Hallöja

Sjukt blandade känslor just nu... Sista musiklektionen någonsin med Bertil idag :{ Asså fyfan vad jag kommer sakna alla lärarna när vi går ut! Kommer hamna i fucking depression :(

Nej nu får jag ge mig! Birgitta har sagt att jag måste försöka tänka mer positivt så nu kör vi på det istället. "Hemligt" uppdrag ikväll som jag inte tänker berätta något om och sen efter det så sover Anna här :3 Myyys! Det kanske blir så att vi kollar på Avatar (tecknade) säsong 3, men vi får se vad vi orkar (Y) Sen imorgon blir det att ta årets första dopp i havet :D Du skulle bara våga fega ur nu Anna!! Jag puttar i dig med kläderna på om jag så måste ;*

Xoxo Julia <3

Onöjd rakt igenom

Fick en ny tid hos frissan idag så Anette fick fixat till det. Det är inte snett längre så det är ju bra (Y) Är dock inte alls nöjd med mitt hår, jag hatar det :/ Hoppas det ser bättre ut när det är lockigt...

Xoxo Julia <3

~ Fett hår och osminkad ~

Så jävla besviken...

Skulle till frissan idag efter skolan och gick dit glad och förväntansfull, älskar verkligen att klippa mig! Tyvärr blev det verkligen en besvikelse när man kom hem och såg att hela skiten är klippt helt snett... Fyfan asså... Vill inte anklaga frisören heller men mamma fick ju ryck och ska ringa och kräva en ny gratis klippning imorgon. Hoppas verkligen det blir bättre, har ju trots allt betalat för skiten (Y)

Xoxo Julia <3

Feeling good

Pluggat, gjort 100 situps, joggat 4-5km, tagit en kalldusch (så kallt det gick), och nu plugga igen. Fullt ös!

Xoxo Julia <3

Assbad

19 dagar kvar i skolan och jag pluggar för första gången typ. Bättre sent än aldrig! Läst 3 kapitel i svenska boken + 1 timme och 30 minuter i engelska boken, vilket motsvarar ungefär ett halvt kapitel då dem är djävulskt långa, + börjat läsa 1 kapitel i en bok jag fick i julklapp (Y) Hörde att man blir smart av att läsa, jag borde vara Einstein vid det här laget!

Xoxo Julia <3

Då drar vi oss neråt (Y)

Japp grattis mamma!

Xoxo Julia <3

Slapphög

Ja men hej!

Ligger bara och känner mig extremt osocial... Sitter i var sin säng med mobilerna. Borde kanske vara lite duktig som min kära kusin och läsa lite svenskaläxa (Y) Jappjapp.

Xoxo Julia <3

~onödigt som gul och blå~

Mors dag

Grattis alla mammor på mors dag! :D

Hur firar ni era mammor? Själv drar vi med våran älskade mamma ut och käkar på restaurang senare ikväll :3

Men fram tills dess chillar vi i solen!

Xoxo Julia <3

Därför har jag inte keps

Tjena nattugglor! Eller ja... Nattsuggare eller vad man säger.

Vart ute några timmar med Kevin och Alex och träffat lite sommargäster från Vänersborg bland annat (Y) Dock fick inte de små barnen vara ute längre än 12 så vi satt utanför Kevins fönster och tjöta i typ en timme innan vi drog oss. Imorgon väntar plugget på mig så får väl sitta med det ett tag, sen får vi se ifall jag kanske är lite social också men inte nu! Trött som fan så slocknar lite halvt tror jag...

Xoxo Julia <3

Varmt som hällveteienskål

Xoxo Julia <3

Läsarfråga på morgonen :3

Anna-->
"Hade ni druckit eftersom ni pratade om bakis?:)"

Hej Anna!
Haha nej, vi är alltid såhär ;) Hehe nej men vi sa att vi kände oss bakis, vi var inte bakis (Y) Fulla på RedBull kanske...

Xoxo Julia <3

Godmorgon små solstrålar

Ja godmorgon igen då. Det var dags att gå upp nu 7 timmar senare kände jag. Måste hem en sen och gå ut med Ailis också (Y)

Nu blir det frukost och sen väcka Hannah om en stund!

Xoxo Julia <3

Jahaja

Godnatt då!

Xoxo Julia & Hannah <3

Därför älskar jag dig

Morgon promenad 04:30-06:00 (Y)

Xoxo Julia <3

Nattamat på hög nivå

Lite frukost såhär klockan 04:00 (Y)

Xoxo Julia <3

Läsarfråga + kommentar

Anonym/Emelie ;) -->
"Vilka är dina närmaste vänner?"
"Oj! Det råkade bli anonym.
Jag heter Emelie.
Ps. Din blogg är jättebra! Blogga mer!"

Haha hej Emelie!
Jag har många nära vänner så lite jobbigt att bara säga några. Men min bästa vän, alltså den jag kan lita på till 100 och säga allt till, är Anna och hennes familj är typ som min extra familj. Älskar dem sjukt mycket!

Xoxo Julia <3

Ibland är livet bara för tjeckt!

Choklad, chips, RedBull och film med kusinen en fredagkväll, det är tjecka grejer det!

Xoxo Julia <3

Yummy :3

Xoxo Julia <3

Läsarfråga

Clara-->
"Är kevin bin pojkvän? går han i din klass?"

Hej Clara!
Nej Kevin är inte min kille, han är bara en vän :} Och nej, han går i 7:an, alltså är han 99:a. Kram!

Xoxo Julia <3

Endast segt

Kul vi har. 8 pers i klassrummet och alla sitter med mobilerna. Typ kanske 3 som gör det man ska, och nej, jag är inte en av de tre (Y)

Btw Christina, ville du ha mailen till Assleröd?? Länkar den till dig längre ner.

Sola idag efter skolan så kommer se ut som en överkokt hummer igen i en vecka... Tur att jag bara ska träffa Hannah kullesin i helgen! Sover hos henne inatt och sen imorgon drar vi till mig och sover där för hennes mamma är i Turkiet så ah, jag är snäll och barnvaktar henne ;)

Xoxo Julia <3

~ [email protected] ~

Busigt

Sitter hos Kevin igen och väntar på att han ska käka. Vet dock inte ifall jag är så välkommen av hans föräldrar så jag smög in i hans rum och sitter ganska bra här (Y)

Xoxo Julia <3

Seegt...

Väntat i 45 minuter på att få börja nationella -.-' Hur fan kan det ta 1 timme och 30 minuter när det ska ta 45 minuter?? Jag kommer dö...

Xoxo Julia <3

Jag lyckades!

Lyckades fasen göra potatismos och steka korv till hela familjen! :D Grym är jag (Y) Tänkte baka cheescake också men hamnade i matkoma...

Imorgon kommer jag nog vara extremt osocial, har fullt schema! Och det är inte positivt denna gången. Först 6 lektioner, måste läsa min bok i engelskan på varje rast, stanna kvar efter skolan på läxläsningen eftersom vi inte har något internet hemma och jag ska lämna in en uppgift på fredag som jag inte börjat med än. Efter skolan --> Får lämna skolan 16:45 då Anna kommer och hämtar mig och vi drar direkt till stallet, rider Hæra. Får se när jag kommer hem ifall jag orkar läsa en timme, och sen blir det duschen innan jag går och lägger mig. Som sagt, ganska fullt upp (Y)

Xoxo Julia <3

Filmmys

Nyss käkat frukost då och kollat på Hotell Transylvanien för tredje gången x} Det är tjecka grejer på hög nivå!

Xoxo Julia <3

''Vi älskar knark!''

Hallå där ja! Ibland älskar jag våran skola :D 6:orna skulle komma på besök så vi hade bara två lektioner och slutade 10:25 :3
 
NU ska jag och Anna käka baconfrukost för ingen av oss orkade äta idag morse (Y)
 
Xoxo Julia <3
 
~Random bild från friends data~
 

Iinteerneet

Kul att internet lagt av och att det inte kommer tillbaka förrän om några veckor -.-' Kan varken plugga eller kolla på Pretty little liars :{ Vad ska jag göra nu liksom? Skulle egentligen träffat Kevin efter skolan men han mådde inte bra så vi sket i det också. Suck... Bara duscha som står på dagens schema då (Y)

Xoxo Julia <3

Snart där

Bara 26 dagar kvar! :D

Xoxo Julia <3

Kallt elleh?

Xoxo Julia <3

Min relation till familjen?

Ja jag sa ju att jag skulle skriva ett inlägg om det när statistiken gått upp igen och igår låg ni riktigt bra, ca 25 unika besökare (Y)

I alla fall så har relationen och tilliten sjunkit till botten igen senast igår efter två månaders slit att få bättre kontakt med dem. Det som står till vänster är så jävla sant och det kommer alltid att vara det, relationen till min familj är ett hopplöst fall. Nu vet jag helt säkert att jag vill bli ung förälder för att kunna förstå mina barn för mamma och pappa fattar ju fan ingenting som händer i mitt liv! Om de seriöst tror att jag tänker gå till skolan idag efter det som hände igår så känner de fan inte mig. Ah juste, de har aldrig känt mig.

Xoxo Julia <3

Keeeevin

Chillar egrann på Kevins rum medan han käkar (Y) Har inget internet på varken mobilen eller hemma på datan då det har lagt av så det blir lite glest med uppdatering :/

I alla fall så var grillningen hos Lisa igår hyfsat lyckad och kvällen i Hunnebo efter det var också helt ok. Mamma kom och hämtade mig vid halv 1 men snackade i telefon med Kevin till typ 5 så ah, vaknade vid 12 typ :P Men ska dra ut nu så!

Xoxo Julia <3

Värme :3

Hallöja! Rakat benen för första gången sen 1 april haha xP

Nej men jag chillar bara en stund med syrran och Christoffer (hennes kompis typ) så får vi se när jag drar till Lisa (Y) Grillar där med Alice, Yacine, Moneim och Jonathan, och Lisa va klart, fram till 22:00 typ då jag drar hem och kanske hänger ut med Kevin och dom :)

Jaoo det var mina planer för idag det x} Vi ses senare, tagga 23 grader idag :D

Xoxo Julia <3

Nattamat

Vart ute med Lisa, Kevin och en jädra massa fler folk i Hunnebo fram tills typ halv 1 då Kevin följde mig hem. Nyss tryckt i mig en jävla massa yoghurt och "puffar", två mackor + en halv liter Fanta (Y) Bara lite lagom hungrig!!

Nej nu ska jag göra nått, typ skypa med Kevin eller nått så vi hörs imorgon! Natti ;)

Xoxo Julia <3

https://cdn3.cdnme.se/4028565/7-3/pic_5196bd56ddf2b335374f1d62.jpg" class="image">

Gött moos

Nu är det bara Kevin med skedar som saknas! :D

Xoxo Julia <3

Chillar egrann bara

Hols folket! Sitter och tjatar med Lisa och lyssnar på radioprogram om "det stora snacket" med föräldrar xP

Haha nej men om det är någon som vill träffa mig och Lisa idag och vara lite sociala såå hör av er! 0736407686 (Y)

Xoxo Julia <3

Fredagsmys!

Nyss haft svenska diskussion och väntar på att matten eller no:n ska börja (Y)

Ja så mycket hade jag att säga x} Nej men jag har "beställt" en teckning av Johnny Depp av Mathilda så ska bara hitta en fin bild som hon kan måla av :'3

Xoxo Julia <3

Natti :3

Kom hem, åt, duschade och drog sen med mamma ut och gick med Ailis. Gick nere i hamnen på nya strandpromenaden :3 Sjukt varmt och fint men tyvärr dog min mobil så jag kunde inte ta några kort :/ Men riktiga sommarvindar drog in! Kom nyss hem efter 1 timme och 30 minuter och känner mig så redo för sängen. Hoppas kunna somna gott inatt, det sägs ju att man sover bättre om man gått en promenad innan så vi kör på det!

På tal om att jag gick ut och gick med mamma så tänkte jag berätta om våran relation lite längre fram. Här till vänster på bloggen så står det ju lite om mig och där kan ni läsa att jag inte har så bra relation till min mamma, men nu var det ju ett tag sen jag skrev det där. Hur som helst så tänkte jag berätta om hur våran situation ser ut idag :3 Tar det nog nästa vecka eller senare då statistiken inte gått upp till det normala riktigt än, och detta är nått jag vill att många läser. Så vi satsar på 20 unika besökare och 60 sidvisningar som innan bloggpausen sen kommer inlägget upp! :D

Xoxo Julia <3

Mobilen dör x{

Är påväg hem i det fina vårvädret! Josefine skulle på någon gymnastik eller nått vid 7 så jag tog 18:16 bussen hem (Y) Och hemma väntar min älskade toalett, mat och sen en go dusch!

Måste bara säga att det är sjukt hur mycket insekter och kryp gillar mig när jag hatar dem!! 3 små spindlar + två andra små saker kröp på mig på 3 minuter x{

Xoxo Julia <3

~Skrynklet på min mage ska föreställa Johnny Depp...(Y)~

Parkerade hos...

...Josefine :3

Min "träffa random folk" vecka fortsätter men denna gången inte riktigt lika random. Tänkte höra med en som heter Alice ifall hon ville hitta på nått men hon kunde inte denna veckan tyvärr :/ Eller kanske i helgen, jag vet inte :P I alla fall så ville jag inte åka hem så jag ringde Josefine som jag dock känner sen innan, men hon fick duga ;) Nej jag ska vara social så vi höres!

Xoxo Julia <3

Godmorgon

Är fortfarande helt slut från igår så matte nationella lär ju inte gå så bra idag... Skulle helst bara vilja stanna hemma och lägga mig i ett varmt bad :3 Huvudvärken har inte heller släppt helt under natten så det är ju skit! Nu är jag bara negativ här känner jag, hehe...

Måste ut med hunden innan jag går till bussen så får vi väl se om jag kanske kan vara lite mer positiv i nästa inlägg ;)

Xoxo Julia <3

Helt slut!

Kom hem från Alice för en stund sen, bara chilla hos henne en stund efter skolan (Y)

Orienteringen gick faktiskt helt okej, vi är asgrymma Alice! ;) Hehe nej men det gick bra och jag är helt död! Har inte gått så här mycket på flera år, behöver inte röra mig mer denna veckan i alla fall (A) Ont i huvudet har jag också så jag ska nog bara sitta en stund innan jag börjar tänka på något annat...

Xoxo Julia <3

~Jag är lika trött som jag ser ut ja~

Tagga orientering!

Xoxo Julia, Alice, Kristin <3

Förbereder för sängen (Y)

Som sagt... Har inte riktigt kommit in i bloggrutinerna. Vart sol i princip hela dan så det har vart gött, dock inte så varmt men det regnade i alla fall inte :3

Drog hem till Kenny direkt efter skolan och var där typ två timmar innan jag var tvungen att dra hem och plugga. Eller ah, "läsläxa" i svenska och engelska typ :p

Har nyss tagit en varm dusch och förbereder mig mentalt inför en heldag med orientering imorgon... Kör med Alice och bara hoppas på att hon har lite koll på norr och syd, öst och väst (Y)

'Gotta packa väskan innan jag drar mig och vi höres imorgon folket! Natti :}

Xoxo Julia <3

Lite random bilder :3

Xoxo Julia <3

Heeeej :D

Jag har inte riktigt fått in rutinerna i bloggen än men det får bättra sig :3

Fick spontanryck igår med Lisa och drog in till Munkedal och träffade en random person vid namn mini Klein! :D Haha nej men Jonathan (Y) Har snart matte igen men den skiter vi i och efter skolan drar jag till Kenny som är ytterligare en random person jag inte känner x} Haha hare bra kanelkaka!

Xoxo Julia <3

Kul mattelektion (Y)

Flumbarn x}

Xoxo Julia <3

Dålig dag -.-'

Hej igen! Hoppas ni har haft en bra vecka :D Statistiken har sjunkit som attan men det hade jag förväntat mig, nu gäller det bara att få upp den igen ;}

Som sagt så har jag en riktigt dålig dag idag, sjukt trött, dålig hårdag (somnade med blött hår), inga kläder, lång skoldag och ja gud vet allt... 33 dagar kvar...

Ska strax gå av bussen, skriver senare, hej!

Xoxo Julia <3

Shiet

Hallå! Bloggar från datan lite vilket är typ tredje gången sen jag startade bloggen ;) Har endast bloggat från mobilen innan så det är lite ovant... Men hur som helst! Har inte bloggat nått direkt idag och anledningen till det är att jag inte haft så mycket på hjärtat. Har vart med kusinen hela dagen och gått ut med Bruno (kusins hund) och Ailis hela dan typ :P Fått massa motion ^^ Hon drog hem vid 6-7 och sen dess har jag bara suttit och kollat igenom en jäkla massa gamla bilder på datan, hehe så jäkla mysigt! Hittade massa kul bilder + videor på min kära friend Anna b.la. och massa bilder från när jag red Sally, saknar den ponnyn asså! Ska strax gå tillbaka och kolla vidare på resten av bilderna men innan det hade jag bara tänkt säga att jag funderar på att pausa bloggen nästa vecka. Inte av någon speciell anledning utan bara för att den ska få vila lite. Ja det var väl allt :) Ni får ha det så bra det bara går i veckan så hörs vi när vi hörs!
 
 
Xoxo Julia <3

Bildbomb - Hoppträning

Bildbomb från träningen i lördags. Ni vet ju redan att det inte gick speciellt bra så jag bjuder på de här bilderna ;)
 
 
Xoxo Julia <3

Seriösa problem!

Haha i-landsproblem på hög nivå x'}

Xoxo Julia <3

Sociala jävlar

Nej nu har jag suttit i telefon med Lisa i nästan 2 timmar och letat sociala folk som vill grilla men icke då... Så jag ropade hit Hannah kullesin istället och det fungerar lika bra :3 Blir antagligen att kolla på film och bara mysa och imorgon hjälper jag henne att passa hennes systers hund en stund och sen får vi se vad som händer, vi tar det som det kommer helt enkelt (Y)

Måste cykla och möta min kära vän så vi hörs later on!

Xoxo Julia <3

Och NU svarar Samuel...-.-'

2013050440503102

Kommit hem och sitter och pustar ut vid köksbordet. Hade Razman idag när vi tränade banhoppning vilket gick sådär... Blev arg och frustrerad så började typ grina aah :/ Men det var ändå en väldigt givande och lärorik lektion så jag kan ändå inte säga att det gick dåligt även om det kändes långt ifrån bra. Detta var trots allt första gången jag hoppar Razman och jag krävde nog bara för mycket av mig själv då jag blev mer arg på mig själv än på hästen när det blev fel även om Marie sa att jag måste bli arg på honom. Hur som helst så tog syrran några hyfsade bilder som kommer upp senare :}

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag gör... Hade planerat att åka till Stenungsund och träffa Elin och Amanda igen men de har inte hört av sig och jag känner att jag ändå inte har energin som behövs så vi skippar nog det denna helgen. Ska däremot se ifall jag kan få tag på någon annan som kan tänka sig vara social ikväll så att inte hela dagen blir bortkastad (Y)

Xoxo Julia <3

Stallet då asså

Japp, nu ska jag strax cykla ca 7km till stallet så kommer syrran och hämtar mig där vid 14:00 :} Tror hon tar med systemen och tar kort när vi hoppar ifall hon kommer ihåg. I så fall kommer bilderna senare (Y) Måste dra nu men vi höres!

Xoxo Julia <3

Inget speciellt

Hallå :)
Jag vet att det är några där ute som undrade vad det var som jag var så nervös inför idag, och nej, jag skulle inte träffa Edwin.
Michaela, min gamla kurator kom och hälsade på i skolan idag efter nästan exakt ett år :3 Jag gick och pratade med henne regelbundet i hela 8:an och blev helt förstörd när hon berättade att hon skulle sluta i Juni 2012 då hon hjälpt mig sjukt mycket och fått en stor betydelse i mitt liv. Hon var den jag kunde säga exakt allt till utan att skämmas eller tveka, hon accepterade mig, förstod mig och trodde på mig när ingen annan gjorde det så jag har saknat henne sjukt mycket nu i 9:an. Vi har haft lite kontakt via sms det senaste året och idag fick jag äntligen träffa henne och hennes fina dotter :') Vi hann bara prata lite allmänt då hon bara var här någon timme men det var så värt den tiden! Hoppas verkligen jag träffar henne i sommar, hon bor ju trots allt inte jättelångt här ifrån :}

Jag vet att detta inlägget blev väldigt långt och att det är det enda jag gjort idag, dålig planering helt enkelt... Men jag tänkte bara ta upp en sak till innan jag går till sängs.
Jag vet vad ni tänker om det där jag skrev att jag sprang tills jag spydde, jag vet att ni tror att jag är viktberoende och galen och ohälsosam! Men jag var nog lite otydlig och glömde berätta alla detaljer i det inlägget, och nu vill jag speciellt att min kära syster Matilda läser extra noga då hon kommenterade det. Jag joggar INTE för vikten i första hand utan för att jag vill ha konditionen och styrkan och jag tycker att det är roligt! :D Sen om siffrorna på vågen sjunker ett snäpp eller två så är det bara ett plus i kanten. Sen brukar jag alltid klara den sträckan jag sprang igår men jag hade druckit mjölk precis innan jag sprang vilket inte var så smart. Började må illa och känna mjölksmak i munnen redan när jag började min runda och jag tog det lugnt sen när jag kände att jag inte kunde kräva lika hårt på hemvägen. Så jag vet vad jag gör, ingen behöver oroa sig, speciellt inte du Matilda för jag vet vad du tänker när du hör det här men det är lugnt, allt är bra, seriöst :)

Ska upp halv 8 imorgon och dra till stallet så ska dra mig mot älskade sängen, sen får vi se vad som mer händer imorgon :3 Natti!

Xoxo Julia <3

Behöver sova

Hallå! :3 Duschat nyss och sitter i sängen och väntar på att mitt hår ska torka innan jag går och lägger mig. Kommer nog inte somna direkt idag heller, är jäkligt spänd inför imorgon, men jag ska i alla fall försöka gå och lägga mig senast 22:30 (Y) Vad som händer imorgon får ni höra när jag vet att jag överlevt det... Kommer förmodligen komma både skratt och tårar :'} Men det var vi då! Nu ska jag kolla vad Hektor skrev till mig så vi hörs imorgon, godnatt!

Xoxo Julia <3

Läsarfråga

Klara-->
"Är det en lapp med din BH storlek som ligger framför klockan?"

Haha ah tydligen ;)

Xoxo Julia <3

Träning ger färdighet och bra självkänsla!

Sitter ute med Ailis och myser lite efter min vanliga springrunda :3 Träningen idag gick inte direkt bra men jag är ändå nöjd med slutresultatet. Spydde nämligen efter 3km så var tvungen att stanna och gå en bit, och fick sen försiktigt jogga i lugnt tempo de sista 2km hem. Slutresultatet blev trots allt det bra! 5,07km på 31min och 49sek :D Mitt mål är att springa 5km på 30min och idag fick jag reda på att det inte är omöjligt :} Innan sommaren borde jag klara det!

Xoxo Julia <3

I do what I need

Att jag inte ristar betyder inte att jag inte skriver.

Xoxo Julia <3

2013050220503102

Stensov fram till klockan 12. Hade jag haft moppe hade jag kunnat gå på eftermiddagen men den enda bussen som gick var jag i Kungshamn en timme innan vi slutar och då är det ändå bara elevens val så ah, jag blir hemma hela dagen. Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, jag bara måste till skolan imorgon det finns liksom ingen tvekan! Kan berätta mer om det imorgon.

Lätt dag idag, endast planerat att jogga och duscha (Y)

Xoxo Julia <3

Sömnproblem

Godmorgon, ska bara göra ett snabbt inlägg innan jag faktiskt går och lägger mig igen.
Kunde inte alls sova inatt, låg och smsade med folk och idioter fram till typ 1 och sen kunde jag inte somna förrän typ halv 4... Med andra ord har jag bara sovit tre timmar inatt och det räcker inte för att jag ska orka med en hel skoldag :/
Jag kryper faktiskt ner under täcket en stund till så vi hörs senare.

Xoxo Julia <3

En sista kommentar...

...innan jag drar mig mot sängen :3

Ida-->
"Tack både Christina och Julia för beröm. Men asså de du skrev "fanvadålig" så sjukt omoget av dig,blev lite ledsen faktiskt men tar inte åt mig av vad en skit unge säger, skulle gärna vilja snacka med dej face2face.. Men har haft en sjukt bra dag, Tack Julia för ennu en gång!<3"

Det är bra att du inte tar åt dig Ida, jag visste att du var smartare än att lyssna på skitsnack! :} Tack själv för ännu en rolig tävlingsdag!

Xoxo Julia <3

~min näsa försvann :{ Natti!~

Läsarfråga

Saga-->
"Vilka bloggar läser du?
Och vilken tycker du mest om?"

Hej Saga! Kul att du läser och frågar :} Jag läser inga speciellt kända bloggar utan mest kompisars och mindre. Här är några av dem :)
http://christinayesjulia.bloggplatsen.se/
http://www.nattstad.se/Tolfberg
http://www.nattstad.se/ooliviaochssanna
http://iiiidaas.devote.se/

Jag tycker nog mest om iiiidaas och ooliviaochssanna eftersom de uppdaterar lagom ofta och berättar om saker som är intressanta att läsa :) Fråga gärna fler frågor!

Xoxo Julia <3

Kommentarer

Anonym-->
"fyfan så jävla dåli hon e! heregud de e ju faan pinsammt att tävla då!"

Jag har bara en sak att säga, nej två. Jävla fega fan som kommenterar anonymt x') Har du inget snällt att säga så säg inget alls! Sen skulle jag hemskt gärna vilja se dig göra det bättre själv så du kan väl säga till nästa gång du tävlat så får jag komma och kolla? :)

Christina-->
"Nej sluta! Ida var jätte duktig! Det är du som skrev den kommentaren som borde skämmas!

Jättebra Ida! Du hade bra kontroll och allt! Super! ;)"

Håller med dig till hundra Christina. Ida har inte tävlat speciellt länge och hon har gjort stora framsteg på kort tid! Fortsätt kämpa Ida, med samma energi och vilja kommer du komma långt :)

Xoxo Julia <3

Dubbletter -.-'

Vet att videon på Ida och Zara kom upp två gånger, men jag fortfarande nybörjare på det där med videofyme (Y)

Hur som helst så är jag typ såhäääär glad just nu! :D Okej, jag säger typ att jag är glad hela tiden men det är jag inte, pallar bara inte blogga om allt skit (Y) Så som sagt så är jag typ asglad och taggar som fan till sommaren! :D Jag har en killkompis i Stockholm som jag har skrivit och snackat med sen jag började nian men har aldrig fått åka och träffa honom så har vart pissur för det... Hur som helst så smsar jag med han nu och han berättade att han kommer till Göteborg i sommar så vi ska ses då, AAAAH! :D

Haha ah det var väl bara det jag hade att säga x}

Xoxo Julia <3

Ida & Zara 40cm

Ida & Zara 40cm

Ida och Zara från tävlingen idag. Skitbra ridet Ida, när blir nästa gång? ;)

Xoxo Julia <3

Taggatagga

Godmorgon alla morgonpigga jävlar! Fick gå upp klockan 8 på min lediga dag vilket ledde till en sur Julia :{ Men nu är vi pigga och glada och taggar klubbtävling med Idus! 40cm med Zara blir det denna gången om jag fattat det hela rätt så nu håller vi tummarna :3

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0