mycket på tölten i olika tempon och även den på böjda spår, och även lite galoppfattningar så att han inte rusar in i galoppen. Körde även lite skänkelvikningar i början men det tyckte han var jättejobbigt så det blev bara några i båda varven. Men som sagt, mycket fokus på tölt och galoppfattningar idag :3 Nöjd över lillen, han kämpade på bra!

Fick även C i betyg på båda proven i Djuren i naturbruket och Djurens biologi :D Så ja, denna dagen slutade ändå helt okej även ifall jag till en början var mer än negativ ;)




Xoxo Julia <3

Regn, regn, ljuvliga regn

Tusan då, tänkte att regnperioden skulle vara över nu, tusan då. Vinter och snö ska det vara! Inte regn och rusk :(


Galet ont i ryggen har jag med, ingen bra dag alltså... Har hand om Leggur idag så han kanske kan muntra upp mig lite senare (Y)

Nu--> Matte


Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

3 dagar kvar
Fortsätt fråga :D


Xoxo Julia <3

Julkalendern - Barna Hedenhös uppfinner julen

Är det bara jag som tycker att detta årets julkalender inte alls verkar bra??

Den är typ väldigt tråkig än så länge, masar sig fram och får nästan tvinga mig själv till att kolla på den :S Ja jag måste kolla på den, det är tradition ju! :3

Saknar när det var typ dieselråttor och sjömansmöss. Det är en julkalender man kommer ihåg och det är så det ska vara! :D


Haowdi people, nu ska jag leta upp lite dieselråttor och sjömansmöss!

Xoxo Julia <3

2 timmar till lunch

Sitter på rummet och filosoferar. Blev klar med engelskan nu så ska bara sitta och läsa och plugga ranson stuff fram till lunch (Y)

Veckan går extremt långsamt framåt, siraps takt typ. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll igen efter styrketräningspasset så kanske tiden rinner lite fortare förbi. Annars händer det väl inte så mycket idag. Koprov sen som jag typ inte kan någonting om, kanske går ut i ladugården en sväng och hälsar på min Kajsa ko, och sist på dagen matte. Sen som sagt plugg, käka, träna, plugg, käka, sova (Y)


Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

4 dagar kvar
Fortsätt fråga :D


Xoxo Julia <3

Proooooov

God kväll :)
Kom nyss in från stallet och ska sätta mig och plugga inför 2 prov imorgon :((

Tog Leggur och red ut med Line och Puff en sväng. Mörkt var det men galet mysigt :3 Ska ju egentligen bara ha Leggur på måndagar och torsdagar men Ida var sjuk idag så fick rasta pollen lite (A) Imorgon rider Ida och på torsdag tar jag nog ett ordentligt pass i ridhuset ifall inte det är bokat. Måste även mocka ur hagen och putsa hans grejer för den som ville veta det ;) Men det löser vi på torsdag!


Hej svejs lingon grejs!

Xoxo Julia <3

Syskonkärlek

Hallå :)
Har svenska för tillfället så sitter och läser på rummet (Y) Älskar att vi får göra det, mycket goare att ligga i sängen än sitta på en hård trästol liksom!


Sjukt trött, 4 timmars sömn inatt igen, jävla Jonas!! x( Idrott sen också med hyper tant till idrottslärare (Y) Herregud låt dagen bara ta slut..

Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

5 dagar kvar
Fortsätt fråga :D


Xoxo Julia <3

3 veckor/15 dagar

God måndag på er :)
Veckorna bara rullar på och nu är det bara 3 veckor kvar fram till jullovet med alla dess tillbehör!


Har massa prov att se fram emot denna veckan så efter att jag har tagit hand om och ridit Leggur idag så får jag nog börja plugga in lite (Y) Hinner kanske inte ner till gymmet idag då tyvärr :/ Men det får jag försöka ta ikapp under resten av veckan i så fall.

Svenskalektionen väntar!

Xoxo Julia <3

Frågestund - Vintertid

6 dagar kvar
Fortsätt fråga :D


Xoxo Julia <3

Dags för...

VINTERNS FRÅGESTUND! :D

Frågestunden startar nu och fortsätter i en hel vecka! Svaren kommer på söndag den 8 december! Ja ni hörde rätt, svaren kommer på ingen mindre dag än min födelsedag! :D


Ni kan reglerna, de är enkla! Ni frågar jag svarar!

KÖR!

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0