Chess

Nu börjar operan om 7 minuter! :D Awesome shitkiwi dag! Puss hej, min Friend mordblickar mig! xD

xoxo Julia <3

Taggatagga!

Nu taggar vi Naturhistoriska och Opera!!!!

Kommer antagligen inte blogga så mycket idag, kommer ha typ fullt upp. Men om jag får tid kikar jag in och säger hej en sväng! (Y)

xoxo Julia <3

Äckligt fina ögon har min Friend! Typ gröna med nyanser av guld! :O

Dumma mig (A)

Shit måste sova! O.o Kom nyss hem, blev lite senare än jag först tänkt... :S Men kul hade vi!

Började kolla på Rio, början av Modig och början av Dumma mig. Hahaha kollade knappt, typ tjöta sönder ;p Sen typ krigade vi i hans säng x')

Mååååste verkligen sova nu! Ska upp tidigt imorgon och ska ju till operan i Gbg med alla 9:or så måste kunna hålla mig vaken hela dagen... Kommer hem typ 00-01 imorgon natt (Y)

xoxo Julia <3

Filmmys med Pontus!

Hallå! Ännu en skuggning klar då :) Är fortfarande inte jättemycket för ekonomi men det var ett helt annat lugn på Agneberg än på Gullmars i Lysekil! Fick lite huvudvärk men ingen migrän och jag lyckades hålla mig vaken på bussen hem! Synd bara att bussarna går så dåligt :/

Jaja! Nu bär det av mot lille Pontus :} Eller ska jag säga stora Pontus kanske, han har ju trotts allt växt om mig nu...

xoxo Julia <3

Någon mer än jag som tycker fiskbensflätor är ett mysterium? :S

SPINT ekonomi

Sitter nu på bussen med Kristin och Lisa efter lite bussdrama då den körde förbi Lisa O.o Men hennes mamma körde som en räsertiger ikapp så nu sitter vi här hela högen ^^

Asså aldrig att jag väljer gymnasium i Ua, fick gå upp 04:57 och då stressade jag sönder :S

Ne nu somnar jag snart!

xoxo Julia <3

Älskade mat

Älskade mat, jag vet att vi inte alltid kommer jättebra överens, men just nu älskar jag dig!

Kom nyss hem, sitter och käkar lite. Va typ hos tandläkaren i 5min då dom konstaterade att jag hade fina tänder och sen fick jag gå (Y) Träffade på Anna på Skeppet när jag skulle tanka på pengar på mitt busskort och träffade Felicia i bussen på vägen hem :} Det var la nice!

Nu ska jag äta en massa mat och sen blir det att räkna matte. Blir inget jobb till mig på sportlovet... Anmälan ska lämnas in på skolan senast fredag men jag är ju inte där på hela veckan nu :/ En gång fattig, alltid fattig (Y)

Imorgon taggar vi för skuggningen på Agnebergsgymnasiet i Ua då ;} Bussen går 06:17 här ifrån... Usch!

xoxo Julia <3

Wish me luck!

Nu är det bara du och jag... Tandläkaren! O.o

Tandis x(

Sitter nu i skolan, har nyss slutat, och måste vänta här till klockan 16:30... Seeegt :{

Får snacka med kusselinen ett tag och om hon tröttnar får jag väl försöka få tag på Marcus eller Teddy eller någon annan social (Y)

Regnar... Usch... Depprimerande :/ Men nu ringer kusselinen Vilma så vi hörs sen!

xoxo Julia <3

Hallå

Chill dag hittills! Suttit och proppat i mig en jädra massa kolor med Anna på no:n... Känner mig onyttig (Y)

AAAAAH fick nyss reda på av Brigitta att jag fick A på muntliga nationella i svenska! :O Typ uperglad! :D Detta gjorde fan min dag! Happy moment in my life! :D Tagga nu de andra delproven, de bara mååååste gå bra!!! Please!

xoxo Julia <3

Äckligt glad

Hej! Förlåt min mobil har dampat sönder så inga inlägg har lagts upp! :{ Hade i alla fall en så sjukt bra dag igår! :D Muntliga nationella i svenska gick så jääää*la bra! För er som inte vet det så är jag nog den med mest scenskräck i vår klass, typ hyperväntilerar, pratar i 110, svimmar och skriker så fort läraren nämner ordet muntligt... Var så äckligt nervös igår och fick några panikattacker, men när vi väl kom igång så bara allt släppte och det kändes så sjukt bra :'D Ni kanske tänker att "aha, det var väl inget", men jo för mig var det mycket! Svårt att förklara, men kan berätta mer om min scenskräck någon annan gång.

Idag tror jag inte det händer nått speciellt, ska till tandläkaren efter skolan så måste sitta i Kungshamn och vänta i först 2 timmar innan jag får komma in och sen 1 timme efter tills bussen kommer... Bloggar då! Sen ska jag även försöka mig på att skriva ett cv till ett jobb på skolan vecka 8. Har aldrig skrivit ett cv så vi får väl se hur detta går (Y) Wish me luck!

Sen vet jag inte om jag hade några fler nyheter... Ska antagligen börja rida Haera (Kajsas islänning) en gång i veckan då hon bor i Uddevalla och har lite svårt att komma hit och rida varje dag. Ska försöka få tag på henne och bestämma dagar och så fram över :}

xoxo Julia <3

Natti

Hejhej, haft en bra helg?

Ska alldeles strax ta och klippa klorna på marsvinen, duscha och sen ligga och snacka i telefon en stund om jag hittar någon social :} Måste seriöst försöka tänka på annat, har ju muntliga nationella imorgon och är sjukt nervös så... Inte kul :/ Känner verkligen pressen på mig men ska försöka att inte tänka på att Birgitta sitter där och bedömer vartenda ord jag säger x( Usch!

Veckans planering ser i alla fall ut såhär -->
Måndag: Överleva nationella, plugga
Tisdag: Plugga
Onsdag: Skugga SPINT ekonomi på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla + plugga om jag orkar
Torsdag: Operan med 9:orna fett kul :D
Fredag: Komplediga, söka gymnasie
Lördag: Sova
Söndag: Sova, städa

Det var min vecka det, vi hörs!

xoxo Julia <3

Bildbomb - Myskväll hos Lisa

Hos Anna

Hallå :)

Kvällen igår blev väldigt mysig även om vi bara var 6st och även om bara Kristin sov hos Lisa :P Kollade på lite filmer och spelade lite spel och tjötade en hel del!

Nu sitter jag här hos Anna eftersom jag sov här inatt och vi väntar nu på att våran kära kladdkaka ska bli klar ^^ Mumma!

xoxo Julia <3

Nostalgi :'}

Ååh det är nästan lite nostalgi när man sitter här bak i Kristins bil som om det vore en liten limousin och lyssnar på Nanne Grönvall som på gamla goda tider! ;)

xoxo Julia <3

Bakdag

Sitter nu i soffan med mysiskläder och orkar inte röra mig en millimeter...

Va ute med Ailis i ungefär 40 minuter. Visste att jag hade dålig kondis, men inte att jag hade så här dålig kondis! O.o

Kristin hämtar upp mig vid 13 och då drar vi till Lisa för att påbörja bakverken! Ska försöka oss på hemmagjord sockervadd med mera ;)

Annars händer väl inte så mycket mer idag. Får se hur länge jag och Anna stannar innan vi drar hem till henne och myser lite bara hon och jag :} Får väl dra tillbaka till Lisa igen imorgon och hjälpa till att städa osv.

xoxo Julia <3

Hamburgsund

Jaha, då var man i hamburgsund då :P

Fritidsgården med Christina är alltid nice!

"Tjaoo! Här kommer ett awesome inlägg av mig (Y) Sitter just nu här med Julia och inte gör någonting. Någon där ute få gärna komma och liva upp stämningen."

Det är tjeckt att andra vill blogga från min när jag inte har speciellt mycket att säga ;)

xoxo Julia & Christina <3

Buss är alltid lika kul

Som ni kanske fattar sitter jag nu i bussen påväg hem från min älskade bästaste vän! Har verkligen saknat något att babbla med :}

Va i stallet och gick ut med pollarna Vökull och Haera innan jag var tvungen att sticka. Hatar verkligen västtrafik! Bussarna går ju för sjutton var annan timme -.-' helt sjukt, kommer ju aldrig någonstans... Någon mer än jag som hatar busstider??

xoxo Julia <3

Happy day

Hallå :}
Ska strax gå ut med hunden i den kalla och mörka vinterluften.

Anna kommer till skolan idag som ni kanske listat ut vilket gör detta till en ganska väldigt bra dag ^^ Och vi har bra lektioner idag med vilket gör detta till en ganska mera väldigt bra dag (Y)

Happy day!

xoxo Julia <3

Natti

Sängen ropar mitt namn!

Tror jag drar mig undan och gömmer mig under täcket några timmar...

xoxo Julia <3

Plugghest

Känner mig som en äkta plugghest!

Hade spanskaprov sista lektionen och slutade när vi blev klara. Jag och Kristin slutade 15:20 och vår buss går inte förrän 16:00 så vi satt och pluggade matte i 25 minuter så jag blev klar där ^^
Matte - CHECK!
Sen när jag kom hem satte jag mig med krönikan och skickade in den :}
Svenska - CHECK!
Och nu har jag precis blivit klar med att svara på alla frågorna kring energi :D
So - CHECK!

Så jäkla skönt att få bort det! Men har fortfarande skrivuppgift i hi/re tills nästa vecka och måste räkna mer matte imorgon om jag ska komma ikapp alla andra, men det fixar vi då!

xoxo Julia <3

Hola

Halva dagen gått... Halva kvar...

Ajjemen! Har strax teknik där jag gör en mycket vacker smyckeshängare x) har typ inte ens nått att säga, känns bra...(Y)

"Hejhej, jag gör också en smyckeshängare, tillsammans med Julia! Vi jobbar och sliter och den blir jättefin hoppas jag! Jag gästbloggar lite här åt Julia! ;)"
Kram kram , Annika :)

Haha aah där kom Annika in lite ;) Men vi hörs senare!

xoxo Julia <3

Bussvän

Sitter just nu i bussen och snackar med min bussvän Kristin :D

"Hjärngröt" ~Kristin~
-vem gillar gröt egentligen liksom? :S

xoxo Julia & Hjärngröt <3

Morsning

Hallå! :}

Tänkte bara berätta för alla er som inte vet det att min älskade finaste bästaste solstråle och Friend kommer hem ikväll!

Låååååång skoldag idag, slutar 15:40, har 6 lektioner...-.-'

xoxo Julia <3

Panik!

Hejhej igen!

Har lite panik och känner mig lite stressad så hinner inte blogga jättemycket tyvärr.

Måste skriva klart krönikan till imorgon och jag har bara börjat + att jag ligger två avsnitt efter i matten O.o måste även svara på en massa frågor i so tills torsdag och har prov i spanska imorgon + nationella i svenska nästa vecka!

Herre Gud nu ska jag plugga sönder!

xoxo Julia <3

Svar till Ida

Vet att jag har sagt det här förut, men bloggen är riktigt bra <3

en fråga, när jag anmäler mig, ska jag skriva ditt namn då som funktionär ? att du hjälper mig med hästen?
kram <3
http://iiidas.devote.se

Hej Ida och tack åter igen! ;}
Asså jag vet inte riktigt hur det där fungerar...:S Men prata med din ridlärare så får väl hon säga om jag räknas som så kallad funktionär :} <3

xoxo Julia <3

Forever alone

Äntligen måndag över!

Kände mig grymt forever alone idag då varken Anna eller Kristin va där...:( Anna är ju fortfarande i Vietnam och Kristin va hos tandläkaren hela dan, fu tandläkare!

Hade badminton på idrotten idag så har typ kramp i den så kallade "runkmuskeln" just nu och kommer nog ha det ett tag framöver... (Y)

Hittade även mina vantar jag glömde i bussen för ett tag sen vilket förgyllde min dag lite :} Gjorde dock sönder mitt armband som jag köpte i Rom :{

Har fullt upp idag. Äta, gå ut med Ailis, dammsuga och torka golven i hela undervåningen, teckna klart mitt porträtt i bilden, börja skriva på krönikan i svenskan + skriva klart so uppgiften om jag hinner... O.o

xoxo Julia <3

Bad, ljus och glada miner

Då va det söndag kväll igen då. Skola imorgon igen. Hoppas återigen på en bra vecka utan sura miner.

Ligger just nu i badet och försöker skaka av mig veckans familjediskussion. Hatar dom. Det börjar alltid som en vanlig diskussion med skratt och glada miner, men slutar alltid med ironi och att alla går och lägger sig i var sin frustrerande tanke. Jag behöver verkligen inte detta, inte här, inte nu.

Får se fram emot en förhoppningsvis ljusare vecka i skolan då jag träffar min högst efterlängtade Friend på torsdag efter hela tre veckor utan henne :} Skynda dig hem Anna, jag behöver lite sol nu i dessa mörka vinterdagar!

Schemat denna vecka ser hittills ut ungefär såhär -->
Måndag: Plugga svenska/spanska/so
Tisdag: -||-
Onsdag: Plugga so
Torsdag: -||- och träffa min älskade bästaste vän och Friend!
Fredag: SOVA!
Lördag: Hemligt tills vidare ;)
Söndag: Städa...

Hoppas ni får en lika händelserik vecka som jag (Y)

xoxo Julia <3

Oboy

Vilket vackert väder! Älskar dessa vinterdagar!

xoxo Julia <3

Rubrik helt enkelt

Godmorgon! :D

Hatar söndagar...

Aja, ska i alla fall göra nått idag (Y) och inte bara städa :} Ska nämligen följa med mamma, kanske pappa och grannarna när Inger (granne) ska testa på någon typ konstig skridskogrej... Tar med Ailis och lite fika så blir det säkert jättebra ;)

Vi hörs senare! Hittade en jättefin bild på Johnny Depp! :O

xoxo Julia <3

Social?

Jag har faktiskt varit riktigt social idag för att bara ha varit hemma!

Smsat med Anna, Christina, Vilma, Samuel, Teddy och Pontus.

Snackat med (antingen telefon eller Skype) Vilma, Teddy och Adam.

Riktigt stolt över mig själv :} Godnatt!

xoxo Julia <3

Skype e bra å ha

Godkväll! ;)

Fick inte tag på någon social jävel som ville se på film med mig så har suttit i nästan en timme och snackat med Teddy istället :} Han skulle dock snacka med sin kusin nu så...

Finns det någon social där ute så tveka inte att skriva/ringa eller vad sjutton s helst :D

xoxo Julia <3

Favoritplats - brasan

Då var snart denna dagen slut också då...

Har inte gjort ett skit idag. Får se om jag kanske lyckas få tag på typ Samuel eller någon som vill vara lite sociala ikväll. Annars parkerar jag mig framför Skype med antingen Teddy eller Adam eller Christina eller nån x)

Skriv på Kik ( JuliaDahlstrom ) eller hör av er via Skype ( julia.dahlstrom2 ) om ni känner för att vara lite sociala!

xoxo Julia <3

Helg ljuva helg

Godmorgon på er pigga och glada!

Bloggade inget igår eftersom min batteri på mobilen var helt dött efter skolan...

Spenderade i alla fall gårdagen hos min lilla vän Felicia tillsammans med Annika, Johanna och Kristin :} Kolla på "What did you expect" och "Mean girls 2", snackade gamla minnen och åt gott till ungefär 21:00 då Johannas mamma körde hem hela gänget! Älskar sånna här spontana myskvällar med mina fina vänner.

Idag har jag absolut inget på schemat... Tänkte umgås med syrran men hon jobbar och jag känner mig lite för lat för att komma på något annat att göra nu. Men hoppas ni får en trevlig lördag så hörs vi senare och så får vi se vad jag lyckas hitta på ;)

xoxo Julia <3

Hej mitt vinterland!

Hallå! Som ni kanske förstår har jag inte haft världens bästa dag direkt.

Fick typ astmaanfall på spinningen, kunde inte andas, höll på att svimma, fick migrän som fortfarande håller i sig...

Är det någon mer än jag som hatar att bli jämförd med sina syskon? Det gör i alla fall jag, och nu när vi fått i uppgift att skriva en krönika i svenskan och min svensklärare typ älskar min syrra och säger att hon är så himla bra på allt hon gör, funderar jag seriöst på att skita i hela alltet.

Aja skit samma, orkar inte skriva mer nu och har ändå inget att säga.

xoxo Julia <3

Vad ser ni?

Glad eller ledsen?

xoxo Julia <3

Låt mig sova

Godmorgon mina små solstrålar! Haha, nej men!

Är sjukt trött... Taggar inte alls för flera timmar på gymmet -.-' Men efter lunch blir det lite lugnare då jag bara ska sitta och försöka bli klar med alla jädra tryck till min och Annas pyjamaströjor. Det blir niiiize!

Haha ååh jag orkar inte x( Nej men jag har inget att säga. Jag och Lisa var lite kreativa igår och fixade till denna snygga bil så det blev ännu snyggare (Y)

xoxo Julia <3

Hårdträning!

Ligger nu framför brasan med katten och bara myser :3 Orkade inte göra nått plugg idag, har inte ens försökt komma på nått att skriva om i min så kallade "krönika" som ska vara klar på onsdag... Hoppas verkligen inte det blir att skriva krönika på nationella sen, då är jag så underkänd!

Som ni läser i rubriken är det hårdträning som gäller på schemat imorgon :} Kan inte vara med och simma med de andra i första passet, ni kan ju gissa varför, så därför blir det först ett pass på gymmet och sedan lite rörelser till musik med idrottsläraren. Hoppas jag inte svimmar och kräks bara med tanke på att jag inte tränat på ett år :S

xoxo Julia <3

Jag måste

Jag måste göra det. Jag måste klara det. Jag har inget val.

Jag måste bli positiv till skolan. Jag bara måste ifall jag ska gå ut med minst C i alla ämnen. Eller ska jag ändra målet? Ska jag nöja mig med minst E i alla ämnen?

Jag vet att jag kan klara det. Jag måste veta, jag måste tro. Jag bara måste göra det. Jag bara måste klara det.

Men jag är ingen mönsterelev med MVG i genomsnittsbetyg som min syster. Jag kommer aldrig bli som hon hur mycket ni än vill tro det. Jag kommer inte klara det.

Jag kommer misslyckas, igen. Sätter jag för höga krav på mig själv? Försöker jag nå något som är på andra sidan jorden? Jag kommer inte klara det.

Det är det ända jag vet just nu. Det är det ända jag tror på.

xoxo Julia <3

Morning

Onsdag igen då. En vecka har gått sen vi började, ca 20 veckor kvar till sommarlovet, hur känns det må tro?

Har inte lärt mig nya schemat än men vet att vi har engelska, svenska och spanska idag i alla fall. Segt då vi ska skriva en jädra massa i engelskan och svenskan igen -.-' Får försöka stå ut en vecka till och sen kommer älsklings Anna hem och kan förgylla mina dagar! :D

Efter skolan blir det att plugga spanska och skriva en jädra krönika i svenskan :(

Måste dra ut i snöovädret med Ailis, bye!

xoxo Julia <3

Riktigt äckligt seg uppdate

Sitter just nu i bussen påväg hem från Anna. Inte Anna i Vietnam utan en annan Anna, lilla Anna ;)

Det var sjukt kul att äntligen få se henne! Eller asså jag ser henne ju varje dag i skolan i korridorerna och så, men att äntligen verkligen få träffa henne! Vi var ju typ as tajta förr, typ bästa vänner, va med varandra jämt. Men sen hände nått efter sommaren... MYCKET förändrades efter sommaren!

Vi kollade i alla fall på "Apornas planet" och käkade morot och hade det jättemysigt :}

Men nu ska jag snart av och gå hem i mörkret och kylan så vi hörs! Kommer frysa ihjäl då jag tror jag glömde mina vantar i bussen imorse... Smart tjej ajjemen!

xoxo Julia <3

Syrsor till lunch? Mums...

Hallå i stugan!

Kom nyss hem från en helt ok måndag. Det händer sällan! Ska försöka bli kompis med spanskaläraren så jag höjer mitt betyg där, önska mig lycka till...

Skrev lite med min kära Friend Anna förut som just nu är i Vietnam och söver (Y) Fick reda på att hon käkat kyckling och ris, krokodilsoppa, ormköttfärs, grillade grodor och stekta syrsor till lunch idag, låter smarrigt eller vad säger ni? ;)

Hamnade efter en hel del i svenskan när jag skuggade i fredags, så måste dra nu, chao!

Sitt och riktigt njut nu av dessa härliga bilder tills jag kommer tillbaka ;)

xoxo Julia <3

Plugg...

Hallå! Kom precis hem och sitter och värmer mig framför brasan tillsammans med Kemiboken och svenskamappen.

Blev att jag red 3 små pollar idag, ingen av dem va Bazindra dock x) Red först ut på Razman (D-ponny) och Christina tog Sandie. När vi kom tillbaka undrade Marie om vi ville ta Zindy och Sarutcha barbacka i hagen en sväng. Så jag började med Zindy (B-ponny) men vi bytte sen efter halva tiden så då tog jag Sarutcha (D-ponny) isbjörn! Nej jag har absolut ingen aning hur "Sarutcha" stavas...

Nej nu ska jag försöka bli kompis med kemiboken här så att jag inte är helt nollställd imorgon på labbprovet (Y)

xoxo Julia <3

Min kära lilla häst

Godmorgon! Det regnar inte och det tackar jag Gud för!

Är just nu påväg till stallet där jag träffar Christina och vi tar ut Sandie och Bazindra :} Brukar ju alltid i vanliga fall rida Sally, men hon råkar vara uthyrd så ah, man får göra det bästa av situationen! Vi kanske tar ut Ariella och Razman också om Marie vill det.

xoxo Julia <3

Kvällen räddad

Va lite sur förut som ni kanske märkte ;) Eller ah typ besviken. Men kvällen räddade sig själv lite :}

Körde "med andra ord" och charader där jag och Matilda vann ÖVERLÄGSET mot mamma och pappa! Och har sen resten av kvällen ätit lite gott och lyssnat på gammal go musik, nostalgi på hög nivå här hemma!

Hoppas verkligen morgondagen blir lyckad. Drar till Aidermo med Christina och tar en liten uteritt med Sandie och Bazindra. Måste plugga imorgon också då vi ska ha ett prov på en labb i kemin och jag har absolut ingen aning om hur man gör O.o

xoxo Julia <3

Min högsta önskan

Jaha, då va systerdagen helt förstörd då :/ Vi skulle ju åka med mamma och pappa och bowla och äta men sen skulle jag och Matilda ut och jogga och bara umgås vi två men de ändrade ju fan på allt! Äta va det enda vi gjorde, sen åkte vi runt, kollade på bilar, handlade och åkte hem. Sen var jag tvungen att ta hand om tvätten, Matilda gick ut med Ailis, mamma började städa och pappa satte sig vid datan... Och helt plötsligt har de bestämt att denna dagen ska ändras till en "familjekväll" -.-' Seriöst, jag hade verkligen sett fram emot en perfekt lördag tillbringad med endast min älskade syster och jag.

Så nu är min fråga till er, är jag verkligen ensam? Är jag ensam om att älska min pappa, mamma och syster, men min syster är den enda jag verkligen tycker om? Jag hade gjort så sjukt mycket för att få flytta till en lägenhet med Matilda utan mamma och pappa! Det har nog alltid vart min allra högsta önskan...

xoxo Julia <3

Ingen bowling, nehe

Hallå :}

Sitter just nu i bilen påväg hem igen. Det blev ingen bowling då vi alla var helt proppmätta efter att ha ätit buffé på Thai ;) Så nu drar vi hem och spelar lite familjespel istället och sen ska jag och syrran äta lite gott och se på film, toppendag!

Fick förut reda på att min älskade Friend Anna som just nu är i Vietnam har fått en ormmassage idag, där dom släppte ner upp emot 20 pytonormar på hennes rygg O.O Lilla älskade vän, jag vill mer än gärna ha hem dig hel och ren!

xoxo Julia <3

Bowling yey

Godmorgon!

Har nästan precis vaknat och ska om en stund dra iväg till Uddevalla och bowla med familjen och kanske en familj till som står oss ganska nära :}

Vette sjutton hur detta ska gå till då jag inte bowlar på typ...snart 5 år. Haha aja detta kan bli spännande!

xoxo Julia <3

Ekonomi - Lysekil

Äntligen helg!

Har inte haft tillgång till internet på hela dagen så har inte kunnat blogga förrän nu. Har vart rätt upptagen ändå så aah...

Jag, Kristin, Hanna och Sandra var ju i Lysekil idag då som sagt och skuggade på ekonomiprogrammet där :} Det verkade helt okej, lite segt dock, tror inte det är något för mig direkt... Men både Kristin, Hanna och Sandra verkar intresserade och ska antagligen välja det till gymnasiet.

Vi fick sluta redan klockan 2 men är ändå helt sjukt trött...

Måste ut med Ailis nu och ska sen med mamma och handla. Imorgon blir det bowling, joggning och annat kul med älskade systrami :*

xoxo Julia <3

Puss!

Hallå! Ännu en dag avklarad (Y)

Har egentligen inte mycket att säga, vart en helt vanlig dag typ, inget speciellt har hänt. Åt nutella med Kristin och Lisa på lunchen igen ^^ Aja, jag har två saker jag skulle vilja ta upp lite snabbt bara.

1. Det här att döma folk på förhand eller att ta för givet vad folk gör. Det är helt IDIOTISKT rent ut sagt! Hatar det verkligen! T.ex om man går hem från skolan och alla bara tar för givet att man skolkar bara för att man inte ser "sjuk" ut och man får massa skit för det. Seriöst, lägg ner bara! Ni har ingen f*cking aning om denna personens anledning. Hon eller han kanske inte mår bra psykiskt, det kanske har hänt något hemma, eller någon i släkten kanske inte mår bra. Det behöver inte vara stora saker som händer, man kanske bara är orolig över en vän och känner att man inte orkar sitta i skolan och vara glad och social. Ni har ingen j*vla aning! Så lägg ner den skiten helt seriöst, väx upp.

2. Den här andra saken är lite mer positiv, det handlar nämligen om käääärlek! Ooh ;) Det råkar nu vara så att jag är lite nykär i en kille och skulle mer än gärna vilja att ni kom med lite tips och råd :} Hur gör ni när ni gillar en kille och vill få hans uppmärksamhet? Vad säger ni? Hur agerar ni i hans eller hennes sällskap? Låtsas ni som ingenting eller tycker ni att det är lika bra att berätta hur det är med en gång? Jag snackar redan med honom och han vet att jag gillar han, har ingen aning ifall han tycker om mig, men vi är vänner i alla fall och det duger för mig. Men jag är jättenyfiken på vad ni tycker och tänker, och hur ni fångar killens eller tjejens intresse! :D Kommentera gärna och berätta massor! Har ni också vart sådär riktigt nykära någon gång? Eller är ni kanske det precis just nu? ;)

xoxo Julia <3

Mattemys med Kalle-Pelle!

Hallo! Wikström is in the blog!!!
Nu blir det ett inlägg by Kristin von Wikström. Eftersom Julia aka Kalle-Pelle är en duktig tönt och räknar matte vilket jag inte gör...;)
Om bara någon minut är det time för lunch och då ska det ätas bröd! Och i Kalle-Pelles fall nutella. Vad fins det mer att säga än att hon älskar hennes nutella!
Puss och kanske en kram:)

Haters gonna hate

Ny bikini! Happy face :D

xoxo Julia <3

Första dagen - Jag överlevde!

Jaha... Då var man hemma igen.

Jag är seriöst helt slut! Och idag gjorde vi ändå typ ingenting :S Men blev trött bara av att höra allt vi ska hinna med denna terminen och jag MÅSTE verkligen höja mina betyg nu asså O.O Jag ska inte säga att det är dåligt att få E, absolut inte! Då är man ju godkänd vilket är jättebra :D Men jag har som mål att gå ut nian med minst C i alla ämnen därför att jag vet att jag kan klara det. Så nu blir det plugg på full nivå! Säger jag nu innan allt plugg börjat...

Idag har i alla fall vart ganska chill ändå, har typ umgåtts lite med Lisa som omväxling :} Har absolut inte glömt bort Kristin om det är det ni tror! Nejnejnej, hon och Anna kommer alltid på första plats ;)

Hehe nej men för att gå tillbaka till skolsnacket så har vi fått nytt schema, igen... Helt sjukt konstigt då vi på någon dag har lunch på olika tider inom klassen och vi kommer typ bara få en halvtimmes slöjd i veckan fram till vecka 13 av någon anledning -.-' Suck på våran skola! Aja, jag får långhelg denna veckan i alla fall vilket blir sjukt gött. Eller inte långhelg precis, men ska skugga i Lysekil på ekonomi programmet tillsammans med Kristin, Hanna och Sandra på fredag. Jag räknar varje dag utanför salarna som helg (Y)

Lunchen med Lisa idag bestod av: Sallad, och nutella som efterrätt x)

xoxo Julia <3

Hej skolan

Sitter just nu på historia/religion lektion... Ska tydligen börja med etik, vad det nu kan innebära :S

Ne nu ska jag vara duktig och lägga bort mobilen!

xoxo Julia <3

Hej hopp!

Ååååh jag vill bara sovaaa! Är så sjukt trött O.o

Har flummat med bästa kullesinen hela dagen, anledningen till att jag inte skrivit något. Vi har typ deppat över att vi måste till skolan imorgon igen... Och det har vi gjort genom att frossa i julmust, bacon och hårda tacobröd (Y) Sen typ dampa loss och filma som fasen med hennes mobil x) Hahaha guuuud det var längesen jag skrattade så mycket! Kände att jag verkligen behövde denna dagen nu som avslut på jullovet :}

Sen fick jag även depression över att min älskade fina friend drog till Vietnam idag... Kommer inte se henne på två hela veckor, asså shiiiiit, tycker synd om dom som får dras med mig dessa veckor när Anna är borta!

xoxo Julia <3

Dåligt väder

Tjenare! Förstår att vissa av er började skolan idag, jag lider med er...

Ligger här i sängen och kollar ut på det pisstråkiga vädret. Jag tror jag håller mig inomhus idag (Y)

Jag har inte så mycket att säga just nu faktiskt... Men vi hörs senare!

xoxo Julia <3

Äntligen en lyckad dag!

Förlåt för att jag typ inte skrivit nått idag, har haft fullt upp.

Josefine kom hit vid typ 2 och följde henne till bussen vid typ 6. Vi gjorde inte så jättemycket på den tiden, satt och tjöta en timme, bakade kladdkaka och gick sen ut och gick. Tro det eller ej men jag har faktiskt gått sjukt mycket idag! Först gick jag ut med Ailis en timme, sen var jag och Josefine ute en timme ungefär, följde henne till bussen, gick hem till Samuel och har nu precis gått hem ifrån han. Stolt!

Fick ju som sagt då äntligen träffat Samuel :} Sjukt go kille asså! Vi typ "kollade" på film (snacka oss igenom hela filmen) och spelade typ skjutspel och jag vann såklart! Han lät mig inte alla vinna, absolut inte ;)

Haha, aja, det har i alla fall vart en helt ok dag såhär i slutet på lovet. Imorgon blir det väl bara att ligga hemma och slöa som sista dag innan skolan börjar, det brukar bli så... Hoppas i alla fall att ni har haft ett awesome jullov och att ni riktigt längtar till skolan nu! Eller vad säger ni? ;)

xoxo Julia <3

Isbit!!!!

Hallå!

Förlåt att jag inte bloggat nått idag! Men är hos Samuel just nu och kollar film så skriver senare. Promise!

xoxo Julia <3

Godmorgon!

Bara jag som blivit äckligt morgontrött? Seriöst, jag hade planerat att gå upp 9 idag, men tro då fasen inte att klockan vägrar ringa och jag inte vaknar förrän 11... O.o

Ska strax börja göra iordning mig och ta en lång morgon promenix med Ailis ner till banken och ta ut pengar. Sen vet jag inte riktigt om denna dagen också bara flyger iväg eller om jag faktiskt gör nått idag...

Hade ju planerat att träffa Josefin, antingen kommer hon hit eller så tar jag bussen till henne. Det blir dock inte förrän senare då hon är bra mycket mer morgontrött än jag!

Får se om jag kanske träffar Samuel ikväll också. Beror på hur länge jag ska träffa Josefin och så.

Ey jag kom på ett försenat nyårslöfte igår! Nej, det är inte att börja träna, även om jag faktiskt planerat det. Nej, jag ska försöka utöka min umgängeskrets lite grann :} Försöka få kontakt med de personer jag tappat kontakten med nu i 9:an och vara mer social med alla helt enkelt!

xoxo Julia <3

Svar på era frågor del 1 2

xoxo Julia <3

Svar på era frågor del 1

Hejhej! Här kommer svaren på era frågor :} Blev dock lite fel så ni får två delar av den. Ganska många frågor kommer två gånger, men ni får väl bara spola förbi om ni inte orkar höra.

Förlåt, men jag är nog världens mest oteckniska!

xoxo Julia <3

Damp mobil...

Hatar mobiler ibland...

Har gjort videon med svaren på era frågor men den bara vägrar laddas upp! Ska försöka en gång senare och om det inte funkar kan det hända att den inte kommer upp förrän imorgon tyvärr :/ Men om ni absolut vill ha svaren idag så kan jag skriva dom i ett vanligt inlägg? Kanske blir lite tråkigt dock, eller vad tycker ni?

Nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting. Känner att mina dagar denna helgen har varit väldigt händelserika *hosthost* Känner mig ungefär som katten här nedan...

xoxo Julia <3

Världens bästa dröm!

AAAAH! Jag hade precis världens bästa dröm!

Och det var inte en sån jag bestämde själv (jag kan bestämma vad jag ska drömma ibland) men den här bara kom och det var helt sjukt verkligt :O Kände varenda liten rörelse och varenda liten sak. Trodde fan att det var sant... :'( Kände mig helt tom när jag vaknade... Höll seriöst på att skriva till Anna nu (i verkligheten) att jag faktiskt kysst Johnny Depp på riktigt nu! Men nehe, då ska ju det självklart bara vara en dröm -.-'

Har detta hänt er också någon gång? Att ni drömt något ni trott va verklighet och sen vaknat och känt er helt tomma inombords?

xoxo Julia Depp <3

Natta time

Sjukt trött och klockan är bara 9... O.o

Dagen idag har nog vart världens segaste! Har inte gjort någonting över huvud taget. Bara legat och slappat framför brasan typ, men det är inte helt fel det heller :}

Skulle ju egentligen träffat Samuel idag. Blev dock inte så eftersom jag fått en rejäl förkylning och han var ganska trött och sliten av personliga skäl. Väldigt tråkigt med tanke på att vi sagt i typ ett halvår att vi ska ses, men det blir aldrig av på grund av sånna här saker :/ Han är i alla fall en väldigt go vän, och jag hoppas verkligen vi kan ses snart!

Såg att ni kommenterat och ställt en massa frågor! Jättekul :D Det är bara att fortsätta ställa frågor om ni undrar över något (Y) Ska följa Idas önskning och svara på frågorna ni ställt hittills i en video imorgon :}

xoxo Julia <3

Frågestund?

Älskade brasa! Jag hade fan frusit ihjäl utan dig :**

Hallå där! Fick en fråga från http://mobil.iiidas.devote.se/ förut idag. Hon undrade om jag inte kunde ha en frågestund. Asså visst kan jag det, men har ni frågor så är det bara att fråga vet ni :} Ni behöver inte vänta på att jag ska ha en frågestund! Ställ era frågor när som helst och tveka inte, jag svarar på i princip allt.

xoxo Julia <3

Kallt O.o

Godmorgon på er!

Asså det är helt sjukt äckligt hur förkyld man kan bli. Hade egentligen tänkt träffa Samuel idag men får se om jag orkar :/

Annars har jag inget speciellt på schemat, kanske kommer upp ett litet "pysseltips" senare eller imorgon. Får se när jag är klar ;)

Tror inte jag har något mer intressant att säga. Ska mysa vidare med katten en stund och sen blir det frukost! :D

xoxo Julia <3

~The problem is not the problem. The problem is your attitude to the problem.~

Godkväll? Hoppas ni haft en bra fredag och att den inte slutar riktigt än!

Förlåt för lite sega inlägg idag, men har som sagt vart med Christina och gjort lite andra saker.

Lovade ju att visa hela mitt rum idag, och jag håller (för det mesta) vad jag lovar ;)

Här är fyra bilder på de fyra olika väggarna då det inte är så mycket att se i mitten. Och som sagt, rummet är långt ifrån färdigt och det är inget reklamrum, jag bor faktiskt där, så det är inte kliniskt rent eller helt perfekt städat. Men det är mitt rum!

xoxo Julia <3

Hem ljuva hem

Hema igen.

Blev bara en snabbis i stan, men fick i alla fall bytt ridbyxorna till en storlek mindre och köpte ett par nya jeans från Gina. De är bara helt neutrala så det är inge direkt kul att visa upp här tyvärr.

Yra runt en stund på Kappahl med Christina och försökte hitta en tröja till henne också (Y) Fanns typ inget snyggt där inne men tillslut bytte hon till en svart blus/tröja i alla fall :}

Nej nu ska vi käka! Men lägger upp bilder på rummet sen som jag lovade.

xoxo Julia <3

Slödag

Hallå! Bara jag som hatar rubriker?

Är just nu påväg in till stan med mamma, syrran och Christina :} Ska inte direkt shoppa loss då jag går i ständig fattigdom... Ska bara byta ett par ridbyxor jag fick i julklapp som va lite stora. Fick ju även ett presentkort på 200kr på Torp av grannen, så får väl se om jag hittar nått till antingen rummet eller mig själv. Skulle vart bra om jag hittade ett par jeans då jag upptäckte att de jag hade på mig igår hade fått ett hål mellan benen...:S

xoxo Julia <3

Snabbinlägg

Tänkte bara slänga in lite så här i farten att jag absolut kan visa hela mitt rum :} Kan försöka hinna med det imorgon, absolut!

Och tack så mycket Ida, jag blev faktiskt ganska nöjd med det! Ditt rum är också jättefint <3

Är dock långt ifrån klar med rummet... Ska ju skaffa in ett skrivbord och göra om på hela ena väggen. Så när jag visar rummet imorgon kan ni ju ha i baktanke att det inte är helt färdigt än ;)

xoxo Julia <3

Halleluja!

Hejhej! Hoppas ni alla haft en bra dag :}

Nu har jag jobbat och slitit tillsammans med mamma hela dagen för att få rummet att se helt ok ut. Vågar man kanske till och med ta hem folk nu? Haha jadå!

Jag har egentligen inte ändrat så mycket. Målat om ena väggen, två krokar och "sängbordet", och möblerat om lite. Flyttat sängen, byrån, bordet/marsvinen och tagit ut fåtöljerna. Även tagit bort lite småsaker som bara stod och samlade damm.

Shit, ni skulle bara veta hur trött jag är nu asså... o.O Sjukt ont i ryggen, huvudet och halsen. Men man ska inte klaga! Jag hade faktiskt kunnat ha det värre.

xoxo Julia <3

Blått är så inte alls flott!

Gött!

Nu försvinner allt blått, me like :}

xoxo Julia <3

Helt sjukt

Godmorgon! Sovit gott? Det har INTE jag...

Skulle sova i syrrans rum inatt eftersom mamma skulle in och måla mitt rum redan vid 7 idag. Kan ju säga att det var inte många timmar jag klarade av att sova där inne.

Vaknade 00:36 av att jag kallsvettades så jag gick och la mig i mitt rum istället. Men sov inte mycket bättre där då jag inte hade någon kudde och jag var livrädd att det skulle sitta ett spöke i hörnet, tack vare Anna och hennes jädra skräckfilmer! Så gick ut för att lägga mig i soffan, kunde inte sova där heller då jag knappt kunde andas, helt tät i näsan och kändes som att jag hade en äcklig dammboll i halsen :S Ville typ spy så fort jag la mig ner också! Somnade i alla fall tillslut vid typ 4 till Disney Channel, tack gode Gud att barnkanaler finns!

Nu har mamma börjat måla i mitt rum i alla fall och hittills är jag riktigt nöjd :} Får se vad som mer händer idag, men just nu ska jag bara njuta av ett varmt bad och lyssna på musik.

xoxo Julia <3

Kvällsrensning på hög nivå!

Gud va gött! Fått rensat ut garderoben, det behövdes verkligen o.O

Gamla kläder ut, nya in!
Och det tackar jag syrran för :}

xoxo Julia <3

Svar till Ida!

Hej Ida! Såg att du kommenterat och ställt lite frågor, jättekul!

Jag rider i vanliga fall i Hunnebo/Tossene/Bovall hos Marie Aidermo :} Men nu igår red jag Haera, en kompis häst i Kungshamn, som jag brukar rida ibland när jag är med Anna.

Självklart vill jag följa med dig nästa gång du tävlar! Säg bara till datum/tid så ska vi allt fixa det!

Kolla in Idas blogg http://mobil.iiidas.devote.se/

xoxo Julia <3

Godmorgon världen!

Skolan börjar om 7 dagar, hur känns det? Ganska segt om ni frågar mig...

Sitter just nu i bilen och kollar ut på det fina vädret medan mamma är inne och handlar. Har nyss köpt färg till mitt rum så före/efter bilder kommer när mamma målat klart :} Nej jag är inte bortskämd eller elak, jag tvingar inte mamma att måla mitt rum. Tvärtom, jag FÅR inte vara med och hjälpa henne :(

xoxo Julia <3

Nyårslöften?

Bara jag som är sjukt trött idag?

Det här med nyårslöften, seriöst, jag har aldrig ens försökt ha ett sådant! Förstår verkligen inte hur ni människor kan lova att träna mer och bli nyttigare och jag vet inte allt, och sen hålla det löftet året ut!? Jag försökte bli nyttig en gång... Det höll i två veckor... (Y)

Ne sån skit går inte! Jag inledde istället året med att ta en underbar tur på Haera med Anna och Vökull vilket va mycket bättre! Har seriöst inte ridit på typ två månader, trodde fan jag skulle ramla av O.o

Imorgon blir det i alla fall att börja göra om mitt rum. Äntligen! Jag skojar inte när jag säger att det är helt fucking blått -.-' Har haft det så sen jag gick typ i 4:an... På tiden att det blir en förändring nu asså...

xoxo Julia <3

Nytt år, nya tag!

Hejhej! Detta blir väl som ett litet testinlägg man alltid gör såhär i början för att se så att allt fungerar :}

Som några kanske redan vet så hade jag ju likeanangel.devote.se innan, men eftersom det dampade så mycket fick jag lägga ner den. Hoppas det funkar bättre här!

Det var väl allt för mig just nu. Hoppas ni haft en toppen jul, en underbar nyår och framförallt ett helt fantastisk jullov!

xoxo Julia <3

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0