When the sun goes down

Waaaa huvudet sprängs! Nyss läst igenom 26 sidor om hovar och jag har inte blivit det minsta klokare av det. Vill bara lägga mig ner, gråta en skvätt, sova och vakna nästa vecka när denna skiten är över. Dock räknade jag ut att nästa vecka blir lika förjävlig då 4 prov väntar på mig då. Suck. Ska andas lite och skriva om hönor en stund innan jag försöker mig på dessa hovar igen (Y)



Sovmorgon

Hellu! Tänkte bara svänga in snabbt och skryta lite om att jag har sovmorgon imorgon, woopwoop!
Har endast mattelektion som börjar 14:45 så behöver inte ta bussen förrän 11:37 :D


Godnatt flisor <3

Söndagsångest

Söndagsångest är det minsta man kan säga om denna dag.. Ser inte alls fram emot imorgon med 3 prov som väntar i veckan varav ett är muntliga nationella i svenska. Usch!

Helgen har gått sjukt snabbt och jag har tillbringat den med Lisa och min kusin Hannah, samt en del bakom ratten tillsammans med mamma. Femte gången jag körde idag och vi drog oss ut på vägen en sväng, kändes riktigt bra och roligt är det också! :) Längtar till körkortet som sjutton!

Nya lambisar på Nuntorp

Xoxo Julia <3

Det går i kras

Godkväll. Trött som ett fnöske efter ännu en kass natt. Sovit oroligt och vaknat mitt i natten med kramper hela veckan och det känns i kroppen. Trött och seg och bara allmänt off. Ska gå och lägga mig så fort tvätten är klar, ca 22.

Lektionerna idag var först Matte, efter det Djurens biologi där vi kollade på en gripande dokumentär om späckhuggare och hur vi brutalt ärligt misshandlar dessa otroliga djur. Värd att se, har för mig att den hette nått i stil med Black fish, googla upp det! Hästkunskap stod som nästa på schemat och tydligen väntar ännu ett prov där nästa vecka om hovar. Fick en sjuk bunt papper där så tvivlar på att detta blir lätt alltså O.o Avslutade med ett bra ridpass på Enya för Stellan! Fortsatte träningen i galopp mellan trånga bommar m.m. för att riktigt samla ihop dem och få dem att jobba ordentligt med bakbenen under sig. Riktigt roligt och lärorikt!

Hann även tappa kära Arne i ridhuset när vi plockade fram bommar så att hela skärmen sprack... Typiskt. Jaja det tog åtminstone 1,5 år innan (Y) Märkte nu att laddaren knappt fungerar heller så blir väl att köpa en ny snart igen då -.-' Känner att min älskade mobil tar sista stegen nu.




Godnatt babes<3

Gå och lägg dig

Hola hop!
Tycker skolan kan gå och lägga sig, går fan inge bra nu. F på ännu ett prov som jag får göra om vecka 15 om jädra grisar... Får väl i och för sig skylla mig själv som inte pluggar x(
Blev i alla fall godkänd på redovisningen som jag vägrade göra igår. Skickade in PowerPointen till läraren och fick E för det (Y)

Orkar inte mer nu, sängen väntar tålmodigt (A)


Puss gurkor <3

Det är illa

Gött att sluta efter lunch! Eller egentligen inte, men nu är det så att jag långt ifrån älskar min kära mentor som också råkar vara mig lärare nu i eftermiddag. Så efter en incident förra veckan har jag nu beslutat att inte närvara på denna lektion vilket hon är väl medveten om. Klarar inte av lärare som varken lyssnar på sina elever eller kan kompromissa!


Vacker vårsol idag så kände egentligen för att ta en promenad, men sov så fruktansvärt illa inatt så tar nog en Ipren och sover en stund på det istället (Y)

Xoxo Julia <3

Antiplugg

Hej! Måndagen genomförd och jag förbereder för sängen.

Muntliga nationella i engelska idag är väl det enda utöver det vanliga som hänt. Va i grupp tillsammans med Micaela och Evlina, och kan säga att det gick mycket bättre än i nian haha! Vet att jag blev godkänd men hoppas självklart på högre än E. Får förhoppningsvis reda på resultaten nästa vecka när alla grupper är klara :) Eftersom engelskaläraren Sandra ska sitta med resterande grupper på de andra lektionerna denna veckan samt måndag nästa vecka så får jag hål under de timmarna, skönt!

Tänkte egentligen spendera kvällen framför dator och plugg, men livet kom i vägen ;) Drog ut en sväng med Magnus, Amanda och Louise några timmar då både Magnus och Louise har körkort. Hamnade i både Brålanda, Vänersborg och slutligen Trollhättan där vi tog en liten promenad, haha. Kul att komma utanför skolväggarna emallanåt! Fick dock inte pluggat nått så måste ta igen det imorgon... Men det löser jag!


Dröm sött <3

Intensiv söndag

Har minst sagt varit en intensiv söndag.

Började ju med anställningsintervjun imorse vilket jag var riktigt nervös inför! Som tur var gick allt bra och jag tror att jag har ett spikat jobb i sommar :D Tog ungefär en timme då vi satt och pratade, gick igenom regler o.s.v., samt gick en liten rundtur i en del av hotellet. Litet och mysigt. Pratade inget direkt om löner eller så men har fått till mig att det tyvärr är ganska dåligt betalt.. Får testa på detta i år och sen se ifall jag kommer tillbaka eller kanske märker att hotellbranschen inte alls var min grej!

Efter intervjun åkte hela familjen in till Nordby där jag hittade massa snyggt! Fick dock bara med mig en grå maxiklänning hem från Gina då jag inte är riktigt lika rik som jag önskar. Ett par blåa platåpumps blev även beställde från H&M när vi väl var hemma igen. Riktigt snygga att ha till neutrala plagg enligt mig och det är nått som sticker ut lite från mängden!

Maxiklänningen tillsammans med skorna får ni se en annan gång

Blev tyvärr ingen körning med mamma på hela helgen, istället åkte jag och systrami på lite biomys :3 "Sådan far - sådan son" löd titeln, och frågar ni mig var filmen en aning seg men hade ett fint budskap. Matilda tyckte om den men den föll mig inte riktigt i smaken tyvärr som sagt.

Kvällsmys med Skrållan

Upp och skola imorgon, nationella prov och grejer... Tills dess myser jag lite med katten och min saltlaktits *nomnom*

Puss gurkor <3

Sweet home alabama

Tänkte bara meddela att jag nu äntligen fått ett nytt sim att sätta i en gammal mobil! Vilket innebär att det nu går att ringa och smsa som vanligt till mig igen på samma nummer som innan :)




Anställningsintervju nu, önska mig lycka till!

Xoxo Julia <3

"Raised on it"

Söndagskvalité på denna lördagen. Suttit inne största delen av dagen, kollat på lite film med kusinen och tjockat oss med chips :3 Kusin åkte hem efter maten så efter en blöt promenix med hunden satte sig hela familjen framför Talang Sverige, myspys!


Sjukt nervös inför morgondagen kryper jag nu ner under täcket igen. Imorgon klockan 11:00 väntar Helga på hotell Kaprifol där jag sökt sommarjobb, vill göra ett riktigt gott intryck då jag hoppats på att få detta jobb ett bra tag nu. Riktigt nervös som sagt, inte haft något jobb tidigare heller så vet ju inte riktigt hur detta går till...? Antar att det löser sig!

Godnatt puss <3

"Wasting all these tears"

Gårdagen på finmiddag med Anna kunde förmodligen inte blivit mysigare! Vi hamnade på Bella Gästis i Hunnebostrand framåt kvällskvisten. Satt där i närmare 3 timmar och bara pratade och åt gott :) Gick och la mig vid 22 tiden trött som satkorv!

Vaknade tidigt idag, vid 7, och kollade ikapp de två avsnitt av Ryttareliten som kommit ut. Intressant program så fortsätter nog att checka resterande 4 avsnitt som ska komma ut nu tisdagarna framöver. Annars har det inte hänt så mycket mer, återkommer med lite smått och gott ikväll!

Xoxo Julia <3

Hold my hand

Torsdag kväll va det nu då igen. 20 mars idag, shit vad tiden går fort! Känns som igår våren började ta form och nu är vi redan snart inne på vårens andra månad :D

Idag hade vi prov i Djurens biologi där jag troligtvis blev godkänd men osäker på om det blev så mycket mer än de alltså.. Får skylla mig själv, är alldeles för skoltrött, inte alls pepp för nått som har med skolan att göra!! Lite ridlektion för Stellan gjorde dagen lite roligare i alla fall. Fan, saknar ridningen nu när jag har återgått till att bara rida en gång i veckan igen. Sjukt tomt blir det de resterande dagarna när man inte behöver springa ut och in från stallet flera gånger om dagen. Men det är väl rätt gött att slippa också ;)


Imorgon är det fredag och det firas med finmiddag på Bella med Anna framåt kvällskvisten! Och innan det så kommer kusselinen och skuggar på skolan hela dagen (Y) Tråkigt bara att vi antagligen inte ska ha traktorkörning så då får jag inte chans att visa mina awesome skills ;( Haha nej nu ska jag återgå till att göra ingenting och kanske försöka väcka liv i Christian egrann!

Godnatt krambjörnar <3

Koklippning

Hejhej!
Sovmorgon idag då idrottsläraren var sjuk och började svenskan med film hela lektionen :) Bra start på dagen som fortsatte med info inför 2:an på engelskan och sedan koklippning i ladugården på Djuren i naturbruket då den läraren inte heller var närvarande. Dagen blev kort och lugn, men trots detta känner jag mig brutalt trött och nere, så efter en gigantisk kvällsmat och go countrymusik kryper jag nu ner under täcket.


Godnatt gurkor <3

17032014

Hej! Sitter nu på rummet sleten och dan efter första dagen med plugg sen lovet, och efter en go promenad med Line och Puffman :) Hade ju schemabrytande hela förra veckan och var inte redo för lektioner riktigt än kände jag... Men något som får bördan att kännas lite lättare är det att jag kommit på att det snart är sommarlov ju! Vecka 12 nu vilket innebär att det är fyra veckor kvar till påsklovet. Efter det har jag två veckors praktik nere i Skåne med Maja som vi taggar igång till, vilket innebär att det är vecka 19 när vi kör igång med plugget igen. Sen får vi sommarlov vecka 24 vilket innebär att det bara är fem veckor kvar efter praktiken som är om fyra veckor! :D TJOHO!
 
Gammal sommarbild på liten
 
Blir la till att jobba hela sommaren förhoppningsvis så direkt ledig är man väl inte, men ska bli gött att få in lite cash att spendera på något sköj, kanske till och med på nått jag önskat väldigt väldigt länge ;)
 
Puss gurkor <3

Fobiii

Hallå i stugan!
 
Sitter uppe och skriver lite med Samuel samtidigt som jag kollar in lite wanties från bl.a. Hööks och planerar morgondagen. Upp klockan 07:00 och fortsätta bygga de jäkla terränghindrerna hela dan... Måste tvätta också, och packa för den 3 timmars långa bussresan hem igen. Väl hemma blir det antagligen Samuel som möter upp mig denna gången så drar vi till hans place så bara tjötar och har det gött (Y) Ska bli kul att träffa någon gammal bekant från hemmatrakterna igen ;) Btw, kom på en kanske lite anorlunda fobi jag har! Det var någon som frågade det på frågestunden och svaret där är att jag har extrem fobi för att bjuda hem folk! Hemskt är det...
 
 
Ojoj vilken charmig bild med sötaste Nuntorpbrudarna!
 
Trött som sate så blir nog snart att decka ihop i en hög i sängen. Ni får sova så gott mina små sockerpullor!
 
Xoxo Julia <3

Gottgott

Åkte till Vänersborg med skolan och Dingle för att bowla och bada. Det slutade med att jag, Line, Lina och Natalie åt, åt och åt! Glass och snax och gud vet allt.


Galet lam vecka har det vart asså, nästan lite onödig.. Lediga hela måndag och halva tisdag, byggde terränghinder halva tisdag och halva onsdag, ladugårdstjänst halva onsdag, käka massa onyttigt hela dagen i Vänersborg idag, och fortsätta bygga terränghinder hela dagen imorgon. Inga som helst lektioner me andra ord :D Gött som tusan men hade ju inte tackat nej till att bara vara hemma och dö denna veckan istället (Y)

Mat om 40 och nu Sims sålänge!


Mm massage...<3

Förlåt Christina!!

Glömde ta med Christinas frågor så tar de nu!

Christina:
*Hur trivs du på nuntorp? Jag trivs hyfsat bra här :) Klassen trivs jag väl sisådär i... Men skolan och lärarna är det absolut inget som helst fel på!
*Är det en skola du rekommenderar att gå på? Absolut! Det är hyfsat enkelt om du inte är mycket till pluggmänniska, och väldigt kul om du gillar att arbeta praktiskt och med djur :)
*Vart vill du flytta efter gymnasiet? Skåne hade jag planerat, men vi får väl se hur det blir med det.
*Vad säger du om jag säger att jag saknar dig på ridningen och överallt :( Då säger jag att jag saknar dig ännu mer! Vi borde verkligen ses snart, inte sett dig på ett bra tag nu <3
*Vilken är din favoritgodis :3 Marabouchoklad och saltlakrits :3


Godnatt från bonnegårn <3

Bättre sent än aldrig

Jag ber om ursäkt för denna två dagars långa försening! Alltid nått som bökar men här kommer era lovade svar!
 
Evve:
Äter du bra nu eller har du fortfarande problem med maten? 
-du är fin som du är
 Jag äter, det gör jag, men visst är det jobbigt emellanåt. Har mina ups and downs och tankarna finns i princip alltid där, men det är inte värre än att jag klarar av det. Tack vad snäll du är!
 
Kristina:
Känner du många som har häst på sfk? Ja jag känner/vet vilka de flesta uppe på SFK är :)
Favvomat?
 
Pommes!
Favvohäst?
 
Ingen speciell just nu. Rider ju bara de här på skolan och har inte riktigt fastnat för någon sådär än. Möjligtvis Waluette i så fall.
Ponny/storhäst
 
Har alltid varit en ponnymänniska men börjar vänja mig vid storhästarna här nu och trivs väldigt bra med dem. Så det lutar mer och mer åt storhästhållet :)
Dressyr/uteritt
 
Beror på väder och vind så att säga. Är man lite seg i kroppen och vädret är härligt så går ju inget upp emot en riktigt lång och mysig uteritt! Likaså kan ett riktigt bra dressyrpass sitta perfa om man är på det humöret :)
 
Stina:
Kan inte du bara berätta lite snabbt om hästarna om du känner någon som har häst på Sfk? Ehm... Alltså jag vet ju vilka som har sina hästar där och vilka hästarna är eftersom jag red där som liten och även haft min praktik där förra året. Men är lite osäker på vad du vill att jag ska berätta?
Saknar du Sally?
 
Ja jag saknar min lilla pärla jättemycket! Har aldrig klickat med någon häst lika bra som jag klickade med henne, och vi hann ju jobba oss upp en bra bit innan hon flyttade. Men är samtidigt glad att hon blev såld tillslut och jag tvivlar inte en sekund på att hon har det bra hos sina nya ägare!
Vad hände med Rachman(stav)? Har kollat julia Berntsson ( hon heter så va) insta och de rka som hon blev väldigt ledsen för något som har med han att göra!
 
Det enda jag vet är att han blev såld. Om det hänt nått efter det så får du fråga Julia själv :)
Om de hände något, vem tror du blev ledsnas för de som hände? Och isf varför tror du så?
 
Jag tror att Julia var den som tog hårdast på att han flyttade då det var hennes sköthäst och de två stod varandra väldigt nära!
 
Sivan:
Vilka är dina närmaste kompisar? Ärligt talat har jag inte någon riktigt koll på vart jag har mina vänner nu för tiden :/ Anna kommer alltid att vara min bästa vän, alla minnen med henne genom åren är oslagbara! Sen har vi väl Lisa där hemma som hjälpt mig en del på sistone då jag som sagt haft lite ''ups and downs''. De två är de jag litar mest på och det är de som känner mig bäst, men tyvärr ses vi inte så ofta vilket är väldigt synd...
Vem fick din första kyss?
 
Edwin :)
När blev du av med din första kyss?
 
16/2-13 haha!
Kär nu?
 
Lite småförälskad kanske (A)
Din dröm outfit?
 
Ojoj ingen aning! Mode och jag går inte riktigt ihop ;)
Har du någon allergi/fobi?
 
Ingen allergi vad jag vet men en del fobier som t.ex kryp/insekter, klaostrofobi(?), scenskräck och lite så.
Vad hade du gjort om du blev gravid nu?
 
Fått halvt panik men hade nog kanske behållt det om jag fått mycket hjälp och stöd av min familj, och mina nära och kära!
När kysstes du senast?
 
28/2-14 ;)
 
 
 
Och slutligen 100 frågor från Sarah:
1: Namn? Julia
2: Stjärntecken? Skytt
3: 3 Rädslor? Fiskar och allt som har med vatten att göra, kryp/insekter, trånga utrymmen
4: 3 saker du älskar? Sommrarna med Anna, att göra spontana saker med vänner, långa härliga skogsritter på våren
5: 4 avtändande saker? Hår på ställen där hår inte ska vara, manboobs, snea kor och skabbiga händer
6: Lärt dig ett nytt språk? Inte på det senaste. Men kan svenska, engelska hyfsat och liiiite spanska ;)
7: Bästa vän? Annut!
8: Din sexuella läggning? En gång för alla, heterosexuell! Jag är ej intresserad av er bruds!
9: Din första dejt? Aldrig vart på någon direkt dejt
10: Hur lång är du? 166cm *stolt*
11: Vad saknar du just nu? Att kunna tänka klart
12: Vilken tid föddes du? Fråga mamma
13: Favorit färg? Neutrala, jordnära färger
14: Är du kär i någon? Njea, men det klart, jag skulle ju inte tacka nej till honom ;)
15: Favorit citat? Always be yourself. Unless you can be a unicorn, then always be a unicorn.
16: Favorit plats? Sommarstugan på landet
17: Favorit mat? Pommes!
18: Använder du ironi? Nej aaaaldrig *ironisk*
19: Vad lyssnar du på just nu? Mellovinnaren Sanna Nielsen - Undo
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Håret!
21: Skostorlek? 37/38
22: Ögonfärg? Bruuna
23: Hårfärg? Råtta rakt igenom (Y)
24: Favoritfärg på kläder? Alla färger i princip beroende på vad man har för hudton, ögonfärg, hårfärg osv.
25: Busringt? Ohja
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Leopard/blåvitt
27: Meningen bakom ditt alias? Grekiska?
28: Favoritfilm? Alla jag kan gråta till
29: Hur känner du dig just nu? Vilsen
30: Någon du älskar? Min syster
31: Din relationsstatus? Singel
32: Din relation med dina föräldrar? Funkar
33: Favorit högtid? Påsk
34: Tatueringar/piercingar du har? Ögonbrynspiercing i högra, ett hål i varje öra
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Tatuering:Citat från farmor, piercing:Tungan
36: Anledningen till varför du blev medlem här? Gillar att skriva och är lite kul att kunna berätta nått som hela världen kan läsa :)
37: Hatar du och ditt ex varandra? Nej men vi pratar inte heller
38: Får du "Godmorgon" och "Godnatt" sms? Oftast inte ;(
39: Har du någonsin kysst personen du senast smsade? Nepp
40: När höll du senaste handen med någon? 28/2-14 tror jag
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Ca.30min
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Nej gud så jobbigt ;)
43: Vart är du just nu? På mitt rum i Brålanda
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Mina kära partyvänner (Y)
45: Har du varit på ett bröllop? Ajjemen
46: Bor du med dina föräldrar? Delvis
47: Längtar du till något? Påsklovet
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja det tror jag. Har inte berättat allt men jag skulle nog kunna det
49: Har du varit underviktig? Ja
50: När kramade du någon senast? Igår
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Ingenting haha
52: Finns det någon du litar på men inte borde? Tror inte det
53: Något du inte gillar med idag? Att vi var tvungna att mocka i skolstallet -.-'
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Johnny Depp!
55: Vad tänker du på mest? Mat!
56: Din konstigaste talang? Jag kan typ äta hur mycket som helst, det tar liksom aldrig stopp O.o
57: Har du några konstiga fobier? Ne det skulle jag inte påstå
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Bakom. Men om man är lite fixad är det ju rätt najs att vara framför också ;)
59: Vilken var din senaste lögn? ''Jag är inte hungrig''
60: Föredrar du att ringa på en telefon eller video chatta? Ringa
61: Tror du på spöken? Nej
62: Tror du på magi? Nej
63: Tror du på lycka? Ja
64: Hur är vädret just nu? Mörkt och uppehåll xd
65: Vilken var den senaste boken du läste? Syskonkärlek
66: Gillar du lukten av bensin? Nepp
67: Har du några smeknamn? Jullebulle, Julius, Julle, Jullan
68: Senaste skadan? Aldrig skadat mig något allvarligare
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Spenderar
70: Kan du röra din näsa med tungan? Nejnej
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Mina plastblommor :3
72: Favorit djur? Får
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Soooov
74: Vad tror du satans efternamn är? Bananer
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? En vanlig dag - Ulrik
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Var dig själv och älska mig
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Ett meddelande från min syster
78: Har du varit olyckligt kär? Ja
79: Ditt favorit ord? Tjeckt!
80: En bra blogg du följer? Följer ingen direkt
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Förmodligen det jag skriver här på min blogg då den är öppen för hela världen :PpPp
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Nejnejnej
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Standardskiten
84: Har du haft sex? Ja
85: Har du köpt kondomer? Nej, fått från Umo xd
86: Fått IG i ett ämne/kurs? Nepp, men på en uppgift och ett prov
87: Kysst en kille? Ja
88: Kysst en tjej? Ja
89: Kysst någon i regnet? Tveksamt
90: Haft ett jobb? Nee (A)
91: Lämnat huset utan plånbok? Jajjemen
92: Mobbat någon på internet? Nej O.o
93: Haft sex offentligt? Gud nej!
94: Rökt? Ja. Ojojoj fy mig
95: Druckit alkohol? Ja, diplom och grejer! Usch haha
96: Är du vegetarian/vegan?  Nejjjjj
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Säkert!
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Utan tvivel
99: Varit utomlands? Norge, Egypten, Italien och Kap Verde
100: Fått ditt hjärta krossat? Några gånger
 
 
Xoxo Julia <3

Kajsa ko

Kom precis in efter en 5 timmars lång ladugårdstjänst med denna pinglan!


Är helt slut i kroppen och stinker ko gör jag med... Gött att bara få krypa ner i sängen och slockna några timmar innan ytterligare en chill dag med bowling och bad väntar. En timmes sovmorgon på det också (Y) Mig går det gött för!


Kajsa ko <3

Kajsa ko

Kom precis in efter en 5 timmars lång ladugårdstjänst med denna pinglan!


Är helt slut i kroppen och stinker ko gör jag med... Gött att bara få krypa ner i sängen och slockna några timmar innan ytterligare en chill dag med bowling och bad väntar. En timmes sovmorgon på det också (Y) Mig går det gött för!


Kajsa ko <3

Nejnejnej

Tekniken är då aldrig med mig. Svaren kommer skriftligt idag istället.


Fuck off <3

Förseningar

Kort meddelande -->

Svaren kommer upp i en video imorgon istället!


Huvudvärk så lägger mig tidigt efter några avsnitt av How I met your mother (Y)

Puss gurkor <3

Inget WiFi

Hej hoj. Sitter hos mina kusiner i Jönköping och har vart här sen fredags utan internet. Därav har jag varit rätt off på senaste :/ Men ska se ifall jag kan fixa nytt sim till veckan så att Arne lever som vanligt igen (Y)


Ska om en stund iväg till Skärstad där mina kära morföräldrar bor och fira morfar som fyller år så borde börja fixa lite inför det :) Vi hörs imorgon igen, är ledig då så ska ge er svaren på frågestunden och lite så bl.a.

Puss gurkor <3

1 dag!

Passa på! 1 dag kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Svaren kommer i en video imorgon!

Xoxo Julia <3

2 dagar

Passa på! 2 dagar kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Xoxo Julia <3

3 dagar

Passa på! 3 dagar kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Xoxo Julia <3

4 dagar

Passa på! 4 dagar kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Xoxo Julia <3

Shemabrytande

Godmorgon sunshines!
Fick min vilja igenom så jag tar 14:40 bussen hem idag och blir ledig hela dagen imorgon, SCORE :D Blir en riktig långhelg för mig då vi även har studiedag på måndag. På tisdag börjar vi inte förrän 12:20 så slipper hela förmiddagen, och på torsdag har vi aktivitetsdag så då drar jag och några till in till Vänersborg för att bowla/bada (Y) Onsdag och fredag blir som vanligt dock tror jag :)


Måste ner i källaren och slänga i lite tvätt men ni får ha en trevlig torsdag!

Kramar Julia <3

5 dagar

Passa på! 5 dagar kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Xoxo Julia <3

Morgongymnastik

Känner mig brutalt duktig som både pluggade och gick och la mig tidigt igår, och på det blev det även att dra ut och springa en runda nu på morgonen, och snart är det idrott som första lektion!


Har nog aldrig känt mig såhär peppad alltså, fyfan vad bra jag mår! :D Kanske till och med lyckas dra med mig Line ut imorgon, hmm...

Xoxo Julia <3

6 dagar

Passa på! 6 dagar kvar! Få garanterat ärliga svar! Klockan tickar!
Xoxo Julia <3

Känner mig hatad

Waaaa tror seriöst att min mentor hatar mig, tjohoo.

Åker hem tidigare på torsdag för att gå på en handledarkurs för B-körkortet, och tänkte ju då att jag skulle få vara ledig på fredag och slippa gå upp klockan 04:00 och åka buss sex timmar på samma dag. Mamma ringer till mentorn och frågar om det är okej, men nej då är det tydligen väldigt viktigt att jag är här just den här fredagen som är precis som alla andra jävla fredagar!? Usch nu sjönk mitt humör till botten. Oj vilken rolig Julia som mentorn kommer att få möta imorgon...


Tjohoo <3

Vårjackan på

Vårjackan på idag, kändes jävligt bra tills jag var tvungen att gå ut och upptäckte hur kallt det fortfarande var... Blev lite besviken på min förhoppning om sol och fågelkvitter ;(



Ligger rätt bra vid elementet med fleecefilten runt mig ett tag till!

Xoxo Julia <3

Frågestundstime

Startar upp ännu en frågestund! Kändes som att det var ett tag sen. Detta blir första för 2014, woopwoop (Y)

Ni kan det här. Ni frågar, jag svarar. Ni har en vecka på er från och med nu!
Xoxo Julia <3

Brastad - En bra stad

Helle! Legat deckad hela dagen, sovit, sovit, ätit, sovit.

Var på en så sjukt kul fest med så goa människor igår, behövde verkligen det kände jag. Bara få släppa loss och skratta och slippa tänka för ett ögonblick! Vart så sjukt stressad i veckan då jag har skrivit 4 prov och har ytterligare grejer till nästa vecka... Så jag tackar Josefine och hennes kille Jonas som höll i det hela för en go och trevlig kväll!

Morgondagen blir nog hyfsat lik idag då jag inte har några planer och bara känner för att sova ut om inget annat kul dyker upp :) Tänkte starta en frågestund nu på måndag när det äntligen blivit lite vår och värme om intresset finns? Men det var väl allt för mig denna gången, säng ljuva säng väntar!




Helle <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0