Fest eller??

;)

Xoxo Julia <3

Stallet

Terminens första träning idag (Y) Red inte utan satt och pratade en del om vad som kommer hända och fick sen öva på att tömköra :) Liten mjukstart sådär. Rätt skönt faktiskt. Var helt slut från igår och var inte på humör för att ha värsta passet idag så det var bra!

Xoxo Julia <3

Torpet nästa

Sitter på bussen på väg till Cajsa i Lysekil :) Ska laga mat och fixa lite innan resten av folket kommer vid 18. Hoppas innerligt att hela klassen kommer asså! Blir så tråkigt ifall vissa inte kommer pga att de inte "orkar"... Tycker det är väldigt tråkig inställning :/

Xoxo Julia <3

Låten-->Made by Alva

Shit vilka duktiga vänner jag har!

Myspys

Heeeej! Stannade lite längre i Khamn, fick skjuts hem av några tjejer där så slapp ta tidiga bussen :3

Lite seg men TREVLIG fest! Älskar att träffa nya personer och skaffa nya kontakter :D Bästa ju!

Dock tog jag inga bilder x{ Jag är verkligen sämst på att komma ihåg att fota... Skulle behöva en personlig paparazzi som gick efter mig och tog kort som jag kunde använda sen. Det hade fan vart nått ;)

Hehe nej men jag drar mig faktiskt mot sängen redan nu, är trött och träning imorgon så ja. Men jag är sjukt glad att MAMMA av alla människor släpade iväg mig! Sa faktiskt att det var fest så det känns ändå chill att hon kan lita lite på mig :3 Drack typ inget idag heller så, höll mig nykter (Y)

NU ska jag sluta babbla, haha... Godnatt ;*

Xoxo Julia <3

Saga-->

"Vilka ridstövlar blev de?"

Kommer bild senare eller imorgon!

Xoxo Julia <3

Vilse på Tången vandrar jag omkring...

Haha bra lokalsinne jag har... INTE.

Jaja nu taggar vi fest i två timmar typ sen hem och sova x)

Xoxo Julia <3

Skinjacka + leggins

Yey mina sista saker kom från H&M idag! Love it! Älskar legginsen och skinjackan är en av de få som faktiskt är snygga även knäppta :D Sjukt glad över mitt köp (Y)

Xoxo Julia <3

Spendera pengar :3

ÄLSKAR att köpa massa saker! :D När jag väl har pengar så har jag dem i kanske 3 dagar sen är allt borta igen... Det jobbiga nu är att jag handlar för pengar jag egentligen inte har :S

Bussen går om 20 så måste börja röra på mig! AAAW SÖT UNGE O.O

Xoxo Julia <3

Helgens planer

Dagen-->
Har matte och idrott på förmiddagen och slutar 11:40. Då tar jag bussen in till Uddevalla, torp, och investerar lite nya ridstövlar, behövs! Tack jättemycket mamma för att du lägger de pengarna på mig och mina intressen!
Ikväll KANSKE jag åker in till Kungshamn någon timme eller två och träffar lite 96:or :) Ja det är fest ;) Måste dock ta 22:25 bussen hem, har ju träning imorgon mellan 11:30-13:30 (Y)

Imorgon-->
Som sagt träning, stallet, mellan 11:30-13:30. Hem och duscha för att sen ta bussen till Lysekil och träffa klassen hos Cajsa :D Stannar där över natten.

Söndag-->
Vila ut!! Kanske träffa Anna, beror på ifall hon har tid. Annars ska jag städa och sova typ :P

Ska verkligen FÖRSÖKA komma ihåg att blogga i skolan oftare. Men ni som känner mig vet kanske att mitt minne inte är det bästa... :S

Xoxo Julia <3

Creepy bild

Ser brännskadad ut o.O

Xoxo Julia <3

Giv mi styrka

Kom hem 13:30, gick ut med hunden, drack kaffe, stensomna!

Vet inte varför men shiiiit vad trött jag var! :O Sovit flera timmar och när jag vaknade hade jag 9sms, 2kik, 1missat samtal, Facebook meddelande o.o Kände mig populär i typ tre sekunder ;)

Ska traska ner och se vilka som är hemma och äta lite mat kanske. Mat är gott :3

Xoxo Julia <3

~Har lite ont om bilder som ni märker ;) Hehe ja, jag gäspar...~

Saker ni kanske inte visste om mig

Jag gillar alla delar på min kropp FÖRUTOM låren

Jag har världens scenskräck. Ibland...

Jag ska flytta till Skåne efter gymnasiet

Mops är min favoritras på hundar

Munchkin är min favoritras på katter

Jag kommer antagligen sluta hålla på med hästar om 3år

Jag vill ha två barn

Jag älskar att göra galna saker

Tycker det är sjukt tråkigt när alla sitter helt knäpptysta i klassrummet ÄVEN om läraren gått ut

Har klaustrofobi

Jag har ett gigantiskt blåmärke på mitt lår och jag vet inte hur jag fick det

NI slog rekord på unika läsare igår med nästan 40 personer! :D Haha...

Jag är lat och ska nu ta moppen till bussen även om det bara tar 15min att gå ;)

Jag slutar innan lunch i skolan idag (Y)

Xoxo Julia <3

LÖRDAG

Tagga tagga tagga tagga löööördag :D

Hehe nej men kommer bli fett grymt awesome!!!!

Eller det är det vi har planerat att det ska bli i alla fall ;) Inga tråkmånsar, nu jäklar ska vi ha kul!

Xoxo Julia <3

Sovasovasäng

Shit vad trött jag är! 5 timmars sömn för att sen dra till skolan och dansa balett?? Ingen bra start...

Missförstå mig inte, mina första danslektioner i balett och modern dans var sjukt kul! Men inte minst lika svårt o.O Stört jobbigt, märkte att jag varken har balans eller muskler... Eller minne nog att komma ihåg en koreografi :S Herregud hur ska detta gå? Hoppas på bättre resultat på tisdag då det blir jazz ;)

Xoxo Julia <3

Vi avslutar här

Nu har jag fått skriva av mig ordentligt om både det ena och det andra så hoppas på att kunna somna nu (:

Godnatt världen! Godmorgon om 5 timmar...

Xoxo Julia <3

Anna <3

A - Annorlunda
N - Nörd
N - Nyfiken
A - Andra halvan av mig

Herregud vart ska jag börja!? Vi träffades väl första gången för ganska exakt 3 år sen. Blev vänner i 8:an och min bästaste Friend i 9:an. Jag läste nyss igenom gamla sms mellan oss och insåg då hur jäkla mycket roligt vi har gjort och hur många underbara minnen jag har med dig under väldigt kort tid! Du har stått upp för mig i vått och torrt även när jag betett mig som skit. Haha jag fattar inte hur du har stått ut!? ;)

Min lyckligaste tid hittills har varit med dig. Det finns ingen som gör mig så glad och det finns ingen hellre jag skulle vilja kalla min vän. Nu är jag bara så rädd. Rädd att inte få kunna kalla dig det längre. Rädd för att förlora dig på samma sätt som jag förlorat många andra. Jag är kanske inte så bra på att vara en vän i alla lägen, men du har litat på mig och fått mig att vilja fortsätta försöka, att hålla modet uppe och le även under svåra stunder. Du har lärt mig att man kan skratta även under de värsta händelser. Du har lärt mig att lycka finns och jag fann den hos dig.

Ditt hem är mitt andra hem. Din familj är min andra familj. Du är min andra halva. Den starka, modiga och galna halvan av mig! Jag fattar fortfarande inte hur du gjorde, men du gjorde mig stark. Visade mig att jag kunde stå på egna ben, mogna. Ditt liv har alltid inspirerat mig och du har alltid vart min förebild.

Det finns så mycket som jag vill säga, skriva, berätta! Alla tankar bara snurrar... Alla tankarna om dig, mig, oss och vart vi kommer vara nu i fortsättningen.

Anna. Min bästa vän. Min syster. Jag älskar dig även om jag är dålig på att visa det. Du är den sista jag vill förlora. Om jag någon gång ska kämpa för någon så är det nu. Det är nu, och jag ska kämpa för dig. Min Anna <3

Xoxo din Friend <3

Plz hjälp

Jag kan verkligen inte sova och jag ska upp om 6 timmar, börjar få lite panik...!

Så fort jag lägger mig ner och blundar så börjar jag tänka på något och bara MÅSTE googla eller skriva upp det jag tänker på. Så jäkla irriterande!! Blir seriöst arg snart -.-'

En annan sjuk sak är att idag var första gången på 3 år som jag och Anna inte går på samma skola längre och jag saknar henne redan. Kommer ett inlägg om min bästis snart <3

Xoxo Julia <3

:D

Gött hörreni! :D Inte vart under 20 unika läsare på länge nu! (Y) Awesome :3 Det är så jobbigt när mätaren går upp och ner hela tiden... Steady that's great! :D

Xoxo Julia <3

Hola sömnproblem...

Ät ALDRIG äpple innan du går och lägger dig! Är pigg som ett piggsvin O.O Måste sova x{

Kan ha vart kaffet som var orsaken också...

Xoxo Julia <3

Dagen

Ja då var det bestämt. Imorgon börjar jag på dans inriktning istället för musik (Y) Ska bli väldigt spännande då jag är väldigt ovig och väldigt osmidig och vi ska lära oss Balett, jazz och modern dans... Som sagt, SPÄNNANDE!

En annan kul grej som hände idag är att vi kanske får en ny "medlem" i klassen ;) Anton från Sotenässkolan, gick i parallellklass. Schysst kille så han är varmt välkommen! Kan behövas lite fler, är ju bara 11 stycken just nu...

En tredje kul grej är att det antagligen blir en liten klassgrej hos Cajsa på lördag-söndag :3 Myyyys med god mat och mycket tjöt! Hann dock inte prata med alla idag men ska snacka med de sista imorgon.

Xoxo Julia <3

Skola, matte, estetisk kommunikation

Godmorgon! :3 Sitter i bussen med Michelle som försov sig ;)

Vet ni vad!? Jag har en stalker o.O Fett läskigt, hen är ALLTID där!! Waaa rysningar...

Xoxo Julia <3

Ordentlig sovmorgon!

Hehe love it! Så jäkla gött! Behöver inte gå upp förrän 07:42 :D

Moahahahaha skadeglädje till alla som börjar tidigt imorgon! Japp, skadeglädjen är faktiskt den bästa glädjen (Y) Typ ;)

Xoxo Julia <3

Kock

Nejmen titta! Jag kan ju laga mat :D

Xoxo Julia <3

Bara massa glada miner :D

Fick lite sovmorgon, slutade 11:00, fint väder, sola och jogga senare (Y) Underbart!

Xoxo Julia <3

How I met your mother

Ska se S01E20-22 :3 Totalt besatt, lovelovelove!

Xoxo Julia <3

Sovmorgon

Lite grann i alla fall ;)

Pluggar på KOMVUX i Kungshamn imorgon så bussen går inte förrän 07:56 :3 Asnice! Har dock bara tråkiga lektioner... Engelska hela förmiddagen och svenska hela eftermiddagen. Slutar 15:20 :/ Hoppas vi slipper jobba med tanke på att det är första lektionerna i de kurserna (ay)

Planerna för veckan är väldigt få. Ska gå med Melina och prata med SYO:n på tisdag angående ifall jag ska byta inriktning till dans (Y) Efter skolan joggar jag och helgens planer är stallet, kolla när Ida tävlar + kanske hittar på nått med klassen :} Det blir nog tjeckt!

Xoxo Julia <3

~Hehe, mina morgontider (a)~

Solstol

21 grader och sol :3 Det är ganska nice (Y)

Xoxo Julia <3

Veckans låtar blir självklart förljande -->

 
 
Xoxo Julia <3

Lysekils sjukhus nästa (Y)

Jag har nog aldrig varit så rädd för att missa bussen som jag var nu! Har alltid stenkoll på när bussarna går och jag har ALLTID god tid på mig! Men nu tappade jag helt bort tiden så det var bara att ta klackarna i handen och springa ner till bussen med bara strumporna på x) Svettig och äcklig blev jag också med tanke på det underbara sommarvädret som det faktiskt är idag! :3

Jag hann i alla fall och sitter nu på bussen (Y) Var till och med nere vid busshållplatsen 3 minuter innan bussen kom ;)

Xoxo Julia <3

Fabulous

Tröjan + skorna som kom igår :) Köpte även en jacka + leggins men som jag fick skicka tillbaka för att byta storlek på. Och en väska också men den kan ni få se en annan gång ;)

Xoxo Julia <3

Men sov då

Varför!? Varför blir jag aldrig trött när jag vill sova?

Skittrött på morgonen. Skittrött i skolan. Skittrött efter skolan. Skittrött på kvällen. Svinpigg när jag ska sova!? Makes no sense!!

Ligger uppe och funderar på ALLT. Just nu på ifall man kanske skulle gått till en studio och vaxat kroppen? Runt 400:- bara ;) Japp det är så jag tillbringar mina nätter.

Xoxo Julia <3

Morgondagen

Wiiie fullt schema imorgon! Älskar't! :D

Högst upp på listan står självklart de inläggen som jag egentligen skulle skrivit idag. Två fina låtar + new in från H&M (ay)

Sen tar jag racer-Niklas till Ida och tillbringar dagen hos henne och i stallet (?) Det hade vi tänkt i alla fall men kan hända att planerna ändras där.

På kvällen drar jag iväg till Lysekil för att spendera natten med Cajsa och Melina! Film, mat, spel, bara myskväll helt enkelt :3 Ni vet antagligen inte vilka de är men de går i min klass ES13 dans och bild. Ska bli kul att skaffa lite nya kontakter i nya klassen. Hoppas på att komma alla lite närmare :)

Det var det som jag hade planerat imorgon. Det kan som sagt ändras beroende på lite av varje.

How I met your mother S01E16 väntar och sen ska jag sova, läääängeeee!

Xoxo Julia <3

~Peace out~

Tränar, jaadåå!

Kan ju i alla fall leka att jag är duktig och ta på mig träningskläderna medan jag ligger i sängen och slappar! Så ser jag åtminstone lite fitness ut medan jag väntar på mitt fredagsmys :3

Xoxo Julia <3

Kläder!!

Mamma är nere och köper fredagsmys + hämtar mitt paket med kläder från H&M :D

Bild och/eller video på det kommer senare!

Xoxo Julia <3

Snabbinlägg

Min hund fäller inte lite o.O
 
 
Ja det var det jag ville säga, haha! Kommer ut två BRA låtar senare som helt fastnat på mitt huvud ;)

Xoxo Julia <3

Morgonbilder

Gaaah jag önskar att jag kunde ta kort med ögonen. Sjukt vackert var det!

Xoxo Julia <3

Stallet

Suttit i stallet, SFK, i snart tre timmar... Om jag börjar i en hoppgrupp efter vintern så blir det inte den sista med storhästarna i alla fall (Y)

Ska strax börja springa hem igen och ta en dusch :3 Måste erkänna att det känns jäkligt dumt att duscha två gånger varje dag men jag måste fan...

Sen väntar mat, sängen och... HOW I MET YOUR MOTHER! :D

Shit beroende...

Xoxo Julia <3

~btw, musiklektionerna idag va sjukt roliga! Imorgon har vi endast so hela dagen, usch...~

Rutiner

Godmorgon!

Jag är förvånad att ni faktiskt hänger kvar här såpass bra som ni gör ;) Man kommer ju in i vardagsrutinerna och då händer det inte så mycket roligt som man kan skriva om.

Första dagen idag med lektioner (Y) Förmiddagen ser lovande ut med endast musik lektioner :3 Dock tror jag att vi har något so-ämne efter lunch -.-'

Bussen kommer!

Xoxo Julia <3

Dum i huvudet är jag

Vart på en rent ut sagt HEMSK löprunda!

Sprang samma sträcka som igår, skillnaden var bara den att jag var tvungen att gå sista biten. Dum i huvudet som jag är så dricker jag ett stort glas mjölk innan jag går ut >jag vet att jag inte borde< så självklart får jag värsta kramperna i magen efter 3/4...

Aja nu väntar duschen och sen min dagliga dos av How I met your mother :3

Xoxo Julia <3

:'(

Försov mig 15min så hann inte äta någon frukost x( Fick bara slänga i mig en kopp kaffe och hoppa in i duschen...

Ont i magen fick jag i onödan eftersom jag kan åka med mamma ner till bussen så hade jag ju hunnit käka förut -.-' Det där blev en väldigt skum mening, hehe...

Xoxo Julia <3

Veckans citat -->läs och lär<--

Känns skumt att gå och lägga sig när det fortfarande är ljust ute men jo, jag är faktiskt trött.

Om 8tim är det rice and shine som gäller igen. Bara upp och le som en sol och var glad att du lever! Här får ni veckans citat som peppat mig bra mycket inför denna dag, gymnasiet.

Xoxo Julia <3

~Veckans citat. Läs och lär~

ES13

Jahaja. Nu tillhör man alltså klass ES13 med endast 15-16 pers ;) Sjukt liten klass till skillnad från högstadiet med 30 pers xp

Vi verkar vara ett gott gäng men tyvärr är halva klassen från Sotenäs så det blev inte jättemånga nya ansikten. Men inga jobbiga bitchiga jäklar och med tanke på det lilla antalet personer som vi är så tror jag inte heller att det blir några direkta grupperingar. Härligt! :D

Imorgon börjar jag 08:30 så klockan ställs på 04:52... Som tur är så är det en chill dag imorgon också med mest tjöt och "lära känna lekar".

Xoxo Julia <3

Underbart

Var ute på säsongens första löprunda och det var sjukt härligt. Äntligen!

Sprang inte så långt som förra terminen. 3,5km på 30min idag (Y) Mitt personbästa är 5km/30min.

Springer ju med min Ailis nu denna terminen och hon är en liten hund med korta ben och om möjligt ännu sämre kondis än mig ;) Vi lufsar på i ett lugnt tempo med andra ord! (A)

Xoxo Julia <3

Tungan ut och tummen upp!

Tolka rubriken som ni vill ;)

Då går jag ner mot bussen om 10min... Inte jättenervös än men det kommer väl om jag känner mig själv rätt -.-' Jagar alltid upp mig sjukt mycket i onödan.

Ingen aning om vad som händer idag men det blir väl att lära känna klassen + lärarna antar jag, som det brukar vara första dagen :P Få lite scheman och sånt kanske (Y)

Hoppas verkligen att allt blir bra nu! Vill så himla gärna hamna i en bra klass med bra gemenskap. Inga jävla grupperingar som i högstadiet -.-' Nej usch för det! Tror att jag vet en lärare som jag ska ha i alla fall och han är... Speciell ;) Nej men han är allt rolig men man får ta han med "en nypa salt" som man säger.

5min... Måste dra!

Xoxo Julia <3

Gymnasiet!!

Tre två ett noll. Shit nu händer det verkligen! När i helvete blev jag så gammal!? O.o Eller ja, 16 är inte speciellt gammalt men fan vad tiden går fort...

Måste gå och lägga mig redan nu men det är jag bara glad för faktiskt. Mår inte speciellt bra för tillfället så hoppas att det försvinner under natten (Y)

Vi hörs imorgon! Och kanske även ses i skolan ;)

Xoxo Julia <3

Sista dagen

Sjöbodsfesten igår var jättekul! Många nya ansikten och roliga samtal :D Ja det var riktigt lyckat i början. Dock slutade det hela med kaos med sjöboden bredvid så ja... Men det löste sig och det blev inget stort utav det som tur var :)

Huvudvärk idag och skulle helst bara vilja sova ut ordentligt innan skolan imorgon. Men jag har en mamma som inte riktigt tycker om att mitt rum ser ut som ett bombnedslag så jag åker väl på att städa istället... Suck.

Xoxo Julia <3

Pricken över i

Att borsta tänderna innan man drar iväg är som pricken över i! (Ay)

Eller prickarna över ä och ö. Eller varför inte ringen över å?

Xoxo Julia <3

Grumpy cat describe my feelings

Ungefär såhär pigg känner jag mig på att göra ordning mig för att åka till Kungshamn och fira sommarlovets sista kväll...

Jag vet att festen kommer bli awesome och jag kommer antagligen ångra om jag inte drar dit...

Gud giv mig styrka!

Xoxo Julia <3

~Ungefär såhär pigg...~

Nordicfeel

Herregud känner mig köpberoende o.O

Xoxo Julia <3

H&M

Wiiie :3 Älskar att beställa kläder!! 1300kr fattigare...

De kommer ligga på posten mellan 19-23 augusti :D

Xoxo Julia <3

Lisa-->

"Wiiiieee när färgar vi?;)"

Haha mitt hår blått antar jag att du menar ;) Kanske till höstlovet!? ;3

Xoxo Julia <3

Godnatt ;*

Haha nej men godnatt!

Seriöst nu... Godnatt!

Xoxo Julia <3

Ett skepp kommer lastat med...

10 FULA!! :D

Xoxo Julia <3

GIVE ME!

AAAAH är inte detta världens sötaste katt!? :O

Om jag någonsin i mitt liv köper en katt så ska det bannemej vara en grumpy cat! :3

Xoxo Julia <3

Sweet dreams?

Okej nu har jag världens jobbigaste problem. Jag vill sova men jag är verkligen inte alls trött -.-'

Nej, att räkna får fungerar inte riktigt för mig... Tyvärr! Sen är mina kuddar nere i båten sen igår också. Kul! Nej.

Haha på tal om kul! Denna bilden (inte jag) är kul! xD Höll på att dö när jag såg den! Bäst :')

Xoxo Julia <3

~Godnatt?~

Men aj!

Men AJ fucking flygmyra!!

Flög först rakt in i mitt öga och sen bet mig i halsen! Vafan!? Mordförsök!? o.O Japp, den förtjänade dödsstraff (Y)

Xoxo Julia <3

~R.I.P~

How I met your mother

Nyss sett klart de 8 första avsnitten på säsong 1 av How I met your mother :3 Bra serie (Y)

Äääälskar "Ted"! ;*

Xoxo Julia <3

Unboxing

Rena rama julafton!

Xoxo Julia <3

Avatarmys

Avatarmys med bästis Anna i båten! :3

Xoxo xoxo Julia <3

HJÄRTATTACK

Herre jävlar vad rädd jag blev när denna läskiga sak dyker upp från ingenstans!! O.O

Usch... Gigantisk ju x{ Fast den är faktiskt lite fin också (Y) Sålänge den håller sig på avstånd!!

Xoxo Julia <3

Mår inte bra alls

Ligger helt däckad i sängen med migrän x{ Hatar det verkligen...!

Hoppas att det kanske hjälper att gå ut med Lillebror och sen ta en dusch innan Anna kommer :/

Vi ska sova i båten inatt (ay) Vill helst inte ligga där inatt med hjärnkramper...

Xoxo Julia <3

~The green mile~

Nyss sett klart på The green mile och det är ärligt talat den bästa filmen jag sett. Min favoritfilm helt klart!

Så himla fin, bra budskap och så sjukt sorglig. Jag gråter inte till någon annan film så som jag gråter till denna!

Om det är någon som inte sett den så borde ni ta er tid och göra det. Den är lång, 3 timmar, men jag lovar er att det är värt varje minut!

Älskar varje sekund av den och skulle absolut kunna se den en fjärde gång!

Xoxo Julia <3

~The green mile~

Långfilm O.o

Seriöst längsta filmen jag någonsin sett! Hela 3 timmar!? Nej jag har inte sett sagan om ringen ;)

Armageddon på kanal 9. En riktig stressfilm! Handlar om jordens undergång typ. Folk som är ute i rymden och ska försöka förstöra en asteroid som kommer utplåna jorden. (Enkel förklaring) ;)

Nej usch nu blev den sorglig :'( måste se slutet!! Vi hörs imorgon! Puss godnatt <3

Xoxo Julia <3

Nostalgi!!

Asså shiiiit vad många VHS filmer vi har! :O Kommer ni ihåg sånna? Sånna där tjocka filmer? ;)

Nostalgi på hög nivå (Y) Vill se ALLA! Haha jag och syrran börjar med Hugo djungeldjuret :3 Men först--> How I met Your Mother (A)

Xoxo Julia <3

Sjukhuskänsla...

Och där börjar min mage krampa! Det luktar till och med sjukhus här inne :S

Andas... Pokerface on

Xoxo Julia <3

-.-

Den där energin från äpplet idag morse börjar ta slut asså... :/

Kul att varken jag eller pappa hittar dit vi ska heller (ay)

Xoxo Julia <3

10 snabba B)

Haha bjuder!

Xoxo Julia <3

Hemsk natt

Verkligen inte kunnat sova någonting inatt känns det som... Vaknade varje kvart, somna om, vaknade igen. Så höll det på tills klockan 9 då jag gav upp och släpade mig ur sängen med fucking huvudvärk -.-

Tar ett äpple till frukost. Har hört att man blir pigg av det (Y)

Xoxo Julia <3

Aj!

Skar upp ett gammalt sår och shiiiit vad ont det gjorde! O.O

Med det säger jag godnatt och tack för denna dag ;*

Xoxo Julia <3

~Less is more~

Xoxo Julia <3

Eller?

Anonym-->
"Säg bara som det är, du mår bra nu eller?"

Ja jag mår bra! Hatar bara stämningen där inne... På samma sätt som jag hatar sjukhus och ålderdomshem. Det luktar liksom död. Jag känner mig liksom sjuk när jag ser skylten "äs-enheten" och jag vet att jag måste gå innanför de där dörrarna. Det gör mig illamående :S

Xoxo Julia <3

Äs-enheten

Alltså nej. Jag orkar verkligen inte åka in till Uddevalla äs-enhet och sitta där som ett jävla fån och inte veta vad jag ska säga en gång till! x<

Xoxo Julia <3

Höstkänslor

Får äkta höstkänslor när jag går i tjocktröja och mössa och fortfarande fryser...

Xoxo Julia <3

KLADDKAKA

Xoxo Julia <3

Bakery time

Bakar fransk kladdig chokladkaka men Christina ;} Yummy!

Xoxo Julia <3

Mini mi

Endast mascara (Y)

Xoxo Julia <3

Nighty

Xoxo Julia <3

Hur många KÖRSBÄR finns det i världen?

Nej det vet jag ju inte... Men jag vet att det finns jäkligt många! Och jag råder er att inte käka alla för min mage mår inte speciellt bra efter 511 stycken :S

Xoxo Julia <3

~Dock är de väldigt söta att ta kort på :3~

O.O

Waaaa! Alltid lika kul när man är extremt kissenödig och när man äntligen får sätta sig och kissa så sitter det en jävla stor långben och stirrar på mig! o.O

Xoxo Julia <3

Sally :*

Haha söthäst, jag tycker om dig! Även när du drar bak öronen och rusar i paddocken, och även ifall du ser ut som en åsna utan lugg din stackare ;*

Xoxo Julia <3

Upp upp och iväg!

Kör upp till stallet om en timme ungefär (Y) Ja jag sa köra, man kan cykla dit om man är duktig men njea... Att cykla är inte riktigt min grej, speciellt inte om man sedan måste jobba i stallet och rida efter det. Nejnej det orkar jag verkligen inte!

Fattar inte hur jag för två år sen orkade cykla 1mil varje dag i en månad upp till stallet till min sommarhäst Santos o.O Det var en engångshändelse må jag lova!

Xoxo Julia <3

Usch

Alltså kylan kommer, och den kommer snabbt :S

Xoxo Julia <3

Kramar

Nyss legat och pratat med en gammal fin vän :) Har varken sett eller hört av henne på väldigt länge så det är kul att vi börjar ta upp kontakten igen!

Vi gick i samma klass 0-6 och har gått i parallellklass med henne 7-9. Helt sjukt när man tror att man känner en person och vet hur den har det, och sen visar det sig vara helt tvärt om! Vi var bästisar som små och har känt varandra sen barnaben men hade inte en aning om detta.

Livet har verkligen sina överraskningar men vi kan hjälpas åt och klara de svåra stunderna genom att samarbeta och stötta varandra. Man har mer gemensamt än man tror! Ta aldrig för givet att någon annan har det bättre än dig själv, för sanningen kan visa sig vara någon helt annan.

Xoxo Julia <3

Det var det det

Hemma igen. Höll på att frysa ihjäl nere vid havet det sista så åkte med mamma hem.

Någe vidare roligt kan jag inte påstå att det var där nere i sjöbon men mysigt va det allt (Y) Och jag hade antagligen inte haft roligare hemma ensam så ;)

Sista sommarlovsveckan börjar imorgon. Ska försöka få tag på Elin och Amanda i Stenungsund, gå ut med Lillebror och även kanske hinna med stallet denna sista vecka. Pratade med Marie (min tränare) idag och hon sa att de kunde behöva lite hjälp igen och det är bara kul att kunna hjälpa till så jag säger inte nej! (ay)

Xoxo Julia <3

Våga säga JA

Jag har kommit på att hela livet blir så mycket roligare om man säger ja!

Från och med denna stund ska jag bli en ja sägare, och vi börjar med att tacka ja till att käka med familj och släkt i sjöboden (Y)

Xoxo Julia <3

Monsters Universety

Åååh vad jag vill se denna filmen! :D
 
Någon som sett den eller vet när den kommer ut? Eller om den redan har kommit ut? :S
 
 
Xoxo Julia <3
 
 

Är det verkligen så tro? ;)

 
Xoxo Julia <3

Slow down!

Jag ligger ganska tyst och stilla för tillfället som ni kanske märker.
 
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu vilket såklart kan vara lite skönt! Dock har jag inte så mycket att skriva om som är speciellt intressant. Allt rullar på liksom. (Y)
 
Skolan börjar snart och det är sjukt nervöst, kan inte annat än att vänta och bara hoppas på det bästa :) Förutom det att jag går runt och är nervös vissa stunder så gör jag inte så mycket annat. Jag går hemma och nästan bara väntar på att mitt liv ska ta fart och börja. Jag har så mycket framtidsplaner! Har hela hjärnan full av drömmar och planer om hur jag vill leva mitt liv efter gymnasiet. Det känns så stort och avlägset allting. Så långt bort även om det endast är 3 år kvar! Och som ni säkert vet lika väl som jag så går 3 år jäkligt fort!
 
Jag vill flytta till Skåne, Trelleborg, och plugga där.
Jag vill köpa en mops som ska bo hos mig i min lägenhet.
Jag vill börja jobba, köpa hus, bli vuxen, skaffa familj!
Jag är endast 16 år och tankarna snurrar redan omkring vuxenlivet...
Ni kan tycka att jag är en idiot men jag vill seriöst få mitt första barn sommaren det året jag fyller 20.
 
WAAAA jag måste sluta tänka på så mycket! Behöver komma ut och rensa tankarna! Fokusera på nuet och ta varje dag som den kommer! Måste börja följa mina egna råd och fokusera på MIG. Utveckla mig själv till att bli den jag faktiskt vill vara! Sluta haka upp mig på småsaker och börja se helheten, ändra perspektiv.
Ja, jag måste ändra perspektiv.
 
 
Xoxo Julia <3
 

1 timme & 20 minuter

Puh...! Äntligen klar. Tog inte lika långt tid som jag trodde (Y) Dock är jag helt genomsvett så duschen, här kommer jag!

Xoxo Julia <3

Storstädning på G!

Okej nu var det liiiite längesen jag städade kände jag o.O

De närmaste två timmarna kommer jag nu att behöva spendera i mitt rum (Y)

Xoxo Julia <3

"Myskväll med bästa!" Haha...

Legat ute med Pontus från typ 22 tills nu och kollat på stjärnor, stjärnfall och blixtar i horisonten (Y)

Sjukt vacker kväll! Den kunde inte spenderas med någon bättre än min älskade vän och granne ;*

Xoxo Julia <3

Red lips, white hair. Say whatever you want, I don't really care.

Ny tröja från Cubus (ay)

Xoxo Julia <3

Jadu... Bra fråga!

Anonym-->
"Hur kommer det sig att du skär av bilderna vid håret"

Hahaha det har jag inte ens tänkt på x'D Alltså jag klipper inte bort det, jag lovar! ;) Det kommer bara aldrig med av någon anledning x)

Xoxo Julia <3

Sea Cya

Haha vi gick på grund! x)

Xoxo Julia <3

-->Dagens klädstil<--

Shorts: Gamla jeans som jag klippt av (Y)
Linne: Köpte igår med mamma. Från Cubus (?)
Skjorta: Samma som ovanstående!

Xoxo Julia <3

Jag behöver raka benen typ nu

En timmes promenad i skogen innan vi drar ut med båten gjorde gott!

Fick hälsat på min gamla vän Zéreba i hagen innan jag hämtade Lillebror också :3 Myshäst! Hälsade såklart på Mighty (svart) och Chiquita (skimmel) också ;)

Xoxo Julia <3

Ida-->

"Jag e seriöst livrädd för & börja 7:an! :'( <3"

Vännen min, jag är också rädd. Jag var rädd redan i vintras för hur det skulle bli. Vi tar en dag i taget så ska du se att det löser sig fint :) Du kommer att få Klara Skoog i din klass, det är Annas lillasyster, håll dig till henne om du kan, hon är en riktigt fin tjej (Y)

Xoxo Julia <3

Vad säger ni?

Är shopping och bio en tjejs bästa vänner? Ja idag var de det.

När mamma är jobbig och störande har jag alltid pappa att trösta mig med. När det blir som idag är jag jävligt glad att jag har en jobbig och störande mamma som jag kan fly hemmet med en liten stund! Shopping och bio hjälpte faktiskt lite. Speciellt med tanke på att filmen var The lone ranger med ingen mindre än Johnny Depp i huvudrollen (Y)

Xoxo Julia <3

Endast babbel (ay)

Önskelistan 2013!

Xoxo Julia <3

Månadens filmmusik

Can I have this dance - High school musical 3 
 
 
Personlig åsikt: Tycker att denna låten är väldigt fin och gullig :3
 
Xoxo Julia <3

Panikångest!

Ska gå ut med Lillebror idag vid 14 och träningskläderna bara ligger där i en hög på golvet... Jag vill ut och springa!

Fan att jag har lovat mig själv att inte träna nått på hela sommarlovet :{ Egentligen har jag lovat mig själv att inte träna nått på hela sommaren (juni-augusti) men det klarar jag seriöst inte.

11 dagar kvar. 11 dagar tills jag börjar första året på gymnasiet. 11 dagar kvar till allvaret börjar. 11 dagar kvar till min framtid faktiskt börjar på riktigt. 11 dagar kvar till jag kan dra på mig träningskläderna och dra ut på en riktig springrunda! 11 dagar... Är jag nervös? Som fan!

Xoxo Julia <3

-->Jeff Dunham<--

Ajjemen det var denna killen med hjälp av ''Peanut'' som räddade min kväll!
 
Jag vet, jag vet, han är gammal... Men har seröst suttit och asgarvat åt denna mannen i 3 timmar nu x') Mamma gick till och med ner och frågade vad fasen som var så hysteriskt roligt!
 
Herregud tack Peanut för att du räddade min kväll (ay) Nu kanske jag kan lägga mig med ett leende på läpparna efter en rent ut sagt skitdålig dag!
 
 
Xoxo Julia <3

Ida-->

''HAHAHAHA vad sa hon? :'D''
 
''OhOh är det där en tjej eller kille!?:D''
 
Hmm... usch för blinda barn -.-'
 
 
Xoxo Julia <3

Morr...

Alltså nee, är på så jävla dåligt humör!!
 
Nyss vart i Lysekil med mamma och pappa när jag går förbi en liten tjej som kastar ur sig värsta spydiga kommentaren!? Hade inte hennes eller mina föräldrar vart där så hade jag seriöst gått fram och kastat hennes fula små glasögon i marken för hon kunde tydligen inte ens se med hjälp av dem -.-'
 
DÅLIG DAG.
 
Usch vill bara här ifrån nu...
 
 
Xoxo Julia <3

Tack!

Anonym-->
"Säg inte att du är tjock.

Jag är tex 30 kilo tjockare än dig"

Julia-->
"Du har en underbart vacker kropp!!! Var stolt över den. Enligt mig behöver du inte ändra någonting! (Misstolka mig inte)"

Tack så jättemycket! Det värmer att få höra det :)

Vill bara tillägga att jag aldrig sa att jag var tjock. Sluta förvräng mina meningar.

Xoxo Julia <3

Carro-->

"Är det eran?"

Ja båt på bild nr 1&2 fick vi hem igår :) Båten på nr 3 är våran gamla som är till salu nu. Lust att köpa? ;)

Xoxo Julia <3

New in-->

Sport bh: Shock absorber 499:- (600)
Byxor: Swedemount X.C.R 249:- (400)
Tröja: Nike 249:- (300)
Skor: Nike 999:- (1200)

Allt köpt på rea på Sportshopen (Y)

!Ordinarie priserna står inom parentes!

Xoxo Julia <3

~Jag har en spegel, jag vet hur min kropp ser ut. Inga kommentarer om mina "kärlekshandtag" tack!~

Feja

<--Liten segelbåt ut-->
-->större segelbåt in<--

Xoxo Julia <3

Miss it

Nyss vart ute på en timmes promenix med voffsan. Så himla härligt men så himla varmt! Smart är jag ju också och har på mig jeans en sån här dag -.-'
 
Träffade på en gammal kompis som jag hade när jag gick på Hunneboskolan som var ute och sprang och shit vad jag saknar det! Den härliga känslan efteråt att man faktiskt har rört på fläsket för en gångs skull ;} Längtar tills imorgon då jag och mammsan drar in till sportshoppen och investerar lite nya träningskläder (ay)
 
 
HELVETE nu saknar jag ju mitt långa hår när jag kollar igenom gamla bilder :'{
 
Xoxo Julia <3
 
 

Grattis Linn!

Nyss vaknat upp i sjöboden med Anna och Linn. Så jäkla mysigt :3

Bakade ju en tårta till Linn igår som blev helt fantastiskt fin och god! Dock lyckas vi alltid göra våra tårtor så himla mättande så man åt ju typ en sked var ;)

Ska strax dra mig hemåt till min lilla bebishund eftersom mamma och pappa är och seglar hem båten från Gbg.

Xoxo Julia <3

~Yummy~

Anonyma folk jag älskar er!

Anonym -->
''Kanske du ska ta på dig en tröja när du tar egobilder? 
Man ser ju nästan allt! Eller de kanske är de du vill?''
 
Du ser mina läppar. Stör det dig? Kolla inte :) Jag lägger ut de bilderna jag vill och så var det med det. Jag vet hur bilderna jag lägger ut ser ut med tanke på att jag både fotar och faktiskt lägger ut dem.
 
 
Xoxo Julia <3

Sweet dream

Har tillbringat min helg hittills hos Anna, åkt vattenskoter, chillat, myst, tjötat ätit gott och bara levt livet (ay) Fick komma hem idag eftersom mormor och morfar kom men ska tillbaka till min second family igen imorgon för att baka tårta till Linn som fyller 20 och sova i sjöboden :3

Kanske även lyckad dra med mamma till sportshoppen imorgon och handla träningskläder. Hmm... Blev riktigt taggad till att börja springa till hösten igen!

Xoxo Julia <3

Jadu Samuel...

Xoxo Julia <3

Lamabjörn

Asså nee, jag kommer aldrig lära mig att dricka kaffe :{ Fick halsa i mig det i hopp om lite energi...

Xoxo Julia <3

Invigning

Tänker nu inviga min underbart fina mugg från London! (Y)

"I Want a Fucking Unicorn" Haha tack Anna! Bästa presenten jag kunde få ;* Love it!

Xoxo Julia <3

Kondition

Min kondis är nere på 0 igen... Gick en långpromenad med grannens hund Lillebror på 1 timme och är helt slut o.O

Jag är så jävla lat så det är helt sjukt men ska ta moppen ner i Hunnebo och lägga mig i solariet en stund. Känner att det behövs!

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0