Lördag kväll

Hej på er. Dagen har varit väldigt händelsefattig tyvärr. Känner mig inte jättepigg i varken kropp eller själ :/ Får kanske ställa in träningen imorgon med Dolly ifall jag mår likadant då.

Annars ser väl morgondagen samma ut som idag, sova, slöa, softa. Förutom det kanske jag följer med mamma till kyrkan eftersom det trots allt är första advent (Y) Längtar tillbaka till Nuntorp och mitt älskade löpband!


Godnatt folk ;*

Xoxo Julia <3

Adventskalender

Första december imorgon! Vilket innebär vinter, jul, nyår, advent, adventskalender! :D


Xoxo Julia <3

Hem igen

Fredag igen och jag är på väg hem. Sjukt chill dag idag.

Första lektion: Djurens biologi, film!
Andra lektion: Två timmars traktorkörning! Första gången jag körde traktor, sjukt kul :D Men jädrans vad spakar och knappar överallt!?




Sjukt rädd var jag, men tyckte att jag var ganska awesome ändå, lyfte och flyttade balar och allt (Y) ;)

Tredje och sista lektionen: Tömkörning med hästar ni skogen :3 Fick min mys Waluette igen och jäklar vad kul hon tyckte att det var. Hoppade, studsade och ställde sig och grejer x) Sötakruttan hade lite energi!

I helgen vet jag inte ifall det blir någon träning med Dolly, tänkte smsa Josefine eller Marie när jag skrivit klart detta och höra efter :) Annars får vi se ifall jag kanske drar iväg någonstans eller bara är hemma och hjälper mamma att adventspynta och baka.

Ska sjunka in i musiken och bara chilla på bussen en stund nu till 18:26 då mamma hämtar mig i Hunnebo (Y) Vi hörs senare!


Xoxo Julia <3

Nattus

Går och lägger mig tidigt för första gången denna veckan (Y)


Godnatt folket!

Xoxo Julia <3

Happy Day

God kväll folket! :) Jag har en Happy Day idag! Känner mig ganska glad. Det finns nog inget som är så uppiggande som ett riktigt bra ridpass och verkligen inget som slår två bra ridpass :D

Började med sitsträning på Waluette för Kristina och hon är så fin, tycker verkligen om henne. Så mjuk och go, traven är helt klart bäst! Behöver träna på galoppen en del bara då hon fick en jäkla fart och upp med huvudet och ja... Noll kontroll liksom ;) Det blev bättre mot slutet men det är nått som vi behöver träna på (Y)


Tränade också Leggur för Ida. Han var mycket mycket mer sansad och mjuk idag än de andra gångerna. Va själva i ridhuset också så då stressar han inte upp sig så (Y) Jag är jättenöjd även om det kanske kan gå bättre. Men han var lugn och fin samtidigt som han är pigg! :3 Bara tölten vi får sätta lite extra tid på då varken jag eller han orkar hålla igång hela varvet runt. Men det kommer så småningom! Nu fick jag ju tyvärr inte stanna i helgen för Gunilla :( Men måndagar och torsdagar framöver är Leggur i mina händer så det ska bli riktigt roligt! :D


Söthäst! Nu ska jag läsa en stund och sen kanske jag hittar på nått med Sofia och Andreas :) Får se ifall jag orkar träna sen också (Y) Vi höres!

Xoxo Julia <3

Matte usch

Godmorgon på er! Sitter på mattelektion men är där jag borde vara och känner inte för att jobba extra idag.

Somnade vid 3 inatt så har bara sovit 4timmar inatt igen x) Börjar typ vänja mig vid detta nu. Men har bestämt att jag ska lägga mig tidigt ikväll! Ska rida, käka, plugga, käka, läsa, sova (Y) Ida ska hålla lektion för mig och lilla Leggur efter skolan också, har ingen bra magkänsla men jag får bara hoppas att det går bra på det lilla energiknippet, racer häst så in i! Haha glad om jag sitter kvar ;) Ska ha möte med Gunilla på lunchen också angående ifall jag får stanna här i helgen och ta hand om Leggur då Ida inte kan. Har lyckats övertala mamma och pappa så nu är det bara en käggla kvar att slå ut!


Fin utsikt jag har va? Vem fan planterar massa granar precis utanför fönstret?? O.o

Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Japp det kommer jag (Y) Eller typ i alla fall. Ska bara låta syrran dra trimmen genom håret så att det blir lika långt överallt så ska det sedan få växa sig långt igen :3 Och detta sker då enligt planen på söndag men ifall jag kanske inte är hemma då så får vi skjuta upp det till nästa helg!

Xoxo Julia <3

Kajsa ko

Jag har fått en ko! :D Världens sötaste lilla kvigkalv :') Första gången i hela mitt liv som jag har rört en kossa och jag är helt förälskad i min lilla Kajsa!




Så jäkla liten! Född den 2/11-13 så hon är bara 25 dagar gammal :3 Goose!

Xoxo Julia <3

Sömnlösa nätter

3 timmar natten till måndag, 7timmar natten till tisdag, 4timmar inatt (Y) Flummade sönder igår och glömde ställa klockan så vaknad 5min innan lektionen började... Kom faktiskt bara 5min sent, kände mig ganska väldigt awesome! ;)


Chill morgon, slapp andra engelskapasset och fick gå efter halva svenskan (Y) Och nu ska vi adoptera kalvar, detta lär bli spännande.

Xoxo Julia <3

Fuck gym

Sämsta gympasset EVER! O.O


Fullt med folk, va inte alls taggad, fattade ingenting och kände mig baa allmänt bortgjord och klen -.-'

Dusch och fräscha till sig så väntar plugget och sen kanske man ska ta och leta upp lite socialt folk. Ja det låter bra vi kör på det! (Y)


Xoxo Julia <3

Chilla

Man hinner med jäkligt mycket på en dag här alltså!
Ridit Idas islänning Leggur för andra gången (red han igår och flög av hehe...) och fixat iordning allt hos honom, käkat middag, ska strax till gymmet och klockan är liksom bara typ 17:30! Awesome! :D

Hysteriskt leende ajjemen! (Y)

Sitter och frossar i mig de sista pepparkakorna också (A) Senare blir det plugga glosor inför ett engelska förhör imorgon och ska även höra ifall Jonas är klar med mina läxor. Ja ni hörde rätt, jag är alldeles för IQ befriad för att göra de själv! ;)

Xoxo Julia <3

Upp och på det igen

Shiet jag vaknade faktiskt imorse, fett imponerad av mig själv :D Försov mig dock en timme så fick stressa egrann... Men jag hann och sitter nu åter på bussen med hörlurarna i!


Börjar efter lunch med svenska och engelska tror jag och efter skolan blir det att testa lilla Leggur som är Idas islänning :3 Sen till gymmet och plugga. Fan vad svårt det ska vara, har FORTFARANDE inte börjat med uppsatserna som skulle vara inne förra veckan, jag fattar inte hur det kan vara så jädra svårt!?

Ne nu ska jag försöka sova lite, vi hörs senare!

Xoxo Julia <3

Räkna får som gäller eller?

Hej är någon vaken? Jag är, och jag är skitpigg. Ska upp om tre timmar och kan inte sova. Fan.


Har kollat på lost in love tror jag den hette, och Linas kvällsbok men är ta mig tusan fortfarande inte trött. Jag kommer vara helt död imorgon, tagga sova på bussen osv (Y)

Ska göra ett till tappert försök att somna för förhoppningsvis sista gången ikväll, tänkte bara svänga in och säga hej och godnatt här först :3 Så godnatt på er! Vi hörs imorgon ifall jag lever!


Xoxo Julia <3

Filmtips

Vart på bio med Lisa ikväll nere i Hunnebo :) The Hunger-games: Catching Fire i fullsatt biograf va rätt nice ;) Hehe ne men seriöst, fett värt att se filmen, gött bra!


Xoxo Julia <3

Först på önskelistan - Peruk!




Va hos några kompisar till familjen igår och testade lite peruker som Annhelen hade hemma ;) Åh längtar tills mitt hår är långt igen!! Ska bennemej skaffa en peruk som jag kan ha i vinter istället för mössa (Y)

Xoxo Julia <3

God... Middag?

Jedrars bananer! Så här sent har jag nog inte vaknat på vääääldigt länge O.o Men tusan vad gott det var!


Xoxo Julia <3

Veckans ridpass

Tog inga direkta kort varken idag med Dolly eller igår med Waluette. Men är nöjd över båda passen :)

Idag med Dolly så tränade vi med bommar då det var för hårt i paddocken för att hoppa. Men vi tränade på avstånd i trav och galopp och att hålla rätt galopp över alla tre bommarna då hon gärna byter. Andra gången jag rider dockan så vi har ju lång väg framför oss men det känns som att det här kan bli riktigt bra! Trots att det var rätt kallt idag så blev både jag och dockan svettiga så det rök om oss ;) Får se ifall det blir någon träning över huvud taget nästa helg beroende på hur vädret i veckan blir och ifall det fryser på ännu mer. Men det märker vi då :)


Passet igår på Waluette kändes också bra. Ska börja på ett "kapitel" i ridningen nu som heter sits och balans och därför började vi med att ta av stiglädrerna från sadeln. De flesta lektioner i skolan fram till jullovet ska vi rida utan stigbyglar just för att få bättre sits och balans, det behövs! Hur som helst så var det första gången jag red Waluette men jag tyckte att vi klickade rätt bra och Sofia (ridlärare) tyckte att det såg riktigt fint ut :) Tränade på att driva och förhålla med endast hjälp av höfterna och sätet, alltså skulle vi bara låta benen hänga och tyglarna användes mycket mycket lite. Gjorde detta i skritt och trav på raka spår och volter. Gjorde sedan en timglas-övning runt koner med volter och lite galoppfattningar. Det jag skulle tänka på var att fortsätta vara avslappnad även ifall hästen spände sig då jag gärna själv spänner mig lite och hamnar då i obalans. Hoppas kunna rida denna fina häst fler gånger då hon trots sitt stela steg passade mig väldigt bra :3

Har tyvärr ingen bild men hon ser väl ut typ som en stoooor Dolly ;)


Xoxo Julia <3

Kompisar :3

Halli hallå :) Ska strax dra mig mot stallet för att tagga andra träningen för Josefin med Dolly! Känner dock att jag inte riktigt har krafterna för att orka hålla igång den ponnyn idag :S Träningsvärk i hela kroppen från cirkelträningen i torsdags och ridpasset igår... Fufan jag har inga muskler!


Spenderade gårdagskvällen med Lisa, Lisel, Johannes och Axel :3 Fett kul, det får göras om! Snackade och kollade film i princip hela natten, gött att lära känna lite nya ansikten!

Måste dra om 5 så vi höres!

Xoxo Julia <3

Room makeover

Det var lite svårt att ta "efterbilderna" då vinklarna blev fel tyvärr :/ Men det blev jättemysigt, jag är supernöjd!




Xoxo Julia <3

Banana pancake

Sitter nu i bilen med mamma och lyssnar på Banana pancake och bara lever livet liksom efter att ha spenderat lite pengar på Ikea och Rusta! Hamna faktiskt under budgeten och grejer (Y) Hade 200 till godo och då köpte vi även en Coca Cola ;)


Rosa plastblommor är tjecka grejer! Ni får före/efter bilder när rummet är klaaaaart :D

Xoxo Julia <3

Run Forest run!

Ridlektionen idag gick jättebra! Verkligen nöjd :3 Men mer om det senare.

Blev sena så kom inte ifrån stallet förrän 14:30 och bussen gick 14:40. Hann inte byta om på den tiden så nu sitter jag här mot Uddevalla för att handla med mamma i ridkläder och skinnjacka, det är fina grejer (Y)


Mitt batteri håller inte länge till så ska avsluta här. Men ridpasset kommer i mer detalj senare och även före/efterbilder på rummet. Puss!

Xoxo Julia <3

Words



Xoxo Julia <3

BINGO!

Bingo är fan mitt favoritspel nu alltså! Andra gången jag spelar här på Nuntorp och vinner stjärnvisten på 2000g Marabou! :D Det förtjänade jag nu efter en timmes cirkelträning!


Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Hej Ida! Vill bara säga att BUP är inget du behöver vara rädd för. Det kan vara lite obehagligt i början men det släpper efter ett tag, jag lovar dig :)
Själv gick jag till BUP kanske en gång o veckan i fyra veckor i början på sommarlovet, tog en paus och kom tillbaka fyra gånger i början av gymnasiet. Jag började gå till Lena i Uddevalla men eftersom jag sedan började gymnasiet i Lysekil så gick jag till henne där istället :) Om du vill diskutera denna frågan om BUP lite djupare så är det bara att smsa mig gumman, du har mitt nummer!

Xoxo Julia <3

Snö :3

Årets första snö!


Glömde ställa klockan igår så försov mig första lektion, hehe oups! Men när jag tillslut vaknar i alla fall och drar upp rullgardinen så är det "massa" snö ute :D Mysfaktor gånger 100 så länge det inte blir slask :3

Nyss käkat lite och ska strax byta om för att gå ner till stallet. Ridning eller körning står på schemat och sedan hästkunskap, teori med andra ord (Y)

Va och gymmade en timme igår och funderar på att dra dit igen efter middagen sen, ska även leta upp vaktmästaren så han kan ta ut våningssängen, äntligen! Sen blir det tidigt i säng för min del, gått och lagt mig efter 00 hela veckan och känner mig halvt jättedöd. Så det är mina planer för idag (Y) Ska försöka övertala mamma att komma hit imorgon också med lite grejer till rummet så att det blir lite mys här inne :3


Xoxo Julia <3

Dagens lunch



Xoxo Julia <3

Vinter och sol, bada i pool

Sitter på rummet med Line och pluggar lite engelska. Gött med lektion på rummet (Y)


Fint väder osv! Måste dra hej!

Xoxo Julia <3

Rör på fläsket unge!

Yey gött! Drog med mig Sofia ut och sprang 2km i den mörka skogen! Det var inte så mycket kanske men det behövdes o.o

Nu väntar bara plugget innan sängen så det blir nog inte mycket mer från mig idag. Hade!


Fan min laddare glappar!!!! x(

Xoxo Julia <3

Godnatt

Usch klockan är 00:22 och jag kan inte sova x( Ska upp om 7 timmar, börjar få smått panik...!


Har som tur är inga lektioner imorgon då vi ska ha en "lära känna varandra"-dag. Men vill helst kunna stå på egna ben så ska göra ett försök till att somna. Godnatt på er, vi höres imorgon!

Xoxo Julia <3

Skräpmaten tar aldrig slut

Det första man gör när man kommer hit igen är självklart att åka till Brålanda och käka pizza med Sofia och Andreas...x) Gymmet imorgon? Ohja!


Xoxo Julia <3

Månadens låt

I will be here - Edvin Berg
 
 
Xoxo Julia <3

Outfit





Xoxo Julia <3

Snabbköp på H&M

På väg till Brålanda med min moder nu! Märkte dock att jag inte hade några rena underkläder förut när jag packade så det fick bli en snabbtur in på torp H&M och köpa lite trosor och strumpor, hehe... (Y)


Xoxo Julia <3

Julia tipsar

Här är ett litet tips på hur du lägger en snygg eyeliner. Har själv inte testat det då jag har en flytande eyeliner som är svår att göra tunna linjer med. Men ska helt klart testa detta när jag köpt en ny!


Xoxo Julia <3

Inte okej

Halli hallå :) Hörde inte av mig så mycket igår men mådde så jävla piss. Hela huvudet bara dunkade igår efter träningen så åkte bara hem, läste lite och somnade vid 5. Vaknade även med dem där jäkla huvudvärken idag så ligger i soffan och pallar inte röra mig.

Är ju typ lediga idag, har inga lektioner utan bara ett utvecklingssamtal 15:00 så åker här ifrån med mamma senast 13:30. Och eftersom jag varken orkade städa eller packa igår så måste jag göra det idag. Även de två uppsatserna i djurens biologi måste skrivas idag -.-' Suck. Men det ska bli kul att komma tillbaka till skolan. Vet inte riktigt vad det är som är så kul med det men ;P Får ju träffa Soffis igen, kanske får rumskompis och vill fixa rummet, ska börja träna på gymmet i skolan och försöka få med mig Sofia dit ;) Jo men det känns gött att komma tillbaka till rutiner liksom.


Måste tömma min mobil på bilder och duscha till att börja med. Men vi hörs förhoppningsvis senare. Hade!

Xoxo Julia <3

Första träningen med Dolly

Det gick väl hyfsat okej. Shiet vilken tuff liten ponny att rida! Här kan vi snacka rida med varenda muskel jag inte har O.o Kommer ha sjuk träningsvärk imorgon! Det var en svettig Dolly och en genomsvettig Julia som kom in i stallet efter ett första ridpass.


Blev mycket grunder idag då jag måste lära känna henne innan vi går vidare. Vi kommer långsamt jobba oss uppåt med ett steg i taget, jag måste låta detta ta tid ifall jag ska kunna åka iväg något med henne nästa år. Börja med att sätta dressyren, sen markarbete och sist hoppningen. Hoppade faktiskt ett litet skutt idag men vi måste verkligen lära känna varandra ordentligt ifall detta ska gå någe bra. Hoppas kunna utvecklas ytterligare med denna lilla vän så nu blir det hårdträning framöver! Det gillar vi!

Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Joho då! En riktig tjock gottegris är jag som älskar tjockismat! :3


Men nu får det vara färdigtjatat för idag, sängplikten kallar! Godnatt babes ;*


Xoxo Julia <3

Inspo




Xoxo Julia <3

Morgonplaner

Tänkte berätta lite vad som händer imorgon då jag inte har något bättre för mig.

1. Sova. Länge!
2. Läsa i min bok lite
3. Ha träning med Dolly för Josefin klockan 13
4. Packaaa inför kommande vecka! Taggad till skolan, saknar min Soffis! Är lediga på måndag också fram till 15 då jag åker med mamma in för att ha utvecklingssamtal. Så jag slipper 3timmars bussresan också, Asgött!
5. Sova :3


Måste rensa mina bilder också då mitt minne på mobilen tar slut äckligt snabbt!? Har liksom 688 bilder och det står redan att det är fullt o.o Wtf liksom, brukar kunna ha minst 1000 bilder i alla fall innan den säger ifrån :/ Jaja det löser sig!


Xoxo Julia <3

14 Dagar!

OMGOMFOMG! Bara 14 (15) dagar kvar tills jag ska låta syrran gå loss med hårtrimmern :D


Fan vad gött det ska bli! Längtat sönder efter den jäkla dagen! Snart är den här! Långt brunt hår här kommer jag!

Ska snart starta vinterns frågestund btw, så ni kan redan nu börja tänka ut nått ni skulle vilja veta om mig och min tankegång, det finns en hel vetskap bakom mig så sätt igång maskinerna redan nu!

Xoxo Julia <3

Så jävla tjock

Waaa jag är så brutalt tjock, jag orka inte! xP Käkade femton ton chips och godis igår kväll hos Lisa med Anna, Nathalie, Joel och Gustav, fem ton chips idag morse, och nu när man kommer hem trycker man i sig en halv pizza och ytterligare godis O.O Det finns inget stopp i mig!!




Ska ta och svara på ett sms, ni får ha det så bra! Det första inlägget idag var skrivet av min kära Lisus btw ;)

Xoxo Julia <3

Duktig Anna

Haha duktig du är Anna som kan rappa när heta linjens musik spelas i bakgrunden ;*

Xoxo Julia <3

Hej!

Hej jag är rolig. 
Ostbågar är gooda 
Och Nathalie heter halvt Gertrud. 
Jag tycker Gustav är snygg och Joel är kittlig, fast vem vet hur mycket som är sant här, bejbs jag älskar er!


Wihoo

Mycket nytt och spännande idag det gillar vi! :D Jobbade med Kicki och hon var ju tjeck och glá! Efter att ha gjort det vanliga (släppa ut, fodra och vattna) så började vi kratta gårdsplanen från massa löv så den blev fin :3 Sen krattade vi även bort löv, pinnar och ekollon från skogen och det kändes ju mindre nödvändigt... Men fint blev det! Körde även bort massa skräp så fick åka lite fyrhjuling, wihoo :D


Haha ;) När det var klart så fick jag även rida Viento i paddocken en sväng. Shiet vilken spattig häst! Blåste ju egrann och de andra klubbhästarna hade gått in så han fick typ panik och försökte springa under staketet!? O.o Jag fick lugnat ner honom efter en stund i alla fall så det gick bra mot slutet och fick komplimanger från Kicki att det syntes att jag hade ridit länge och mycket, så det var ju kul att höra!




Måste rusa! Ska städa huset och samla ihop lite pengar för att sedan göra mig i ordning och dra till Lisa för att vara lite social :D Hej så länge!

Xoxo Julia <3

Fika paus

Fika paus utan fika är inge vidare när man hungrar ihjäl :(


Får trösta mig med tjocka Svea här en stund innan jag ska ut och kratta grusen, kul...

Xoxo Julia <3

Helgen är här!

Helgen är här! Snart i alla fall :3

Sista dagen med Malin och Liz idag då båda är lediga imorgon och jag jobbar med antingen Amanda eller Kikki. Detta "firade" vi lite med vaniljbullar och kaffe/pepsi en stund mitt på dan, mys! Fick även se mina omdömen som Malin hade kryssat i och det var över förväntan! Högsta "betyg" på alla kategorier som vi utfört :D Wiie Malin får gärna sätta alla mina betyg framöver ;)

Annat nytt för idag var att vi tog in två klubbisar för frisering. Rakning, klippning och pippiflätor!





Var jag inte expert på att göra flätor innan så är jag ju helt klart proffs på att göra det nu!


Hörs imorgon!

Xoxo Julia <3 

Älskade farmor



Herregud vad tiden går fort. Hela ett år sen du försvann ifrån oss nu. Känns som igår vi satt vid din sjukhussäng med tårarna tryckandes bakom ögonlocken. Känns som förra veckan du berättade att du inte mådde bra. Känns som nyss vi satt hos dig när vi var små och spelade Fia med knuff. Allt är fortfarande så klart. Alla minnen är som nya. Du satte så stora spår och fyllde våra hjärtan. Räcker med minsta tanke, minsta ord och jag faller i gråt i saknaden efter dig. Kommer alltid minnas dig som du var, och kommer alltid älska dig lika mycket som då. Jag är dig evigt tacksam, du är solen i mitt liv.


Hoppas du har det bra nu med farfar, vi ses igen innan du vet ordet av det!

~Mer än allt annat - vakta ditt hjärta, ty hjärtat styr ditt liv~

Xoxo Julia <3

Checkar ut

Checkar ut för idag och kastar mig i säng! Stört trött, höll helt seriöst på att somna förut när jag satt i ridhuset i 2,5 timmar och kollade på när barnen hoppade...o.o


Börjar tidigt, 08:00 imorgon så släcker lampan och försvinner en stund. Godnatt!

Xoxo Julia <3

Tick tack

Sitter och väntar på Liz som aldrig kommer så att jag kan få sluta någon gång...








Xoxo Julia <3

Aj!?

Har så ini helvete ont i min häl!! Typ skoskav fast gånger 50 -.-! Har liksom ingen blåsa eller någonting, det är typ en knöl inuti hälen typ :S WTF liksom?? Hoppas det försvinner till helgen annars ska jag bannemej kräva vård!

På tal om helgen så flyttar Sally imorgon. Min lilla träningskompis ska få ett nytt hem där hon förhoppningsvis trivs efter att ha vart till salu länge! Så till helgen ska jag testa en ny liten kamrat vid namn Dolly :3 Hoppas vi klickar för i så fall blir det med henne jag tränar i framtiden och fortsätter utvecklas tillsammans med. Så vi får helt enkelt hålla tummarna på det (Y)


Lilla myshäst! Kommer sakna dig!

Xoxo Julia <3

~Mer än allt annat - vakta ditt hjärta, ty hjärtat styr ditt liv.~

Älskar att börja klockan 14:00!! Kan liksom ta det lugnt hela morgonen. Suttit och läst i någon timme, ska nu duscha och sen ta en mysig promenad med hunden, tar och chillar på livet lite innan jobbet liksom (Y)


Xoxo Julia <3

Om änglar kunde tala

Godmorgon solstrålar! Solen sken faktiskt in genom mitt fönster idag när jag vaknade och det gör den fortfarande för en gångs skull :D Härligt med klarblå himmel!


Ska sätta mig och börja läsa boken "Om änglar kunde tala" skriven av Torgny Wirén (Y) Någon som läst den? Det är en kristen bok men tror att den kan vara väldigt bra och tror att man kan känna igen sig många gånger i händelserna.


Får se ifall vädret håller i sig, för i så fall ska jag ta en riktigt lång och go promenad med denna struttan senare också :3


Xoxo Julia <3

Sovmorgon!

Hallå godingar. Ska bara säga godnatt i princip :P

Sovmorgon imorgon typ, börjar i alla fall inte förrän 14:00 men måste duscha och plugga innan då jag inte pluggade nått idag vilket jag egentligen borde ha gjort, hehe... Fyfan hatar att ligga efter x( Hatar att plugga -.-! Längtar ändå tillbaka till skolan, blir fett tråkigt att bara gå här hemma hela dagarna och de enda jag ser i stallet är typ mina handledare och små barn som rider lektion. Nee usch för det, nu vill jag tillbaka till Nuntorp och fixa i ordning allt där borta! Kommer kanske att få en rumskompis också, så det blir lite spännande i så fall :3


Gammal bild men så får det vara. Jäkligt trött så ska söva några timmar nu innan jag laddar upp morgonen med böcker och blad! Godnatt på er ;*

Xoxo Julia <3

Hej Joakim!

Och hej alla folk! Fick mig en rejäl överraskning idag då Joakim traskade in i stallet när jag jobbade ännu en gång helt utan förvarning! Och som vanligt tjatade han på mig att jag skulle blogga oftare, så nu tänkte jag tillägna detta inlägget helt åt honom ;)
                                                                 

Joakim, Joakim, vart ska vi börja? Vi kan ju börja från början kanske.

Vi har gått i samma skola från 7:an till 9:an och även början av gymnasiet, men det var inte fören på avslutningsbalen i 9:an som vi faktiskt började typ märka av varandra. Det är här våran resa börjar liksom när jag förgäves försöker få dig att släppa loss lite på dansgolvet utan någe vidare resultat ;) Första dagen på sommarlovet skrev du i ett meddelande på Facebook att jag var väldigt fin, och det var ju gulligt! Tyvärr gick allt bara nerför därifrån då jag blev typ livrädd för dig, hehe... Men trots att jag dissade dig säkert ett tiotal gånger gav du inte upp och här är vi nu, skriver i princip varje dag och har träffat dig 4 dagar bara förra veckan!? Vafan hände där?? :S

Du är brutalt störd och förjävla jobbig, och det påminner jag dig om varje gång vi ses! Du gör mig jävligt förvirrad och har fått mig en tankeställare många gånger när det gäller dig... Men det är väl tack vare det som jag faktiskt tycker om dig. Du är du liksom, med alla tillbehör! ;) Och trots att jag var livrädd för dig för bara några månader sedan så har vi fått en ganska skum men  ändå lättsam och nära relation till varandra, vet dock inte riktigt vart jag har dig, men det löser sig liksom! Hoppas du diggar detta lilla brev till dig om dig, för nu har jag bannemej lagt ner 20 minuter på att skriva detta! Haha jag tycker om dig min vän ;*


Detta råkade vara den enda normala bilden jag har på dig, hehe... Men tror du föredrar att jag tar denna istället för den andra bilden som du skickade...
                                                                 

Godnatt folket!


Xoxo Julia <3

Städerska ajjemen



Haha nej Christina! Du och Sandie är jättefina tillsammans ;) Tack! ;* Ska du vara med imorgon på träningen??
                                                                

Nu måste jag städa i räserfart innan Joakim kommer om typ ganska exakt en timme :S Hade!

Xoxo Julia <3

Bildbomb-->Sista lektionen

Testade ny häst idag då Sally var iväg och tävlade. Hoppas det går bra för dem! Fick i alla fall ta Coroma som är Josefines storhäst på ca 165... Stoooor häst. Första gången jag red henne men failade faktiskt inte denna gången :D Hon var verkligen jättemysig att rida, som en gigantisk Sally typ ;) Så det gick faktiskt helt okej (Y) Bara jag som var lite ostadig då jag inte är jättevan att rida storhäst.

På bilderna ser ni-->
Moa på Bazmira (liten skimmel)
Christina på Sandie (liten brun)
Och självklart mig på Coroma (stor skimmel)
















































Xoxo Julia <3

Ser ut som skit, luktar skit, är skit?

Äntligen helg! Så jäkla gött! :D Men inte får jag sova ändå för imorgon måste jag träna och sen storstäda och socialisera mig med Joakim för tredje gången denna veckan O.o

Kul att ingen sa att Christoffer, syrrans kille, skulle komma heller så här kommer jag hem smutsig och äcklig och så står han i dörren när man kommer in!?


Så här har jag sett ut hela veckan, vacker som tusan i mina Nuntorpbyxor!

Xoxo Julia <3

100 frågor&svar

Hihi snodde en liten grej jag hittade på Idas blogg, hoppas det var okej gumms ;* Får sysselsätta mig med detta innan jag drar mig mot drömmarnas värld x) Läs och lär! Eller nått...

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Joakim
3. SMS: Josefine
4. Sång du lyssnade på: Hädanefter - Veronica Maggio
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Det tror jag inte...
7. Har någon varit otrogen mot dig: Det hoppas jag inte ;)
8. Varit kär: Ajjemen!
9. Förlorat någon speciell person: Många... :/
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: I bilen (A)
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit
14. Naturfärger, brun/grön o.s.v.
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Väldigt många från både min estetklass och min nuvarande bondeklass :3
16. Fått ditt hjärta krossat: Krossat och krossat... Det låter så brutalt :S Men ja, jag har blivit riktigt sårad flera gången.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Haha ja många gånger!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Japp, mer eller mindre.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, men det var tyvärr inte så många som jag först trott
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ingen aning, men det har jag säkert!
21. Kysst en kompis: Det tror jag inte... Inte i år i alla fall ;)
BLANDAT:
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2
24. Har du några husdjur?: 1 katt och 1 hund :)
25. Vill du ändra ditt namn: Nej jag gillar mitt namn (Y)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Va nog hemma och firade med familjen skulle jag gissa
27. Vilken tid vaknade du idag: 07:30
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov (A)
29. Någonting som du längtar till: Massor!
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inte ett jävla skit! Jo mitt hår...
32. Vad lyssnar du på just nu: Vattnet som rinner i mitt element
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag har sån beslutsångest kring ALLT-.-'
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Julia Anna Mimmi Dahlström ;)
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Skytte
39. Kille eller tjej: Jag var en tjej sist jag kollade
40. Grundskola: Hunneboskolan och Sotenässkolan
41. Gymnasie: Naturbruksgymnasiet Nuntorp
42. Högskola: Förhoppningsvis nått i Skåne framöver
43. Hårfärg: "Sandré"... Men andra ord, råttfärgat!
44. Långt eller kort: Kort
45. Längd: Någonstans mellan 165-170
46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är envis och oftast vet vad jag vill
47. Piercings: Öronen, än så länge!
48. Tattoos: Inga
49. Höger eller vänster: Rakt fram
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Aldrig
52. Piercing: 10 år, öronen
53. Tatueringen: Ingen
54. Bästa vän: Anita :)
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Vår katt Skrållan tror jag
57. Vaccination du minns: Ingen aning, typ stelkramp eller nått liknande
58. Konsert: Minns inte vem det var men det var väl när jag gick i 5:an typ kanske
60. Alkohol du drack: Cider eller öl
JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Ge upp de här frågorna...
64. Lyssnar du på: Va inte denna frågan förut? Vattnet som rinner i mitt element
65. Väntar du på: Att mitt hår ska växa ut
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja helst
67. Vill du gifta dig: Kanske :) Jag kommer nog inte svara nej ifall min blivande sambo friar direkt tror jag ;)
68. Karriär i åtanke: Något inom vården tror jag
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Kramar med pussar som följd ;*
71. Kortare eller längre: Längre!
72. Yngre eller äldre: Äldre!
73. Romantisk eller spontan: Spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Jag må vara udda... Armar helt klart (A)
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Känslig
77. Ragg eller förhållande: Ragg med förhållande som följd, hehe...
78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Inte en helt främmande person
80. Gjort något sjukt spontant: Japp
81. Tappat glasögon eller linser: Nej. Kan man ens tappa linser? :S
82. Haft sex: Ja
83. Krossat någons hjärta: Det hoppas jag inte
84. Har någon krossat ditt hjärta: Inte direkt
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja, hehe
87. Gråtit när någon dött: Självklart
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Njea
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Njea
90. Mirakel: Japp
91. Kärlek vid första ögonkastet: Lite kanske. Eller mer en förälskelse.
92. Himlen: Njea typ
93. Tomten: Haha ne
94. Att kyssas på första dejten: Kan man la
95. Änglar: Ja det gör jag faktiskt :)
SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej. Är inte det att vara otrogen?
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Absolut!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Pengar
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Det klart! Vad är annars grejen?


Älskade säng här kommer jag!!!!

Xoxo Julia <3

Segurt

Usch jag är hungrig... Och uttråkad... Finns i princip inget att göra här på kvällen :/ Har hjälpt Kikki lite med lektionshästarna och så men hon har åkt hem och Liz har träning. Fick en uppgift om att hitta någon bra övning till hoppgrupperna ikväll men vad sjutton kan jag om sånt då? Kollat på nätet nu någon timme och hittat lite men annars står det väldigt still.


Tvingade hit Joakim igen vid halv 7, hehe... så det blir la tjeckt (A) Ne men han erbjöd sig faktiskt denna gången! Eller hur Jocke? ;) Usch det var nog första gången jag kallade dig för Jocke... :S Hatar "smeknamn"!



Dålig hårdag gånger 1000 -.-'

Xoxo Julia <3

Hej hopp

Hallå på er! Lever jag? Jo det gör jag faktiskt, även ifall det har varit ganska väldigt dött här ett tag...

Ligger i sängen och bara pustar ut efter en lång och jobbig praktikdag. Det tar en hel del energi att verkligen arbeta i ett stall när man inte är van vid det! Sprungit in och ut med hästar hela dagen, gått ut och gått med tre av dem, mockat, fodrat, släpat ett antal hinkar vatten, sopat förjäkla mycket, ja det tar bannemej på krafterna!


Har haft fint väder i alla fall så det har ju underlättat en del :3 Och kul har jag haft! Även ifall jag typ failade med alla uppgifter Malin, min handledare, gav mig, hehe...


Imorgon börjar jag sent igen, 14:00, så får en go sovmorgon! Kanske även Joakim vill muntra upp mig lite genom att komma och hålla mig sällskap fram mot kvällningen igen tro? ;)

Xoxo Julia <3

Inaktiv

Jag är inte så aktiv här som ni märker. Allt går i perioder för mig, allt. En riktig periodare är jag!

Fick aldrig träffat Hanna i helgen tyvärr, men mitt lov slutade helt okej ändå med mys hos släkten :3

Imorgon börjar praktiken. Börjar inte förrän 14:00, gött som tusan! Måste dock säkert jobba till sent som tusan också då, i värsta fall till 22:00 :S Men i så fall tvingar jag dit någon (Joakim) som sällskap (A)

Jag har inte mycket mer än det att säga så hoppas att ni har festat och vilat ut ordentligt inför plugget nu den senaste veckan ;) Nej men hoppas att ni har haft ett gött lov och att det inte blir allt för jobbigt att komma tillbaka till dagsrurinerna, så avslutar jag detta inlägget med denna bild som idag fångade mig helt. Godnatt på er!


Xoxo Julia <3

Svar på kommentar o.s.v.



Hejhej! Haha tack för tipset Julia, jag ska tänka på detta! ;)
Kram!
                                                                 

Sitter nu hos morbror och firar honom som fyllde 43 i torsdags eller nått :3 Stoppat i mig flera kilo smörgåstårta och kakor så ligger i matkåma och socialiserar mig med min kära kusin (Y)




Hörs soldater!

Xoxo Julia <3

Nattinlägg

Halloj!
Tänkte bara slänga in ett litet hej och godnatt innan jag joinar min kusin i sängen ;)

Ännu en seg dag har passerat. Tänkte egentligen åka in och göra min efterlängtade piercing idag men icke sa Nicke, tappade helt lusten till det idag. Så fram till 16:00 gjorde jag inte ett skit, sen packade jag väskan på 2min och lyssnade på musik på högsta volym i tre timmar i bilen mot Jönköping! (Y) Väl framme här dundrade vi alla ner i soffan och tjötade och små åt på både det ena och det andra, mys :3 Och nu ligger jag här bredvid min trötta och sussande kusselin. Jag är förvånad att jag fortfarande är vaken :S Har somnat senast 23:00 hela lovet...

Färdigtjötat för idag! Ni får sova så gott så höres vi om några timmar igen!


Fan jag glömde starta min nya challange idag!!!


Får ta ikapp det imorgon!

Xoxo Julia <3

Tattoo

1:20
Jag--> "Gör det ont?"
Lisa--> "Ne inte så ont, inte jättejätte ont. Det gör typ halvt mycket ont.
Jag--> "Du skakar som fan!"
Lisa--> "Jag veeeet! Det gör asont!"

Hahaha svårt att bestämma dig? ;*

Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0