''vad inom hästar är de du ska läsa? Finns såååå många olika linjer inom hästinriktning.''

Alltså nej jag vet inte. Det finns bara en linje vad jag vet som heter Hästhållning. Sen vet inte jag ifall man kanske kan välja fler inriktningar andra och tredje året. Men så som jag fattar det så finns det bara en linje där jag ska gå. Kan du ge exempel på några inriktningar inom hästlinjen som du tänker på?
Har vart så sjukt mycket idag, en massa snack och planeringar och ja, precis så som jag vill att det ska vara! Men det tar en hel del på krafterna. Så efter att ha pratat med min kusin Vilma i 47min, tränat och bloggat färdigt här, så går en sjukt glad och äckligt nervös Julia till sängs...
 
 
Xoxo Julia <3

Vad händer? Vilken linje?

Hej kära läsare! Jag kan aldrig beskriva hur glad jag är just nu och hur mycket jag hoppas att detta verkligen ska fungera nu!

Mamma pratade med Gunilla, som hon heter, och ställde lite frågor om skolan. Och jag smsade henne precis angående besökstid. Frågade om redan imorgon em. skulle passa bra och väntar nu på svar. Skulle bli om möjligt ännu gladare om vi kan börja redan imorgon med besök av skolan och klassen osv! :3


Haha bra fråga ;) Har visst glömt att berätta det under allt ståhej! Men det är en hästinriktning på Nuntorp. Och Nuntorp, som skolan heter, ligger lite utanför norra Vänersborg ifall jag minns rätt. Så ifall jag inte flyttar dit så blir det att pendla med buss 6 timmar varje dag, 3 timmar på morgonen och 3 timmar efter skolan. Men jag tror att det är värt det!

Nu svarade Gunilla på mitt sms så jag ska läsa vad hon skrev så höres vi senare! Chaoo cowboys!

Xoxo Julia <3

JJJJAAAA! :DDDD

JA ÄNTLIGEN! 
 
 
Waaaa som jag har längtat efter just det här mejlet! :D Så JÄVLA GLAD!!!! Wiiiie detta gjorde hela min dag! Mamma kom hem så att vi kan ringa! :D Asså helt sjukt vad glaaaad jag äääääär!
 
Xoxo Julia <3333333333

AWKWARD

Ååååh så pinsamt! :$ Här ligger jag i världens fulaste pyjamas, gårdagens smink, håret står åt alla håll, och äcklig andedräkt har jag också... Så knackar det på dörren och självklart måste jag öppna eftersom eftersom syrran är i badrummet. Och tror ni då inte att killen som ska "besikta" huset är typ 30år och SKITSNYGG!? Så jävla typiskt...

Waaaa nu skulle han komma in i mitt rum också! Fan, just i detta tillfälle önskar jag att jag hade städat igår som jag tänkt x'( Snyft vad jobbigt allt blev...


Xoxo Julia <3

Segt som sjutton

Hatar att vara sjuk, uschligt...

Disney är klassiker!

Ska vila upp mig en liten stund till men sen blir det träning och dans som jag ska kunna tills imorgon. Förkylningen hindrar inte mina ben från att röra på sig ;)

Xoxo Julia <3

How to do squats

Fått fråga om hur man gör squats, så här kommer en liten video på det!
 
 
Xoxo Julia <3

Sjuklingar är vi hela högen



Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

Nattus söndag

Drar mig mot sängen tidigt ikväll. Sjukt trött och vill gärna vara över stadiet död imorgon i skolan. Engelska och Svenska som står på schemat, och tro det eller ej men jag är faktiskt liiiite taggad inför svenskan efter den bra kritik jag fick för min text :3
 
 
Webkvalité, så jäkla bra... -.-'
 
Xoxo Julia <3

Dagens träning

130 squats
25 crunches
15 situps
35 leg raises
10s plank
30 lunges
40 calf raises
100s Wall squat
100 jumping jacks


Xoxo Julia <3

Christina :D

Sitter med Christina och dagdrömmer samtidigt som vi kollar igenom Hööks tidningen :3 Vart borta vid Assleröd en sväng med moppen också och anmält Christina och Sandie till pay & jump:en den 20/10. Det taggar vi till! :D
 
 
Jag ska fortsätta vara social och sen käka (åt senast vid 10 o.O) men vi höres senare! Min träning idag kommer upp senare med bild på min hur min klena kropp ser ut för tillfället, så får vi se ifall vi ser någon skillnad på min kropp nu och om en månad framåt (Y) Så fortsätt kika in!
 
Xoxo Julia <3

How to do crunches

 
Xoxo Julia <3

Vad är crunch??

 
Det kommer upp en video på hur man gör crunches om en liten stund. Håll utkik!
Tack detsamma! :D
 
Xoxo Julia <3
 

Godmorgon Söndag!

Söndag igen, helgen går rasande fort och jag har inte hunnit göra ett skit som vanligt... Eller jo tid har jag haft i massor, har bara inte orkat anstränga mig tillräckligt för att resa mig ur sängen, ungefär.
 
Dagens planer--> 
Dagens planer är lite glesa och vädret är rätt tråkigt så jag föredrar nog att hålla mig inne... Ska nog försöka få tag på min lilla Friend Anna som jag egentligen skulle träffa denna helgen, men som jag helt glömt bort mitt i allt ståhej! Vi skulle ju gåpå bio och grejer :S Aja, än är det inte för sent! Har 14 timmar kvar på denna dag ;)
En annan sak som står på dagens schema är självklart träna! Fick lite tips och övningar från Joakim också, utöver alla challange, som jag tänkte testa idag. Får se ifall det är så sjukt jobbigt som han säger ;)
 
 
Haha upp till bevis nu!
 
Men till att börja med ska jag göra ordning mig och sen smsa min fina Friend. Så vi höres!
 
Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

JAG ÄR SÅ...

...PEPPAD! :D
 
Ska verkligen börja hårdträna hemma fram tills jag skaffat/fått gymkort! Så jäkla taggad! Ska göra massa chellange med start redan NU!
 
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Julia <3

http://fitnessinspiration.webblogg.se/

Satt och kollade facebook lite såhär på kvällskvisten och hittade en blogg som verkar sjukt bra! Två tjejer, Hanna och Linnea, som berättar om deras utveckling till fitnesskroppar, ger även bra tips om hur man ska äta och träna o.s.v. Kommer lätt börja läsa denna bloggen nu framöver, hoppas på att bli lite peppad och inspirerad till att själv börja träna!
 
'Hej! Vi är två träningsgalna tjejer som älskar att träna och se skillnad på våra kroppar. I vår blogg kommer du följa med oss till gymmet och få en massa tips från oss om hur du kan träna hemma. Vi lägger även ut bilder på det vi äter. 

Namn: Hanna Wahlberg, 18 år.
Intressen: Foto och träning.
Bor i: Gävle. 

Namn: Linnea Westman, 18 år.
Intressen: Hästar och träning.
Bor i: Gävle.''

Värt att kika in kanske? --> http://fitnessinspiration.webblogg.se/ <--
 
Xoxo Julia <3

Mogen syster

Fortsätt kommentera vilken bild ni tyckte blev bäst! Vet redan vilken jag gillar men vill veta era åsikter innan jag beställer hem :3
                                                                 

Sitter och kollar igenom gamla filmer och bilder, så jäkla kul! x') Man såg ju förjävlig ut och dampar sönder! Hahaha!




Kolla vad fin lapp syrran satte i min panna btw... Ungefär lika mogna båda två xP Haha tycker om dig med systrami ;*

Xoxo Julia <3

Skolporträtt

Hahaha dör varje gång! x')
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
VILKET FOTOGTAFI TYCKER NI BLEV BÄST? 1, 2, 3, eller 4?
 
Xoxo Julia <3

Bebisponny









Xoxo Julia <3

Kaos

Hahaha sov i hoodie och hade luvan på, mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig xD Står åt alla håll och ingenstans! Gulligt värre ;)




Vackra morgonbilder x)

Fruuuukost vill jag ha så ni får ha det så bra! Tills vidare ;)

Xoxo Julia <3

''Popcorn är väl inte heller så nyttigt ;)''

Ne det är det kanske inte, men det är betydligt nyttigare än godis och chips! Speciellt om man äter de utan smör och salt :3 Dessutom klarar jag inte att ta bort allt onyttigt som går att stoppa i sig, nått lyx någon gång då och då får man la unna sig ;)
Wiie! Har ÄNTLIGEN beställt en sånt där iPhone 4/4S power case :3 Velat ha det så sjukt länge!
 
 
Hihi ^^
Och med detta säger jag godnatt för denna fredag! Träning imorgon med Sally, dressyr står på schemat skulle jag tro (Y) Annars får vi ser vad som mer dyker upp. Känns som att jag glömt att göra något väldigt viktigt... Hatar när alla tankar kring skolan, ridningen, pengar och allt kommer på en gång! Blir helt förvirrad och glömmer mer än vanligt :S Fett ont i halsen också... Nuuuu ska jag sluta klaga hahaha, sluttjötat för idag! Nattus ;*
 
Xoxo Julia <3

Idétorka

Alltså det är sjukt tråkigt men jag har verkligen hamnat i en sån sjuk idétorka... Det händer inget intressant över huvud taget, bara en massa läxor som läggs på hög medan jag väntar på svar från Naturbruksgymnasierna. Känns som en evighet bara denna veckan och taggar verkligen inte ytterligare en vecka i denna situation. Vill iväg nu och göra det jag älskar -- att hålla på med hästar.
 
 
 
Jag vill få saker att börja hända nu. Vill byta skola NU, komma igång ordentligt med Sally, få mitt hår att växa ut och bli långt, ja alla mina projekt får bannemej dra igång snart! Jag pallar inte vänta så jäkla mycket längre!
 
Xoxo Julia<3

Popcorn diet

Nu har första dagen av min popcorn diet börjat! ;) Nu framöver blir det popcorn, popcorn och ännu mera popcorn istället för chips och godis på helgerna! Jag ska klara detta!


Xoxo Julia <3

Promenix i det kalla klara vädret



Xoxo Julia <3

Konståkning på hög nivå

Va i ishallen på idrotten och en tjej som går NA höll lektionen då hon tränar konståkning. Fett tufft, skulle också vilja kunna göra massa piruetter och grejer!


Jag var inte sämst i alla fall ;) Vissa va ju fett roliga att kolla på x) Blev många skratt och blåmärken också skulle jag gissa ;3

Xoxo Julia <3

Outfit typ


Black & white

Xoxo Julia <3

Is

Godmorgon! :D
Gjorde ordning mig i rasande fart idag så har mycket tid till godo att sätta mig ner och bara chilla en stund (Y)
 
Dagens planer-->
Tänkte bara berätta min dag lite snabbt, men eftersom jag knappt minns vad jag hade tänkt göra idag så blir nog detta väldigt kort.
Dagen startar med matte och idrott efter det. Har för mig att vi kanske åker skridskor i ishallen om jag minns rätt :3 Kan dock inte åka skridskor typ så ifall vi ska leka lekar och sånt på isen så lär jag vara död innan vi ens har börjat...
Slutar tidigt redan vid 11.40 så det är nice, ut med hunden en långrunda om vädret tillåter och sen bara njuta av att det är helg igen! Måste komma ihåg att mejla Carina angående bytet till Dingle också, ifall de har svarat på hennes mejl.
SHIT jag måste prata med mamma och pappa också angående fler träningar för Marie!! Måste komma ihåg det idag då Marie nog gärna vill ha en uppdatering om hur jag vill fortsätta min utveckling.
 
 
Ja det står ju lite grejer på listan ändå :3 Gillar att ha lite fullt upp! Dock måste jag träna på dansen också och just i det ämnet skulle jag hellre uppskatta om listan stod tom. Jaja sluttjötat för nu. Vi höres babes! ;*
 
Xoxo Julia <3

Hur mycket väger jag?

Det var en riktigt bra fråga, och jag hade svarat ifall jag visste.
 
Men nu vet jag tyvärr inte det eftersom att vi inte har någon våg här hemma längre. Men jag skulle gissa på att jag väger någonstans mellan 55-60. Det är normalt för mig men vikten stör mig ändå med tanke på att det är 55-60kg i bara godis. Hade jag inte stoppat i mig all den skiten som jag stoppar i mig idag så hade jag nog lätt kunnat gå ner 2-3kg i alla fall. Så nu hoppas jag att ni hjälper mig att bli av med mitt beroende!
 
Ultimate goal weight: Healthy
 
Xoxo Julia <3

Förbud

Godisförbud
 
Det är helt sinnessjukt hur mycket godis och onyttigheter jag stoppar i mig varje vecka. Börjar bli beroende av choklad, riktigt beroende liksom :S Har ett ständigt sug efter socker och har gått upp massor i vikt på grund av det. Slösar massa pengar på skiten också. Nej nu får det vara STOPP!
 
 
Xoxo Julia <3

Studiedag

Är helt slut, fattar inte varför :/ Jäkligt gött med ledigt idag alltså, den satt perfekt (Y)
 
Va med Joakim igår och stannade där över natten. Va sjukt trött igår med så pallade faktiskt inte ta fram datan och blogga. Va upptagen med att tjöta med Jocke ;)
 
Random
 
Haha, hela detta inlägget känns lite random men så får det bli :P Glömde bort vad jag skulle skriva nu med... Vi hörs senare helt enkelt x)
 
Xoxo Julia <3

Samhällskunskap

 
Xoxo Julia med koooompisar <3

Brutal beslutsångest

Jag brukar alltid vara målmedveten och veta exakt vad jag vill göra och inte göra. Varför blev det här med gymnasiet så jäkla svårt??
 
 
Syo saken har fortfarande inte hört av sig så jag måste fortsätta med massa komplicerade uppgifter i baletten sålänge, fuck. Fattar verkligen ingenting! Kan ingenting. Har aldrig direkt hållt på med dans eller någonting så jag vettefan hur jag tänkte under gymnasievalet... Jag ville bara hamna i en bra klass, och det gjorde jag. Men vad har det för nytta ifall jag inte trivs på linjen och måste lämna alla när man precis börjar komma igång?? Så korkat. Så riktigt korkad är jag -.-' Vill bara få hela flytten överstökad.
 
Xoxo Julia <3

Vinterväder

Kallt, mörkt och frost i gräset. Man märker att sommaren är över.

Älskar bilden!

Xoxo Julia <3

Wednesday is coming!

Jaoo, onsdag imorgon. vad händer då må tro?
 
För mig händer det inget speciellt tror jag. Har mailat dansläraren ifall jag får jobba hemifrån innan lunch då det känns onödigt att åka till skolan astidigt för att sitta och läsa ett papper hela förmiddagen. Blir liksom inte ens någon dans eftersom jag blir själv hela förmiddagen... Hoppas verkligen hon läser mitt meddelande och svarar SNART!
Planerna efter skolan är än så länge ganska oklara. Snackade lite med Joakim förut idag och ska kanske träffa honom imorgon. Eller haha vi går ju i samma klass så vi träffas ju vilket som, men ni fattar vinkeln! ;)
Sen är vi ju lediga på torsdag också, GÖTT! Behöver verkligen den studiedagen nu känner jag, den kommer helt i rättan tid (Y)
 
Nej nu kära folk ska jag dra mig mot sängen och gosa ner mig under täcket och drunkna i mina tankar och funderingar. Haha nattus! ;*
 
Trött och sleten, ohja!
 
Xoxo Julia <3

''Man inser aldrig vad man har, fören det är borta''

Lisa-->
Du är fin Julia!<3 
Man vet Aldrig vad man har fören det är försent
 
Tack Lisa <3
Ne det är väl så tyvärr...
Haft fullt upp idag typ. Inte gjort nått speciellt så, men vart upptagen i mina tankar. Blir så stressad nu när jag vill byta skola. Trivs inte på den linjen jag går nu vilket får mig att inte vilja gå till skolan över huvud taget, känns bara som att jag hamnar mer och mer efter, allt känns bara fel. SYO:n har inte hört av sig heller ifall jag får byta... Tiden bara tickar och jag bara känner paniken komma, blir bara mer och mer stressad x{
 
Vill inte lämna min klass heller! Älskar min klass som jag har nu, helt underbara människor! Vill ta med mig allihopa! Tänk om min nya klass på den nya skolan blir helt kaos... Vad gör jag då? Usch, jag hade verkligen turen med mig första gången, ska jag våga riskera att byta då och tappa kontakten med alla? Känns ändå så fel att stanna kvar. Världens krig inom mig! Vill inte bestämma, orkar inte ta beslut, vill inte, orkar inte. Det blir alltid bra i slutet, right?
 
 
Xoxo Julia <3

Lol

Estetisk kommunikation var faktiskt inte så illa idag, inte alls illa faktiskt ;) Haha typ as trött och flummig som fan och världens roligaste grupp också! Hehe ja det var en lyckad lektion helt enkelt :3 Ska dock spela teater nästa vecka och jag som har världens scenskräck... Usch. Men jaja! Det är sånna här dagar som jag inte vill byta skola längre :( Har verkligen hamnat i goaste klassen! Så tråkigt att jag inte känner att estet är min grej...





Xoxo Julia <3

Jazz

Kul att jag typ är ensam på jazzen och inte kan ett skit -.-' Fu.


Xoxo Julia <3

Vill inte

Waaa jag pallar inte gå till skolan någe mer! Speciellt inte den linjen jag går nu, usch. Mår illa när jag kollar på schemat och ser dans, och estetisk komunikation... Matte är för en gångs skull den roligaste lektionen på hela dagen, och då är det något fel alltså :S
 
 
Vill byta och vill byta nu!
 
Xoxo Julia <3

Svaren - Frågestund v.38

Vilka personer får dig att må bra?
 
Personer som får mig att må bra är självklart mina vänner. Dock har jag väldigt svårt för att se vilka som verkligen är mina vänner och vem jag kan kalla min vän. Man blir sviken, man sviker. Man blir förlåten och man ursäktar. Det är liksom en ond cirkel. Man vet aldrig riktigt vart man har folk nu för tiden. Personer snackar och sprider rykten, man håller inte vad man lovar, man ljuger o.s.v. Personer som VERKLIGEN får mig att må bra oavsett är alla i min stora fina släckt. Mostrar, morbröder, fastrar och farbröder, kusiner och sysslingar, ja alla dem. De är folk som jag vet vart jag har och det är med dessa personer som jag har de finaste minnerna och har fått uppleva de mest minnesvärda stunderna med.
 

Hur gammal är du? 
När fyllér du år? 
Vad är dit mål i livet? 
Vart går du i skola? 
Har set dig i sotenässkoln flera gånger. 
Vad betyder din familj för dig? 
När börjar ditt "Hår projekt"? 
Är du kär? 
Vad gjorde du för en timme sedan? 
Hur ser din dag ut imorgon?

Kram <3<3<3

  • Jag är född år 97, men fyller sent så för tillfället är jag bara 15.
  • 8 december
  • Att flytta till Skåne, få ett fast jobb som jag gillar, bo antingen i villa eller på gård och skaffa familj. Vara lycklig och leva livet.
  • Just nu i Lysekil men vill byta snarast möjligt. Inte för att det är något fel på skolan men jag vill gå naturbruk istället för estet. Att du sett mig i sotenäs beror nog på att vi pluggar på kompetenscentrum där på måndagar och då äter vi lunch på sotenässkolan.
  • Min familj är mitt allt. Som jag skrev där uppe så är det dem som alltid gör mig glad och vi stöttar varandra inom släkten i alla lägen.
  • Den 1 december klockan 18.00. Längtar!
  • Njea. Jag vet inte riktigt faktiskt. Det är komplicerat och har väldigt blandade känslor för den här mistern.
  • För en timme sen var jag och handlade på konsum i Hunnebo med min moder.
  • Imorgon är det skola som gäller som vanligt. Dans på förmiddagen, och matte och skolfoto efter lunch.
  • KRAM! <3
 

Såg dej och dendär långa tjejen med brunt hår på Assleröd. 
Är ni kompisar?

Jag vet inte riktigt vem du menar men... Om du menar Julia Berntsson så nja. Alltså jag vet ju vem hon är och jag känner henne på så sätt att vi har träningar på lördagarna tillsammans. Men jag umgås inte med henne. Hurså? :)

 

Ditt bästa minne? 
Vad tycker du om skolan? 
Någon kille du är intresserad av? 
Godaste maten? 
Gör du på fritiden? 

  • Mitt bästa och finaste minne är från när min farmor fortfarande fanns här hos oss och när jag var liten. Varje gång jag och min syster åkte upp till hennes stora vackra hus så kom hon fram och kramade oss och påpekade ALLTID att vi hade blivit så stora. Den doften av min farmor, den goda doften av det huset, det var den bästa doften någonsin. Det var så hemtrevligt och harmoniskt och bara helt underbart. Vi satt alltid där runt bordet och varje gång, varje gång spelade vi fia med knuff. Haha, så underbart. Det är mitt finaste minne. När jag var liten och spelade fia med knuff och kasta gris med min underbara farmor.
  • Jag tycker att det är jättebra! Snygg och fräsh och ja, bra helt enkelt. Tycker dock att den är lite felkonstruerad... Borde lagt mer tid och utrymme på matsalen och aulan och lite mindre tid och plats åt biblioteket :/ Men annars har jag inget att klaga över! Lärarna är lite...speciella dock ;)
  • Halvt. Eller jag vet inte. Som jag sa innan, har väldigt blandade känslor.
  • God mat! :3
  • På min fritid håller jag på mycket med hästar och rider, umgås med vänner så mycket jag kan och försöker hålla igång bloggen.
 

Berätta om din ätstörning, alltså allt, hur du började/varför/hur mycket du gick ner

Detta var en väldigt bra fråga, eller konstaterande. Dock väldigt svårt för mig att prata och skriva om. Det har hänt så mycket på så lång tid att minnerna börjar tyna bort allt mer och mer. Allt hände så fort under de första åren att jag knappt hann minnas någonting, hann inte reagera eller fatta vad som hände. Vet inte hur jag ska förklara så att ni förstår. Tror inte att jag kan förklara utan att röra till allt, hela historien är så komplicerad. Knappt jag som var med under hela detta kriget kan förstå vad som hänt. Men jag gör ett försök att förklara lite i alla fall. Försöker lägga detta bakom mig och blicka framåt utan att behöva gräva i det förflutna. Hur som helst så började hela denna långa resa för 3 år sen, när jag började 7:an. Som ni vet så hamnade min då bästa vän i en fruktansvärd kamp mot anorexian. Det var allt nytt för mig så jag visste inte så mycket då om vad som verkligen kunde hända, om vad som faktiskt hände rakt framför mig. Jag reagerade inte, visse inte hur. Det gick så långt att min bästa vän blev inlaggd och senare fast i ett behandlingshem. Under ett helt halvår fick jag inte höra av henne en enda gång. Men sen ringde hon. Efter ett halvår av oro ringde hon äntligen för första gången och jag visste inte ifall jag skulle skratta eller gråta när jag hörde hennes röst. Jag minns att jag trodde hon skulle dö, försvinna för alltid. Jag grät varje kväll och skrev långa långa texter om henne och till henne, la ut texterna överallt, skrev överallt, allt för att få kontakt med henne! Men hon var så gott som död. Fram till den dagen då hon ringde från behandlingshemmet och jag insåg då att hon skulle klara det. Den lättnaden, ni kan aldrig förstå. Jag bad varje kväll, varje gudstjänst under konfirmationen, allt jag ville var att hon skulle klara sig, och det gjorde hon. Tyvärr är inget gratis. Priset för hennes överlevnad var att mista henne som vän. Vi bröt kontakten under sommarlovet innan 9:an. Jag kände mig så sjukt vilsen utan henne, ständigt ledsen och orolig för hur hon mådde. Det tog många månader innan jag faktiskt kunde gå vidare. När jag äntligen klarat det gick min farmor bort i cancer. Jag vet inte hur ätstöringen kom till mig egentligen, men min bästa vän var nära att gå bort i anorexia och två fina tjejer i min släckt hamnade också i den kampen under samma tid. Sen när även min farmor, min förebild, försvann började det spåra för mig. Det tog ett tag innan jag förstod att canern verkligen tagit henne, jag ville inte inse sanningen, så i början mådde jag ändå hyffsat bra. Men när våren kom och skolan pressade mig inför gymnasiet och man börjar tänka efter, då blev allt bara för mycket. Jag kan inte förklara min ätstörning för er då jag inte kan förstå den själv, men den var där. Jag slutade äta, vet inte varför. Efter två veckor med bara vatten blev jag rädd, jag blev livrädd. Vad var det som hände med mig? Efter att ha levt med ätstörningar runt mig hos mina närmaste hade jag vid den här tiden mycket egen erfarenhet, jag visste alla nackdelar. Vi läste en bok om anorexia i svenskan och jag tror att det var det som triggade igång mig, men jag vet inte säkert. Hur som helst var jag rädd, liten och svag, hade gått ner 5kg på två veckor. Jag blev sur och grinig och osäker i mig själv. Jag visste att min då svenskalärare brydde sig mycket om sina elever och jag visste att hon hade egen erfarenhet från när hon var ung, därför gick jag själv till henne och bad om hjälp. Minns att jag var så sjukt nervös, visste inte ifall hon skulle bry sig om lilla obetydliga mig. Men det gjorde hon. Hon hjälpte mig så sjukt mycket och jag har livet att tacka henne! Allt hon sa, det fick mig att lyssna. Allt hon bad mig om ville jag göra, jag ville göra henne stolt! Hon såg mig som ingen annan hade sett mig innan. Jag behövde inte ens säga nått, hon visste redan vad jag tänkte, och det berörde mig nått sjukt. Hon visste. Hon behövde bara kolla på mig, sen förstod hon allt. Jag behövde aldrig förklara mig, hon fick mig att förstå mina egna tankar. Hon fick mig att SE mig själv. Gud vad jag älskar denna läraren, saknar henne något sjukt mycket och ångrar så att jag inte gick till henne tidigare. Hon skickade i alla fall mig vidare till Lena på äs-enheten som jag har pratat med några gånger under sommaren o.s.v. Dock hade min underbara svenska och idrottslärare redan hjälpt mig såpass mycket så jag behövde bara gå dit några få gånger och sista mötet var nu förra veckan. Detta blev som sagt lite rörigt och jag vet inte ifall jag svarade på det ni ville höra. Det finns så mycket mer att skriva, detta var en extremt kort sammanfattningen av hela kampen, men det får räcka för denna gången. Det gång inte ens att skriva allt, det skulle ta år att förklara. Men en sista sak som jag kan säga är att jag ångrar ingenting under denna tiden. Eller jo, jag önskar ju förstås att jag hade reagerat tidigare och på så sätt kunnat hjälpa min bästa vän innan det gick för långt. Men jag menar, jag ångrar inte att jag fick vara med om allt detta. Det är hemskt och det har verkligen vart en jobbig tid, men alla livserfarenheter jag fått, dem vill jag aldrig ge ifrån mig. Jag har fått uppleva så mycket på både gott och ont, och jag har sett livets mörka sidor. Minnerna är fina i sig och dem är inget jag ångrar. Hemska bilder under en hemsk tid har format mig till den jag är, och det har gett mig så mycket, lärt mig så mycket som jag aldrig skulle kunnat lära mig på annat sätt. Nu kan jag hjälpa andra och även mig själv på ett helt annat sätt än vad jag hade kunnat utan allt det här. Jag är stolt, stolt över mina erfarenheter.

 

Tack för alla bra frågor! Hoppas verkligen att ni blev nöjda med svaren även om det blev väldigt mycket text. Love you guys ;*

Nattus!

Xoxo Julia <3

Vad ledsen jag blir...

Nej vilket stort misstag av mig att klippa mig kort x'( Nyss laddat över alla bilder från mobilen till datan i hopp om att den ska fungera bättre om jag rensar minnet lite. Passade då även på att kolla lite gamla bilder och asså nee... Va ju mycket finare i långt hår :'( Usch vad deprimerad jag blev...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wääää D':
FAN vad jag saknar högstadiet och mitt liv som det var då! Hur fan kunde jag klaga!?
 
Xoxo Julia <3

Skittelefon!

Jag skrev ett långt inlägg igår PLUS ett idag morse, och båda vägrar laddas upp! :@ Det är sånt här som bara får mig att vilja lägga ner hela skiten...-.-'
 
Syster visar mina känslor ganska bra just nu ;*
 
Räkna inte med mycket updatering idag eftersom min mobil fått rycket och inte riktigt är på min sida längre. Ska försöka fixa det i eftermiddag så vi hörs inte förrän då! Bilder, videor, svaren på frågestunden, ja allt sånt blir lite försenat nu som ni förstår. Men ska verkligen försöka fixa det efter skolan så att allt det kan komma upp idag och i värsta fall imorgon!
 
Xoxo Julia <3

JAAAA! :D

Lisa och Ida regerade idag! Blåste skiten ur alla andra! :D


5:e plats på V2 och 1:a plats på galoppbanan! AWESOME :D Stoooort grattis!!!!

Xoxo Julia <3

Bilder och filmer kommer så fort jag fått ordning på minnet på mobilen!

Myspaus

Sitter med Lisus i bilen och käkar gooooodis :3 Mums!


Regnar fortfarande... Typiskt Säve väder har jag hört :P

Lisa kom vidare till final btw :D Så klockan 16:40 blir det ut på banan igen, spännande! Nu ska jag vara social så vi höres senare då resultaten från finalen kommer och även film från galoppracet! Super (Y)

Xoxo Julia <3

Lisa & Ida V2

Så duktiga! Gött jobbat Lisa :D

Xoxo Julia <3

Säve tävling

Om en timme är det dags för Lisus att tävla V2 med sin lilla Ida :3 Spännande!

Tror nog att jag är mer nervös än henne ;)


Passar på att ta en fika med varm choklad i regnvädret!

Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

1 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3
 

"Blogga mer -.-"

Jag veeeet. Bloggningen har varit usel :{ Inte haft lusten eller fantasin till bloggen på senare, haft så mycket annat att tänka på, saker som snurrar i huvudet...


Imorgon ska jag verkligen anstränga mig att komma igång igen! Svaren på era frågor kommer upp på kvällen ju t.ex. :D Ska även upp om 5 timmar för att följa med Lisa på tävling så det blir uppdatering där ifrån!


Vart och firat Annhelen i efterskott idag, därav anledningen till att jag inte kommit i säng förrän nu så borde verkligen försöka sova. Ska försöka bättra mig och tagga mig själv till att blogga oftare, detta är ju trots allt något jag tycker är kul! Sluttjötat för idag! Godnatt på er mina vänner ;*

Xoxo Julia <3

Hoppträning för Marie

1: Jag & Sally
2: Christina & Sandie

Mysponnys :3

Xoxo Julia <3

Morning

Godmorgon alla solstrålar! Jag mår mycket bättre idag än igår så nu drar vi alldeles strax iväg till stallet :3 Christina tar med sig sin system och ska se ifall någon kanske vill filma med min mobil också. Tjecka grejer!


Efter stallet blir det hem och putsa stövlar och skor, och sen får vi se vad som händer. Kanske drar iväg någonstans eller lyckas dra med mig mamma till Lysekil så att vi kan köpa mitt gymkort :) Tar det som det kommer denna helgen helt enkelt!

Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

2 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3
 

Nattus

 
Xoxo Julia <3

Ny dag, nya tag

Mått sämst  idag, seriöst uscligt! x( Fortfarandra lite huvudvärk som inte riktigt släppt, men klart mycket bättre än i morse i alla fall (Y)
 
 
Imorgon är det endast stallet som står på schemat, hoppträning med Sally :D Ser verkligen fram emot det! Ska se ifall jag kan hitta någon liten fotograf som vill ta lite bilder :3 Julia kanske?? Det märker vi.
 
 
Bjussar på en bild med mina kära vänner! Hihi shhhh ;*
 
Xoxo Julia <3

Gårdagens ekvaem!

Wiie vad duktiga vänner jag har! Första konserten för ES13 :D Estet tvåorna har ju gjort detta lite längre och det märks ;) Sjukt duktiga allihopa!

Xoxo Julia <3

Varma mackor i sängen

Vi hade ingen glass hemma och huvudvärken blev bara värre av teven. Så det fick bli varma mackor i sängen istället (Y)


Xoxo Julia <3

Sick

Sovit skitdåligt nu i två veckor och nu sa kroppen ifrån. Vaknade med värsta migrän x(

Disney och glass idag då! ;3




Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

3 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3
 

Bio

Film på religionen :D Love it!


Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

4 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3
 

Sängen!!

Pallade inte plugga idag heller... Bra Julia! -.-' Får jobba skiten ur mig imorgon på lektionerna istället *host*. Ska även stanna kvar efter skolan imorgon och kolla på musikernas och teatrarnas ekvem tänkte jag. Får plugga inför matteprovet från att vi slutar tills att ekvmen börjar vid 18:00. Jaja, sluttjötat för idag! Ni får reda på mer imorgon!
 
 
Nattus! :*
 
Xoxo Julia <3

Hungrig eller??

Nyss tryckt i mig 3 skålar med yoghurt och müsli, plus 3 knäckebröd! O.o
 
Måste verkligen ändra mina matvanor! Dagens frukost bestod av en kopp kaffe med mjölk och socker, lunchen innehöll 3 knäckebröd och rivna morötter, och nu först 7 timmar senare käkar jag igen... Inte bra :/
 
Xoxo Julia <3
 

~Jag har förlorat allt jag aldrig hade~

Att åka buss och lyssna på sorgliga låtar fungerar verkligen inte för mig. Grinade som aldrig förr på vägen hem från Lysekil... Tur att det nästan inte var någon i bussen! :S


Sista samtalet med Lena på ätstörningsenheten idag, yes! Gick riktigt bra, hon är verkligen trevlig :) Skönt, nu känns det verkligen som att jag är helt "friskförklarad"!

Xoxo Julia <3

Mobilblogg

Kommer inte in på bloggen från datorn av någon skum anledning. Den liksom laddar inte ens :S Skit samma, tur att appen finns ;)


Sitter hur som helst på sjukhuset i Lysekil nu, inne på ungdomspsykiatrin. Ska prata med Lena om 15min för förhoppningsvis sista gången! Blir fan deprimerad av att sitta här -.-'


Vi höres när jag är klar här, pusshej!

Xoxo Julia <3

Ni. Är. Awesome!

Nytt rekord! 40 unika & 111 sidvisningar igår :D




Gött kompisar! ;*

Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

5 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3

Resfeber!

Åh känns som att alla åker utomlands nu! x( Vill också iväg! Pratade lite med mamma om det idag och hon var med på kroken direkt :D Pratade på Kanarieöarna över nyår eller i alla fall på jullovet :3 Hoppas hoppas hoppas!



Sovadags! Nattus!

Xoxo Julia <3

Känns bra!

Måste bara tacka er! Fått många bra frågor till frågestunden och på bara andra dagen, kul! :D Kom ihåg att ni har hela veckan på er så sluta inte nu ;)

 
 
Nyss vart ute på en liten promenix, så jäkla skönt ute efter en regnig dag :3 Luktar så gott! Dock kallt... Frusit som en liten chihuahua hela dagen :S Så nu är det underställ och tjocka kläder som gäller framöver!!
 
 
Xoxo Julia <3

Missförstånd

Anonym-->
Är inte Sally en gammal rutinerad tävlings ponny?
Tror knappast hon är en "problemhäst" lixom...

Du har helt rätt. Hon är absolut ingen problemhäst, därav situationstecknena. Men eftersom jag pratade om lite fler hästar än henne i just den meningen och vissa av andra hästar jag har ridit har varit problemhästar så satte jag alla under kategorin "problemhästar". Situationstecknena betyder att det inte är ordagrant utan det betyder mer eller mindre. Sally är inte en problemhäst men hon är en häst som man får jobba med ett tag innan man hittar knapparna. Hon är en svår häst att rida ordentligt och hon var/är en utmaning för mig. Och det är sånna hästar som jag gillar att träna med :)


Det är bra att ni säger ifrån om det är något som år otydligt eller som jag förklarar på ett sätt så att ni inte förstår! Fortsätt med det så att jag kan rätta mina fel :)

Xoxo Julia <3

Ask.fm

Vad fan går den sidan ut på egentligen? Eller rättare sagt, vad fan använder vi den till?


Jag har personligen inte velat skaffa något konto där därför att jag inte har känt mig i behov av ett, men gjorde det i helgen bara för att kolla lite vad det var för nått. Någon dag senare pratar jag med min kompis om just den sidan, ask.fm, och hon berättade att hon fick massa spydiga, dryga och rent av elaka kommentarer så jag gick självklart in på hennes sida för att kolla vad folk skrev till henne. Självklart hade hon rätt.
Folk kastar ut sig både det ena och det andra och tror att de kan skriva precis vad det vill eftersom de är anonyma!? Seriöst, riktigt elaka saker. Nu har ju inte jag haft mitt konto där speciellt länge men har ändå fått 3 sånna kommentarer. T.ex. ''Varför klippte du dig kort? Du passar inte i det, det är fult'' o.s.v.. Jag menar, hallå eller, jag vet att mitt hår ser kaos ut, jag gillar det inte heller. Men det växer inte ut fortare direkt för att ni sitter och skriver att jag är ful. Jag var såklart berädd på att dessa kommentarer skulle komma och därför blir jag inte så speciellt upprörd över de folk skriver till mig personligen. Men alla andra då? Ni sårar faktiskt andra genom att skriva sånt. Och anonymt? Hallå vakna! Skriv fan inget till en person som du inte kan säga till den utanför all teknik.


Jag kommer att ha kvar mitt konto av ren nyfikenhet vad folk kommer, eller inte kommer att skriva där. Men väx upp.


Xoxo Julia <3

Fuck

Jag vill bara lägga mig ner på golvet och gråta!


Fuck matte

Xoxo Julia <3

Dagens schema!

Dans: Jazz +Matte +Estetisk komunikation =En helt okej tisdag!

Xoxo Julia <3

Frågestund v.38

6 dagar kvar innan frågestunden avslutas!
 
Passa på, ställ alla era frågor och funderingar!
 
 Xoxo Julia <3

Nighty



Vi hörs igen imorgon!

Xoxo Julia <3

*VARNING FÖR KÄNSLIGA*

Hur i hela är detta möjligt? Hur fan kan vi låta någon gå så långt!? Hur kan vi låta detta hända...?
Before:

After:

Jag blir så ledsen. Jag grät när jag såg detta. Stackars stackars flicka. Så vacker. Hur kunde det bli så fel?

Människor vi måste börja öppna ögonen nu. Detta får inte hända. Vi måste börja reagera och hjälpa varandra. Detta är bara så hemskt sorgligt. Vi kan inte tillåta att detta händer våra nära och kära. Vi måste lära oss att inte bara titta, utan även att se och reagera i tid innan det är för sent.
Xoxo Julia <3

Love to you

Kärlek till er guys! Över 20 unika varje dag i en månad, gött! :D Nu gäller det bara att försöka slå rekordet som ligger på 35 unika ;*


Xoxo Julia <3

Slut för dagen

Så jäkla skönt! Slutar egentligen 15:20 på måndagar men man får gå när man gjort klart arbetet. Hann med denna bussen förra veckan också, asgött! Det lönar sig att jobba fort ;)


Hem och plugga dans koreografi + franska ord till baletten, tjecka grejer.

Xoxo Julia <3

Godaste lunchen :3






Xoxo Julia <3

Hej ho

En fjärdedel av dagen e gjord (Y)

Skrev ett brev på 300ord på engelska, stolt haha!




Xoxo Julia <3

Jobbigt väder

Uuuusch! Ösregnar ute och just idag måste jag först gå ut och gå med Ailis och sen även gå till bussen då mamma åker en timme tidigare idag x(


Kommer se ut som en dränkt katt i skolan...

Xoxo Julia <3

Frågestund?

Vill ni ha en frågestund?
 
I så fall startar den nu! Ni har hela veckan på er så det är bara att spruta ut alla frågor ni kan komma på, både anonymt och namngivet! Kommentera här på bloggen, skriv på kik, smsa, facebook? Det är bara att skicka iväg era tankar så svarar jag så gott jag kan på söndag kväll!
 
 
Xoxo Julia <3
 

Godnatt söndag

Godnatt folket! Hoppas ni har haft en riktigt chill helg :3
 
 
Vi hörs igen imorgon!
 
Xoxo Julia <3
 

Jag blir så trött...

Jag blir så trött på evigt gap och skrik i detta hus.
Tar mig en cider och låser in mig på rummet (Y)
 
 
Xoxo Julia <3
 
 

Markarbete med Sally

Träning igår gick så himla bra! :D Känns verkligen som att jag hittat de sista knapparna och Marie höll helt med. Det är så kul när man märker att ens träning har lett till färdigheter och när man känner att det man gör faktiskt fungerar!
 
 
Jag kommer ihåg när jag började rida Sally för typ ca 2 år sen. Herre vad tiden har gått fort! O.O Jag minns att jag var nervös för att sitta upp på henne eftersom hon var så sprallig och stark. Jag hade verkligen ingen kontroll över huvud taget, rusade runt i paddocken varv efter varv, hehe... Skumt nog har jag alltid gillat att rida lite ''problemhästar'', hästar som man får jobba lite med. Så har det alltid varit, jag har alltid viljat rida hästen på ridskolan som ingen annan gillade, och åter igen fastnade jag för Sally. Ponnyn som jag hade noll kontroll över! Jag är glad att jag fortsatte jobba och träna med henne. Se bara hur långt vi har kommit :D Visst, hon är fortfarande pigg och glad och drar i hoppingen, men denna gången är jag med på det och kan styra upp det när det inte riktigt fungerar. Dressyren är en dröm, jobbar fint i alla gångarter! Till och med gallopen är fullt kontrolerbar nu :) Så himla underbart. Vi har utvecklats så mycket tillsammans och jag har lärt mig en hel del på de här åren. Börjar ju tyvärr växa ur min lilla c-ponny nu men än så länge fungerar det och jag tänker fortsätta utvecklas med henne så länge jag kan!
 
 
 
Xoxo Julia <3
 

Ida & Zara 60cm

Duktiga :3

Xoxo Julia <3

Inga ursäkter

Ingen blogging idag, ingen bloggning igår, inga ursäkter.
 
Spenderade gårdagen, natten och dagen men Ida :) Va i stallet, tränade markarbete med Sally (kommer mer om det sen), käkade tacos, kollade på The ring 2 som inte alls a så läskig som jag hade förväntat mig (Y) Och avslutade kvällen med Ice age 3 :3  Båda va helt slitna och trötta så vi somnade båda två runt 22-23 tiden. Gött som fan!
 
 
Idag va det tävling på Assleröd som stod på schemat. Självklart filmade, videon håller på att laddas upp just nu men det går väldigt långsamt så vi får se när den är uppe. Vägarna på banan va lite svårare än de andra gångerna så Ida glömde bort vägen lite men det är sånt som händer! Bättre lycka nästa gång! :D
 
Xoxo Julia <3

Ida häääär!

Tjena! Det är då jag som är Ida, Julias Lill syrra ;) (inte på riktigt) iallafall, så ska jag sova över hos Julia och just nu käkar vi tacos! Imorgon ska vi till stallet sen ska jag tävla :D men bloggar nån annan gång! 
Hajjjdåååå:P


Xoxo Ida <3

Broccoligratäng! Typ...

Hahaha brutalt misslyckat försök xP Kock kanske inte är mitt framtida yrke trots allt! Första och sista gången jag gör broccoligratäng ;)


Xoxo Julia <3

Kock - mitt framtida yrke

För att förtjäna allt mumsigt sen måste man ju först äta upp ALL sin broccoli! Eller vad säger ni? ;)


Xoxo Julia <3

Träning ligger på schemat!

Sitter i bussen med Elin och Joakim för tillfället, tror den går om 10min (Y)
 
 
Gött med idrott men sjukt jobbigt. Hade både styrka och kondition idag. Det är helt stört hur SVAG jag är O.O Pinsamt ju :(... Längtar till den 20 septemper, pengar in och direkt till NW för att köpa gymkort! Börjar nog bara med zumba för att försöka bli av med min stelhet, men senare blir det både styrka och konditon som ska tränas! Som sagt så är det ju ett tag kvar till den 20/9 så ikväll ska jag bara hem och proppa i mig massa onyttigheter :3 Mums!
 
Drar hem och städar nu så att Ida kan sova där imorgon utan att kvävas av damm, hehe...
 
Xoxo Julia <3

-.-'

Jag dör! Matte är tråkigt...




Cajsa har kul ;)

Xoxo Julia <3

Godnatt torsdag

Morgondagens schema är matte + idrott & sen hem och städa + mysa!

~Gammal~

Xoxo Julia <3

SIMS 3

Wiiie äntligen håller The sims 3 på att laddas ner på min dator! Längtat och meckat som fan för att få detta att funka och nu äntligen händer det saker :D Inte spelat Sims på minst 1 år!
 
 
Xoxo Julia <3

Hemfärd

Är det verkligen bara jag som tycker att veckorna går i rasande fart!? Ena dagen är det tisdag och nu är det helt plötsligt fredag imorgon! Wtf? O.o


Va ju nyss på genrepet till en teater med klassen. Vilda djur hette den och har premiär imorgon :3 Handlar om rasism och den var helt över mina förväntningar! Skådespelarna var grymma! Verkligen känsla i varje akt, älskade det :D Var faktiskt till och med några i publiken som fick tårar i ögonen. Man kunde verkligen relatera allt som hände till så som vårt samhälle ser ut. Gött mos helt enkelt!

Får se ifall jag hänger med mamma till agility träningen med Ailis idag och fotar lite. Annars är jag bara hemma och slöar skulle jag tro (Y)

Xoxo Julia <3

Mystik

Så skumt väder. Tidigt idag såg det nästan ut att börja regna, senare försvann alla moln och det såg ut att kunna bli en riktigt fin dag, men nu ligger det en tjock dimma över hela stan... Bestäm dig!?


Xoxo Julia <3

Torsdagsoutfit

 
 
 
Simpelt. Enkelt.
 
 
Klassiskt.
 
Xoxo Julia <3
 

Godmorgon torsdag



Xoxo Julia <3

Godnatt onsdag



Xoxo Julia <3

Theater

Måste bara börja med att säga att det är så sjukt skönt med dator nu! Kommer bli så mycket smidigare på ALLA sätt. Skolan, bloggen, bussresorna, filmer, ja allt! :D
 
Imorgon har vi bara historia (Y) Efter lunch åker hela klassen med Britt-Marie och Bo (lärarna i Estetisk Komunikation) till Uddevalla för att kolla på repet till en teater som ska gå snart! Så himla kul! Är så glad att jag valde estet så att jag får vara med om sånna här roliga upplevelser tillsammans med min lilla goa klass :3
 
 
Nästa vecka klockan 18.00 är det Ekvem i Aulan på skolan också, då musikerna spelar och teateraporna har föreställning. Ska lätt gå dit och kolla och kanske även gå ut sen med alla där och fira första spelningen! :D
 
Jag är så jäkla glad, helt sjukt! Allt bara flyter på, jag har verkligen INGET att klaga över! *host*mittrum*host* ;) Har verkligen kul och trivs som sädern på åkern. Vet egentligen inte varför, i skolan är jag trött och seg och allt känns som valigt liksom, men på kvällarna somnar jag alltid med ett stort leende på läpparna nu för tiden! Tankarna på mat och svält tynar bort allt mer och mer, jag glömer alla jobbiga stunder, bildar nya minnen, testar nya vägar. Jag fick en chans att börja om lite nu efter sommaren och det känns som att jag har tagit den chansen och vågat prova mig fram till att bli den jag vill vara. Positiv till livet, har framtidsplaner, glad på heltid, har goa vänner, trivs hemma med familjen igen, nöjd med mig själv! Så svårt att få ner allt med ord, men just nu är jag bara LYCKLIG.
 
Xoxo Julia <3

Webcam :D

Hahaha så jäkla längesen jag tog kort med datorcam! Sjukt kul, bombar sönder x)
 
Ego som in i helvete :3
 
 
 
 
 
 
Xoxo Julia <3
 

hp SPECTRE XT








Xoxo Julia <3

Dator!

}hp SPECTRE XT{
 
 
Bilder kommer i nästa inlägg!
 
Xoxo Julia <3
 

Powernap!



Xoxo Julia <3

Cozycozy

Slutade som sagt 11:40 idag, asgött! Skulle egentligen åkt hem, men det slutade med att jag hängde på Melina hem till henne och sover här inatt :3 Vilket betyder sovmorgon för mig imorgon! :D Asgött! Cajsa kommer även och joinar oss ikväll/natt (Y)


Haha så fula. Bara bjuder!

Xoxo Julia <3

Vi överlevde måndagen!

Imorgon väntar en ny dag men sina toppar och bottnar!

Slutar innan lunch imorgon, skönt!


Godnatt!

Xoxo Julia <3

Nattusbilder-Snapchat










Xoxo Julia <3

Sjukling

Som jag sa tidigare idag så skulle vi åka och gratta Annhelene (?) eftersom hon fyller år idag. Dock blev det inget med detta tyvärr då hon ringde mamma och berättade att hon var sjuk och inte mådde så bra :/ Usch stackars människa, hon har det då inte lätt...



Grattis i alla fall & krya på dig!

Xoxo Julia <3

Lillsis

Som ni vet så har jag ju ingen riktig lillasyster, men jag har min Idut! Ida, som hon heter, är en söt, fin och snäll tjej på 13 år, och hon är en av anledningarna till att jag är på så gott humör idag :3
Det är egentligen ingen big deal kanske men det gjorde mig så glad när hon berättade att hon äntligen hade pratat med en vuxen om sina mat och träningsvanor. Birgitta heter läraren som hon tillslut tog mod till sig att prata med, och att det var just denna läraren hon pratade betyder mycket för mig eftersom att jag då vet att Ida är i trygga händer. Birgitta var även min lärare på högstadiet och hon hjälpte mig MYCKET när jag mådde som sämst. Jag vet att hon kan hjälpa Ida och därför känns det nu så skönt när hon är i Birgittas armar!


Idas--> http://mobil.iiiidaas.devote.se/ 

Xoxo Julia <3

14:00

UNDERBART! Engelskan skulle vi svara på frågor till en text-chill (Y) Svenskan sammanfattade vi en artikel-slow men vi fick sluta när vi var klara :D Drog oss mot bussen strax efter 14!


Är på så jäkla BRA humör :D Ena anledningen till det kan ni få senare. En jävla bra måndag!

Gamla goa låtar gör en på ytterligare lite bättre humör-->  http://open.spotify.com/track/1reVP49LT6RsV6kYY9lTZz

Xoxo Julia<3

Måndag igen

Ja då var det måndag morgon ännu en gång. Engelska och Svenska på schemat. Uschligt!

Dagens planer-->
Fira en kompis till familjen som fyller år idag. Plugga en jäkla massa franska ord till baletten... Öva på koreografin till Jazzen (Y)


Vovvan behöver komma ut som varje morgon så ni får ha det så bra sålänge så ska jag försöka överleva ännu en måndag. Vi höres!

Xoxo Julia <3

Filmmys

Kollat på the last song!

Ohja jag grinade en hel del!

Xoxo Julia <3

FÅR :D

Xoxo Julia <3

Dressyrdagen

Gick SUPER på dressyrträningen med Sally idag! :D Så sjukt äckligt stolt!

Man blir så glad när det bara klickar, när hon lyssnar på allt och bara är mysigast i stallet!

Tränade för Josefine på volten, jobbade i alla gångarter :) Tack jättemycket för hjälpen Josefine! Super toppen!

Ser faktiskt fram emot nästa helg, nästa träning :3

Xoxo Julia <3

~Ja, jag var minst lika svettig som hästen men nej, jag fick inte duscha i slangen ;/~

Nästa stopp--> Brådal

Ajjemen nu bär det strax av mot Brådal där Joakim möter upp mig, ÄNTLIGEN! Så himla många gånger jag har fått ställa in pga att jag inte har tid eller inte mår bra.

Har ont i huvudet nu med ironiskt nog men NEJ, jag tänker fan inte ställa in igen!

Där borta är det kolla på Johnny Depp film som gäller, eller någon annan film (A) Och kanske även klappa får ifall de r där :3 ÄLSKAR får!

Tar 23-bussen hem (Y)

Xoxo Julia <3

~Jag och älskade racerniklas tidigare idag~

Stallet

Drar mig mot stallet snart. Skulle gissa att det blir dressyrträning idag :)

Alltså av någon skum anledning är jag inte direkt taggad. Jag vet inte, jag kanske börjar tröttna? Vill verkligen inte tröttna när jag ändå kommit såhär långt men det känns liksom inte riktigt lika kul att åka iväg till stallet längre. Men vad ska jag annars göra?

Xoxo Julia <3

Veckans låt -->

If I Die Young - The Band Perry 
 
Lyssna bara <3
 
 

 
Xoxo Julia <3

Tuffaste EVER

Fick nyss tuffaste tuggummit EVER av min syster! O.O

Det var näääästan så att jag inte ville äta upp det (a)

Xoxo Julia <3

Tårta :3

Yummy!

Xoxo Julia <3

Kortkort

Lite kortare än jag först hade tänkt men aja ;) Har inget problem med att experimentera med håret, tycker bara det är kul :3 Det växer liksom ut igen.

Nu--> Hem och käka tårta :D

Xoxo Julia <3

Vidrigt

Av alla toaletter jag någonsin gått på så var detta det vidrigaste, äckligaste!

Hur svårt kan det vara att städa emellanåt!?

Uschligt :S

Xoxo Julia <3

Frissan

Sitter på bussen och typ sover, snart hemma (Y)

Slutade 11:40 efter 1tim & 30min med konditionsträning! Äckligt jobbigt o.O

Nu blir det att sitta hos frissan en tag medan Sofia klipper mig och sen hem och fira min moder och fader egrann :3

Jag har en ny favoritlåt btw som kommer upp ikväll :) Haha jag lär väl snart ha lyssnat sönder den, men den är fin!

Xoxo Julia <3

Happy Birthday

Grattis mamma! Grattis pappa!
43 & 44 år idag!
Älskar er!

Xoxo Julia <3

Morgonpromenad

Än så länge så har jag inget emot en liten promenad med vovvan såhär på morgonen, lite mysigt till och med :3 ÄN SÅ LÄNGE!

Usch snart kommer vintern med sitt mörker och kyla... Längtar dock till 1, 8, 24 och 31 december (A) Men efter det får gärna vintern vara över (Y)

Xoxo Julia <3

Outfit

Byxor--> "Läderbyxor" Gina
Tröja--> Only

Smink--> Ögonbrynspenna, eyeliner, maskara

Xoxo Julia <3

Så. Jävla. Trött.

Ursäkta språket, men ni har väl vant er vid det här laget ;)

Helt sjukligt seg i både kropp och själ. Sovit 5 timmar inatt x{ Uschligt.

Orkar fan inte tänka.

Hade

Xoxo Julia <3

Chillar egrann

Chillar egrann på vår 2 timmars lunchrast (Y)

Xoxo Julia <3

Mysis

Åker till bussen, trött och sliten.

Inte alls taggad för historia + religion...

Xoxo Julia <3

Nighty

Drar mig till drömmarnas land (A)

Godnatt!

Xoxo Julia <3

Peace

Haha kolla vad jag kan göra!! Stolt ;)

Xoxo Julia <3

Projekt hårproblem

Nu har jag bestämt mig!

Projekt "hårproblem" kommer starta den 1 december klockan 18:00!

Projektet går ut på att jag den förbestämda tiden kommer att snagga mig för att sedan låta håret växa ut naturligt! Detta innebär då förstås att jag kommer behöva ha mössa på mig ständigt i ca 6 månader!

Jag har hört att håret växer ca 1cm varje månad, alltså 12cm på ett år! Detta är nu upp till bevis! Målet är att mitt hår ska ha hunnit bli 20-30cm långt innan avslutningsbalen!

Jag kommer varje månad klockan 18:00 att lägga ut en bild på hur långt mitt hår har blivit så att ni kan följa mig i mitt projekt "hårproblem"!

Xoxo Julia <3

~Projekt "hårproblem" startar om 87 dagar!~

Jacuzzi

Jacuzzibad med annanas och mango :3

Följande--> SOVA

Ställer klockan på 08:15, U-N-D-E-R-B-A-R-T

Xoxo Julia <3

Yummy!

Hemmagjord pizza alá Cajsa :3

Xoxo Julia <3

Laglydiga? JAFAN

3 stycken på en gammal liten rosa Vespa (moped) varav 2 inte har hjälm och föraren (Cajsa) inte har sina linser i så hon är halvt blind...

Haha vackert! (Y)

Xoxo Julia <3

Mattesnillen i rad

Xoxo Julia & Elin <3

Segurt

Har inte vart värt att skriva nått idag helt ärligt.

Skolan va sjukt seg, engelska hela förmiddagen och svenska hela eftermiddagen. Träffade Ida och småpratade lite på lunchen :) Åkte hem 15:20 och drog direkt in till Sotenäs trä med syrran och yra runt där i ca 2 timmar i jakt efter födelsedagsptesenter till min moder och fader. Vi blev sjukt trötta och oseriösa så det blev nått random krimskrams vi hittade x}

Hem och göra blåbärssmoothie och tjöta med mamma en stund. Och här är jag i sängen nu och ska dra på mig täcket och snarka ljudligt! Upp 06 imorgon, första lektionen taggar vi dans, sen matte och estetisk kommunikation (Y) Hem till Melina efter skolan och spendera natten där för att få sovmorgon på onsdag. Ja det ser ljust ut :3

Xoxo Julia <3

Ridstövlar

Saga-->
"Är fortfarande nyfiken på vilka ridstövlar de blev.
;-)"

Juste förlåt! Här kommer de!

Xoxo Julia <3

~Läderridstövel Junior Horsehead® 1149kr Hööks~

Klassfest eller?

Haha kul kväll igår! Om man räknar bort alla toabesök och illamåendet såklart ;)

Nej men det var allt bra, goa vänner ohja!

Xoxo Julia <3

Megafrukost + godis/chips (a)

Video från kvällen kommer upp när som helst!

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0