Happy halloween

Sista inlägget för idag får detta bli då jag drar mig.

Tycker verkligen att det här med halloween försvinner mer och mer med åren. Förr var det värsta stora traditionen och alla klädde ut sig och gick bus eller godis, gamla som unga. Idag vet vi knappt vilken dag det är man ska klä ut sig och folk har firat halloween med fester hela veckan. Visst, jag ska inte klaga på festerna ;) Men tråkigt att traditionen typ dör ut... Nästa år då bannemej ska jag förbereda som tusan och klä ut mig och knacka dörr och fira! Det kör vi på!
Glad halloween på er alla klämtjecka folk!


Xoxo Julia <3

Gött!



Hejhej Josefine! Gött att du säger det! Hoppas inte du tog illa upp av mitt svar då jag själv inte menade att vara "tyken" och jag tycker inte att jag var det heller :P Jag förstår att du vill framstå som ett gott exempel och det gör du också! Ta hand om dig, kram.

Xoxo Julia <3

...?



Jag var inte otrevlig en enda gång i det svaret? Tänkte be om ursäkt men jag förstår ärligt inte vad du menar :S Läs svaret igen med ett smile på läpparna så ska du se att det bli bättre :D

Xoxo Julia <3

Ne tänk för att det inte blev så



Hej kära anonym! Det var väldigt vilken koll du har på mig ;) Nej det blev inte så eftersom jag inte skulle hunnit hem från Lysekil till dess. Så då tog jag bussen till Uddevalla istället och hade en awesome heldag med min kära vän Lisa! :3


Xoxo Julia <3

Glad torsdag!

Sitter nu på färjan över till Uddevalla för att träffa Lisa som ska tatuera sig :)


Gårdagen var helt underbar. Så sjukt kul att träffa mina små vänner och få känna sig riktigt hemma igen! Det är med dem jag hör till, även ifall alla byter och har sig så kommer de alltid tillhöra estetklassen ES13 ;* Dock märker man hur sjukt mycket man hamnar efter, det har hänt sjukt mycket i Lysekil medan jag lekt bonde i Brålanda... Saknar det äckligt mycket samtidigt som jag inte trivdes där, fattar inte hur man kan vara så kluven. Hur som helst, TACK Cajsa, Melina och Elin för en underbart trevlig och rolig dag med god mat, spel, karaoke och mycket tjöt! Borta bra, men hemma bäst, så är det bara.

~Enjoy this MOMENT For this moment is your life~

Xoxo Julia <3

Onsdagskvällar som de ska va

Xoxo Julia <3

Uttråkad?



Så kan det gå ifall man har lite för mycket fritid...

Halloween nästa?


Xoxo Julia <3

Tack Ida

Godmorgon folket! Vad händer idag? För mig hände inte så mycket fram till typ 16 då jag drar till Lysekil med Elin för att träffa Melina och Cajsa. Ååh det ska bli så kul! Längtat aset efter min underbara estetklass och äntligen får jag träffa några av dem efter 3 hela veckor! :'D


Innan jag drar för att fixa i ordning mig så tänkte jag bara tacka Ida som tog orden ur munnen på mig.


Exakt! Bara för att en häst har kvarka, vilket är jättetråkigt, så betyder det ju inte att ingen får vistas i stallet. Djuren måste ju fortfarande skötas om! Det gäller bara att vara försiktig och noga med att tvätta kläder o.s.v.

Xoxo Julia <3

En hel konversation



Hahaha va? Jag känner att jag bjuder på en hel konversation nu... Saga, skriv till mig på kik eller Facebook eller nått istället så snackar vi där.
Facebook--> Julia Dahlström
Kik--> JuliaDahlstrom


Innan jag drar mig mot sängen vill jag bara stolt meddela att jag klarade 145 crunches idag :D 150 imorgon, sen är första utmaningen gjord! Taggar inför novembers utmaningar med sina ups and downs ;)
Godnatt sålänge darlings!

Xoxo Julia <3

...



Xoxo Julia <3

Fortsätt...?



När ni skriver sånna saker så får ni gärna även förklara. Vad sjutton ska jag svara på detta t.ex? Okej? Varför ska jag inte räkna med det Saga? Jag vet att det kanske går kvarka ifall det var det du menade, men jag pratade med Malin idag och fick tiderna inför praktiken och än så länge så har de inte sagt nått annat än att jag ska vara där :)

Xoxo Julia <3

Läsarfrågor i följd



Den frågan har jag ställt massor av gånger. Fattar inte heller varför den våningssängen står där och dammar helt i onödan :S Har bett om att få ta ut den ifall jag ska bo själv där inne så vi ska prata med Tobbe (ansvarig) vecka 47 när jag kommer tillbaka. Hoppas innerligt att den försvinner fort som skatan!

Xoxo Julia <3

Wiie

Wiie nu blev jag glad! :D
Snackade med Therese, en gammal kompis, i telefon nu i typ en halvtimme! Har inte hört av henne på flera månader så det var fett roligt att höra hennes röst igen. Det är helt sjukt hur man kan komma någon så nära, hålla kontakten och veta typ allt om en person som man aldrig träffat. Började snacka med Therese för säkert 2år sen, vi snackar inte ofta men vi håller fortfarande kontakten även ifall det är många mil emellan oss. Samma med Hanna, henne började jag också prata med för cirka 2år sen och har bara träffat henne en gång. Vi snackar inte heller så ofta längre men ska träffa henne nu på lördag ifall allt går som planerat :D
 
 
Xoxo Julia <3

Vinterjackan på

Fryser som en liten chipmunk o.O Har till och med vinterjackan på mig inomhus...!?
 
 
Usch vintern med sitt mörker och kyla kan springa och gömma sig! Än så länge i alla fall. Årstiderna kan väl hålla sig till sina tider, nu är det höst och då ska det i och för sig regna (...) men kolsvart klockan 5!? Hallå eller, detta är inte okej! Hamnar i vinterdepression redan nu :((
 
Xoxo Julia <3

Läsarfråga



Hej! Jag har ärligt aldrig riktigt fattat det där med room tour :S Speciellt inte i mitt rum som är så litet, det finns liksom inget att visa x) Men ifall ni är nyfikna på internatet i Brålanda så ska jag absolut visa det!! Är ju inte där förrän vecka 47 igen och ska fixa i ordning det där så att det blir mer hemtrevligt, men självklart kan jag visa runt lite :)

Här är rummet i Brålanda som det ser ut nu ungefär-->


Xoxo Julia <3

En god morgon

Lite spa-feeling är aldrig fel såhär på morgonen!


Lite massage och bubbelbad på det hade suttit fint (Y)

Xoxo Julia <3

Så jäkla typiskt

När man äntligen har samlat mod till sig och slått in det jädra numret på telefonen så är det självklart ingen som svarar någonstans...-.-'
Bra där!


Xoxo Julia <3

Minime

Hej här är jag!


Ingen maskara idag, endast eyeliner (Y)

Inget på schemat idag. Ringa lite telefonsamtal till SFK och Nordens Ark men annars får detta bli lovets slödag.
Tisdag: Bakamys och filmmys med Anna
Onsdag: Lysekil med Elin, Melina och Cajsa från estetklassen
Torsdag: Privat hoppträning med Sally
Fredag-söndag: Jönköping!

Xoxo Julia <3

Hauuuuul

Spendera pengar är ALLTID kul! Dock kommer fattigångesten värre än någonsin så imorgon blir det att söka helgjobb, hehe...


Bh: KappAhl 179kr

Tröja: KappAhl 129kr

Linne: Ginatricot 79kr

Ridbyxor: Hööks 549kr

Ridstrumpor: Biltema ca.60kr

Är nöjd över dagens inköp (Y) Älskar tygerna i tröjorna, riktigt mjuka och sköna! Ridbyxorna, love them! Snygga med ordentlig stretch och praktiska benslut. Rekommenderar starkt!

Xoxo Julia <3

Torp Köpcentrum

Halli hallå!
Sitter i bilen med mamma och lyssnar på Veronica Maggio på väg till Uddevalla.

http://open.spotify.com/track/71CFZjdSm2WSh5S6TPd69A

Har dock inga pengar så ska bara gå runt och prova kläder och fönstershoppa ;) Kanske mamma är snäll och betalar ett par nya ridbyxor till mig då jag var tvungen att slänga tre par igår som det var hål i :S Vi får se vad vi hittar!


Xoxo Julia <3

Läsarfråga



Hehe nej så lyxigt ska vi inte ha det ;) Men jag har höstlov i en vecka och sedan praktik på Sotenäs Fältrittklubb (ligger 5min från mig) i två veckor efter lovet (Y) Så det blir tjecka grejer!


Xoxo Julia <3

Detta firas

Hemma igen och denna gången för 3 hela veckor framåt (Y)
Detta firas självklart med inget mindre än franska maränger!


Xoxo Julia <3

Fucking wonderfull

Fint väder första gången denna veckan, så jäkla underbart (A)


Xoxo Julia <3

Vegetarian?

Kände att jag fick med hela tallriksmodellen på lunchen alltså (Y)


Aldrig sett grannare salladsbuffé! Borde man bli vegetarian kanske?

Xoxo Julia <3

Omprov i mängder

Att sova 2 timmar natten innan ett matteprov är då inte det smartaste jag gjort, hehe... 

Vackert ajjemen!

Jag borde ju ha rätt på åtminstone 5/10 så då borde jag la bli godkänd i alla fall (Y)

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Tjiho

Onsdagen är avklarad!! #happyface :3


Bara torsdag och typ fredag kvar. Man får egentligen vara ledig på fredag ifall man inte ligger efter i något och ifall man har gjort HLR. Men eftersom inte jag har gjort HLR här så måste jag antagligen gå på det i typ 20min och sen åka hem efter det... Känns bara så jävla onödigt att stanna här en dag extra bara för att ha livräddningslektion i 20min -.-' Men jaja, vi får se på det. Kan ju använda resten av dagen till att fokusera på rummet här kanske (Y) Måste komma ihåg att snacka med fritidsledarna idag angående den jäkla våningssängen! Ska nog faktiskt gå och checka det direkt, vi höres!

Xoxo Julia <3

Morskning korsning

Godmorgon sötnötar. Startar dagen med engelska, inte bästa starten kanske men nu är det i alla fall bara 3 dagar kvar innan lovet så vi kämpar vidare!


Håret är så jäkla tråkigt när jag bara har samma samma hela tiden, så ja gexperimenterade lite idag och la det på sidan. Får se ifall jag får någon respons på det ;)
Sandra kollar strängt på mig så får väl lägga ner mobilen... Vi hörs senare darlings!

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

:*



Xoxo Julia <3

Men sluta



Ida jag gillar dig jättemycket men sluta nu. Ingenstans står det att jag tycker att jag är tjock fysiskt. Däremot har jag ätit mycket fettomat, alltså fet mat som donken, glass och fika idag, och det ska jag väl ändå kunna få säga? Sen att jag är smalare än dig är bara en fet lögn och det vet vi alla. Du är både längre och väger mindre än mig, det kan vi skaffa bevis på om det ska vara så ;) Jag är normal i kroppsstorkek men jävligt tjock psykiskt. Jag älskar fettomat och kommer alltid att göra det! :3 Så var det med den saken <3

Xoxo Julia <3

En gång alltid gång

Jo men ja, det var ju detta med att spara pengarna ja och inte köpa massa fettomat på donken -.-' Suck vad suckig jag bliiiir!



En gång tjock, alltid tjock. Kunde det inte vara en gång smal, alltid smal? Jag var fan spunk när jag var liten!

Xoxo Julia <3

Donken

Det händer nått ;) Drar in till Trollhättan med Elin och Minna för att käka donken mat (Y)


Tror dock inte att jag ska ha nått efter min fettofika förut :S

Xoxo Julia <3

Tjock eller??



Ja ni kan ju gissa vilken tallrik som är min... Fan vad illa jag mår!

Xoxo Julia <3

Hemska natt

Vaknade var och varannan timme och har fortfarande huvudvärk sen igår... Det är nått med denna jävla skola alltså som gör att jag sover så brutalt dåligt på nätterna, fattar bara inte vad det är!?



Usch matte nu x( Prov på torsdag också... Vill bara lägga mig och sova!

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Måste RENOVERA

Nej alltså usch för detta rum! Skabbigt och fult... Måste fan fixa det lite hemtrevligt nu! Ska prata med fritidsledarna imorgon om ifall jag kan få ta ut den jäkla våningssängen som står här inne och möblera om lite. *mycket* Ska jag bo här i ett helt år nu så får det fasiken vara lite hemtrevligt!
                                                                 

Ja det var väl det jag ville checka ut med. Får bli att gå och lägga sig tidigt ikväll då jag är trött som vanligt och har huvudvärk, också som vanligt...


Godnatt darlings, sov så gott allesammans!

Xoxo Julia <3

Tjötar

Sitter och tjötar som fan... VILL HA GODIS!

Ååh jag hittade en sån söt bild förut!


Random ska de va ;)

Xoxo Julia <3

Cozy

Älskar måndagar här! Har bara svenska och engelska, så jävla gött!!


Nu kommer någon att bli arg på mig (A)

Xoxo Julia <3

I was born to be me



Xoxo Julia <3

Sista veckan

Så himla skönt! Lov I need you!

Sista veckan nu har vi lite plugg, matteprov och lite svenska grejer osv. Ridprov på onsdag eller torsdag också, men det är inte så svårt, tror jag... :S


Under lovet vette fasen vad som händer. Hade lite planer på schemat ju. Jönköping sista helgen i alla fall (Y) SKA träffa människorna från estetklassen också! Sen får vi väl se vad som mer händer och inte händer ;)

Xoxo Julia <3

Jo men tjena

Haha jag märkte en ganska kul och skum sak typ nyss. Av någon skum anledning var statistiken denna veckan bättre när jag inte bloggade? Haha försöker ni säga nått här? ;)


Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Svar på kommentar



Tack detsamma vännen! <3

Xoxo Julia <3

Sötnöt

Herregud, den här "tävlingen" tog verkligen på krafterna alltså. Sovit några timmar mellan typ 16-19, käka och packa, och ska gosa ner mig under täcket igen för att sedan gå upp 05:45 imorgon.


Jäkla myshäst, hade så köpt dig ifall jag hade fått! Fattar verkligen inte varför du är så svårsåld. Visst, sommarexemen gör väl sin del, men så sjukt underbar ponny!

Xoxo Julia <3

Jag & Sally 60+70cm

Första "tävlingen" med Sally :3
60: Felfritt
70: 4 fel
Är nöjd ändå, vi hade kul och det var det som var meningen (Y)

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Ska sova

Rubriken #true

Är så trött, upp 7 imorgon. Har precis putsat mina ridstövlar så de blänker och hängt upp mina ridbyxor på tork framför brasan (Y) Känner mig ganska färdig för idag och redo för sängen. Vi hörs imorgon darlings ;* Godnatt!


Xoxo Julia <3

Startlistor

Halloj människor :D Ligger i sängen med en godisskål på magen och bara steker.

Dressyrpasset idag gick bra. Mjuknade upp ponnisarna mycket på volter och Sally jobbade igenom helt okej (Y) Stannade kvar en stund efter och började förbereda för morgondagen med Christina. Putsa sadel och träns, fixa transporten och börja packa :) Kikade in på startlistorna en sväng förut och mina klasser såg ut såhär tillsvidare-->


Startar 5:a i både 60 och 70. Detta taggar vi alltså #taggatagga! Går upp vid 7 imorgon för att åka till stallet vid 8 och fortsättning följer...

Xoxo Julia <3

Dressyrträning

Drar om några minuter bort till Rörby för en dressyrlektion tillsammans med Sally. Hoppas att pollen är på bra humör (Y)


Ska bara bli 9 grader idag så understället är på och de dubbla strumporna med! Usch tycker verkligen inte om att kylan kommer så snabbt :S

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Long time ago

Hej tjena! Det var ett tag sen nu alltså och det är faktiskt inte helt mitt fel den här gången, hehe...
Har ju ett laddningsbart skal till min iPhone men laddaren till den började glappa som fan i helgen och i måndags kväll la den av helt. Var trött och bara totalexploderade så knäckte av hela skiten -.-' Sen visade det sig att det inte var sladden som hade glappat utan att det var själva skalet, så det var ju jävligt onödigt av mig att paja laddaren... Hur som helst så hade jag inte med mig min vanliga laddare till mobilen så den har varit ganska väldigt död sen i tisdags.


Men ni har inte missat så mycket i alla fall ;) Måndagen var helt okej. Tisdagen började bra men slutade i kaos, det är inte varje dag en tjock gammal ful gubbe på 42 år raggar på en och man spyr som en kalv. Onsdagen var kaos, somnade i rummet på lunchen och missade hela eftermiddagslektionerna så får antagligen ogiltig frånvaro där. Torsdagen var helt okej. Och dagen har vart helt okej, var på studiebesök hos Marinbiologerna i Lysekil hela skoldagen och myst med systrami en stund nu på kvällen med pizza bl.a. Och var även en stund uppe hos Lisa med några kompisar från högstadiet :)

Imorgon är det dressyrträning för Marie och sen antagligen till Ua för att träffa Sofia, Andreas och Sofias kompisar. Och på söndag blir det pay&jump med Sally uppe på Assleröd så dit får ni gärna kika in. Tror att det är ganska många anmälda ändå så det blir kul!

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Inspiration


Xoxo Julia <3

Finns inget stopp

Efter att ha tryckt i mig 4 mackor och ett äpple, och gått 2km i mörkret med Sofia och Andreas så släcker jag nu lampan.


Dagen börjar imorgon klockan 07:00 med idrott som första lektion! Detta gillar vi starkt ;) Godnatt på er!

Xoxo Julia <3

HELVETE!

Jag bryter snart ihop! Min hjärna har nog lagt av för gott, glömmer saker HELA TIDEN.


Pressade ner allt i den jävla väskan förutom nycklarna till rummet. Hur svårt kan det vara att komma ihåg det viktigaste?? Får ställa in mina grejer i Lines och Sofias rum tills pappa kommer med nyckeln så det är väl ingen fara, men alla mina böcker och arbeten ligger ju där inne också. Får leta reda på någon städerska eller nått som kanske kan låsa upp lite tillfälligt.

Jag blir så trött på mig själv -.-'

Xoxo Julia <3

Morgonfrossa

Fryser benen av mig och bussen kommer om 10min :/  Alltså usch, jag är så jävla skoltrött så det är brutalt!


Bara två veckor kvar sen är det lov :D Tack gode Gud för det! Fram tills dess är det väl bara att försöka hänga med så gott det går. FAN VI HAR MATTEPROV OCH ENGELSKA GLOSOR TILL DENNA VECKAN x'( Skit också... Blir det att plugga efter skolan idag då alltså -.-'
Nu kom bussen!

Xoxo Julia <3

Skam den som ger sig

Måste ju erkänna att det gick bättre förra veckan när mamma packade väskan...


Men jag fick i alla fall ner allt även om väskan blev typ dubbelt så tung och jag var tvungen att sitta på den för att få ner duntäcket :S 

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Frihet

Blev ingen hoppträning för Marie idag men jag och Christina hoppade själva i alla fall :) Tre stuns på 70, 80 och 90cm, ett räcke på diagonalen på 60cm, och en oxer på 1meter.


Värmde upp länge och väl i alla gångarter så att hon skulle bli riktigt mjuk och smidig, vilket hon blev! Lyssnade toppen under hela passet och var på allmänt bra humör :D Kom med rätt avstånd i princip alla gånger på alla hinder och drog inte iväg en enda gång! Var riktigt nöjd över Sally idag så hon fick riktigt rusa av sig i full galopp några varv i paddocken innan vi gick upp mot stallet, och oj vad roligt hon tyckte att det var! Haha raceråsnan ;*


Nu blir det antagligen pay and jump nästa söndag på Assleröd då vi troligtvis anmäler oss till 60/70cm (Y) Kom gärna dit!

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Förslag?



Jaha okej. Men det där säger mig ingenting. Åter igen så skriver jag allt här på bloggen för min skull. Bilderna, texterna, allt är bara för mig. Ifall ni tycker att det är tråkigt och ifall ni tycker att jag ska ändra något så har ni två alternativ-->
1. Sluta läsa
2. Kom med förslag istället för att bara klaga.
Jaha okej det jag skriver är tråkigt. Jaha? Om ni vill att jag ändrar/lägger till något så får ni berätta vad jag ska ändra/lägga till. Så enkelt är det :)


Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Planer

Sitter hemma igen och måste säga att det är jäkligt skönt ändå. Dock kommer det bli rätt tomt i mitt rum snart framöver eftersom jag nu sitter och skriver ner allt jag ska ta med mig till Nuntorp för att det ska bli lite mer hemtrevligt där. Ååh älskar att planera :3 Vill dock inte ta med mig för mycket eftersom jag vill kunna känna mig hemma i mitt rum här på helgerna också så att det inte är helt tomt. Men det blir nog bra!

Hehe jag och syrran är med på "tv" ;) Måste alltid kolla i dem när jag går in i någon mataffär där de oftast finns :3

Glömde bort vad jag skulle skriva nu men det som händer i helgen är i alla fall träning imorgon. Ska se ifall jag kanske kan få tag på Joakim också eftersom det inte blev nått förra helgen :) Sen får vi se ifall jag har privat hopplektion på söndag också, det beror lite på vad vi gör på lektionen imorgon. Men det taggar vi och sen är det bara att packa och dra iväg till skolan igen!

Btw kolla in denna tavlan jag hittade förut! Tycker den är astuff :3 Kostade dock 900 och jag är typ jättefattig :(

Den är tagen i väldigt dålig vinkel så den ser väldigt skum ut märkte jag nu... Haha men den är faktiskt rätt fin i verkligheten ;)

Xoxo Julia <3

Men sluta

Migrän och feber skjut mig!!


Gött att syrran hämtar mig sen i alla fall (Y) Då tycker jag att vi kan köpa mat på donken :3 Det är fan assvårt att vara nyttig här när ingen annan är det x( Jag jobbar på med mina Crunches i alla fall så lite duktig är jag :D

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Tiden går typ...väldigt fort

Herre Gud, bara imorgon kvar O.o Rätt gött asså. Min hemlängtan och depression gick över när jag träffade Sofia igår x) Haha och kunde för första gången denna veckan sova nästan hela natten :D Asgött va det!

Hade NH sista med Stellan och jag fick träna med hästen Victor som är Stellans häst tror jag. Vi övade hästarna att gå i trånga utrymmen och med pressening och grejer. Det gick väl väldigt blandat i gruppen. För mig och Victor gick det bra, han var lite spänd i början men slappnade av väldigt fort igen. Hotmail hoppade på Micaela så att hon flög all världens väg och Felicias häst Bella tog några varv i korallen med Felicia springandes bakom. Hehe som sagt... Så synd att det inte finns någon som kan ta kort när vi tränar här :(


Nu fram till 16:30 står det rätt stilla så vi höres kanske efter det!

Xoxo Julia <3

Halva dagen gjord

Hade djurens biologi första två timmarna och det var väl ganska kul förutom att jag fick med mig två enorma uppgifter att göra ikapp -.-' Fu...


Sen hade vi matte innan lunch och det var ju rätt chill. Har lättaste mattekursen 1a, men fattar seriöst ingenting här. Tycker fan 1b var lättare :S

Jaja lunchen blev stelt fisk och potatis om någon undrar och maten här går faktiskt att äta ;) Och nu ska jag sluta babbla och dra mig ner mot stallet för lite hästkunskap med Kristina och NH med Stellan! Hörs godingar!

Xoxo Julia <3

Svarar Cicci



Hmm både ja och nej. Det är ju kul att liksom ha en egen som man tränar och tävlar och utvecklas med! Dock tar det mycket tid och pengar, det gäller ju att prioritera bort lite grejer osv. Men framför allt tiden är det som jag tycker blir jobbigast. Man blir ju liksom låst varje dag :/ Men visst, nu när jag bor på Nuntorp hade det ju vart jäkligt kul eftersom att jag då kan ha hästen här och då blir det ju inte så jäkla tråkigt efter skolan heller eftersom man alltid har något att göra ;) Och ja, jag känner MÅNGA med egen häst! En fjärdedel av hela skolan här har väl typ egen häst så ;)


Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Brålanda-pizza

Äntligen hände det nått! Tog cyklarna och spontanåkte till Brålanda med Sofia i regnet (Y) Räckte att hon nämnde ordet pizza så var vi på väg ut genom dörren ;)




Xoxo Julia <3

Chillar med gänget

Ne jag pallade fan inte sitta på rummet som värsta eremiten! Ne jag drog med Sofia, Sofias kille (kommer inte ihåg vad han heter), Robert och Martin till deras rum och chillar, snackar och lyssnar på musik men basen på högsta ;)


Xoxo Julia <3

Chillar med gänget

Ne jag pallade fan inte sitta på rummet som värsta eremiten! Ne jag drog med Sofia, Sofias kille (kommer inte ihåg vad han heter), Robert och Martin till deras rum och chillar, snackar och lyssnar på musik men basen på högsta ;)


Xoxo Julia <3

Hola Folke!

Halli hallå!
Huvudvärken har släppt lite men är fortfarande kvar tyvärr :(


Hade min första ridlektion idag. Fick rida en storhäst vid namn Mc cloud (aka Macken) och det gick väl som det alltid går första lektionen på en ny ridskola, inte allt för bra... Är ju inte direkt van vid att rida storhäst och kan ju inte riktigt deras rutiner, men vi övade mycket på galoppfattningar och hästens balans. Det började inte alls bra enligt mig men det både kändes och såg bättre ut mot slutet :)

Resten av dagens planer är inte många. Sova nu fram till 16:30 då middagen serveras, sova efter det fram till 20:00 då kvällsmaten står framme, och sova efter det! Är sjukt trött så det tycker jag låter som en bra plan (Y)


Xoxo Julia <3

Dålig dag

Jag är trött, har ont i huvudet och vill hem. Jag har en dålig dag.


Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Hemlängtan

Trött och sliten och har hemlängtan som fan!


Ser ju ut som värsta vandrarhemmet nu eftersom jag inte fått hit några grejer än, fett tråkigt :( Längtar till helgen och min egna säng!

Xoxo Julia <3

Mat!

Mat om 5min, svälter!!


Xoxo Julia <3

Idrott

Hallöja! Segt väder idag och seg Julia. Vaknade typ 5 gånger inatt och har bara sovit i typ 6 timmar...



Någon har stora fötter O.O

Nu blev idrotten inställd, jaha där ser man. Vad fan ska vi göra nu till 09:20?? ÅÅH vill sova!!

Xoxo Julia <3

Sen kväll

Uppdateringen idag blev inte så jävla bra som jag hade hoppats... Men nu har jag tagit mig igenom första dagen i alla fall!


Finns inte så mycket att säga, hade engelska och svenska idag och efter skolan gick jag med Line och Nathalie till stallet och gick en promenad med deras hästar :) Sen har vi (jag, Line och Sofia) typ käkat och suttit och snackat med lite killar från lantbruk (Y) Det är typ det som har hänt idag :P Ska försöka sova nu trots att sängen är stenhård och täcket jättetunt. Imorgon väntar idrott, svenska, matte, NH och hästkunskap. Många lektioner! Men idrotten och eftermiddagen är ju jävligt chill ;)

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

Schema

Fick nya schemat av Maja :)


Kul vi har svenska idag och jag inte har skrivit uppgiften jag fick... Bra första dan och allt -.-'

Xoxo Julia <3

Busskurskompis

Efter 50min väntan sitter jag äntligen på bussen på väg mot Brålanda! Bara 3tim kvar (Y)


Jag fick en liten kompis i busskuren också :3


Xoxo Julia <3

Outfit m.m.

Om 10min kör mamma mig till Kungshamn så får jag sitta där och vänta på bussen en stund. Egentligen går inte bussen till Kungshamn förrän 07:56, men palla inte sitta och trängas med alla sotenäselever när jag har min stora väska med mig. Så då väntar jag hellre i Kungshamn i typ 40minuter ;)


Outfiten idag blev en jävla massa läder :S Mina nya läderskor, skinn/läderbyxor och skinnjacka på det, hehe... Även halsduk och vantar åker på! Fryser som en chihuahua redan trots att det är över 10grader ute nu.

Idag ska det bli bättre uppdatering tänkte jag. Ska försöka komma in i mina vanliga bloggrutiner igen nu när allt börjar sätta sig på plats :3 Måste bara säga att jag är jäkligt förvånad att så många har hängt kvar under denna veckan, statistiken har bara sjunkit lite grann :D Awesome!

Xoxo Julia <3

Spännandespännande



Hej igen! Japp, jag kommer från och med imorgon att bo på Nuntorps naturbruksgymnasium i Brålanda måndag till fredag. Har precis packat klart, eller ja mamma fick trycka ner allt medan jag filmade för att veta hur jag ska få ner allt på fredag igen (A) Är inte så nervös än, men ni känner väl mig tillräckligt väl nu för att förstå att jag kommer vara lika nervös imorgon som jag var första gången jag åkte dit... Hoppas innerligt att vi inte har svenska imorgon då jag inte har skrivit klart det hon bad mig om i onsdags än, hehe. Plugga och packa är verkligen inte mina grejer! Uschligt...

Duktig mamma jag har :3

Ska bara smsa systern min men efter det knyter jag ihop mig under täcket och slumrar några timmar innan det är fart och fläng klockan 5 igen!

Xoxo Julia <3

Ohhjälp

Vill någon tala om för mig hur fan allt detta ska få plats i den lilla väskan!?



Det är nu vi kallar in mamma!

Xoxo Julia <3

Sovit för länge

Sovit i 12 timmar... Inte bra... Blir helt slö om jag sover mer än 9-10 timmar :S Så ja, slö är jag och slöat är det enda jag gjort hittills. Skrev en packlista på det jag ska ha med mig imorgon men annars ingenting.


När jag legat i sängen en liten stund extra och ser att klockan är 12 så släpar jag mig motvilligt upp och tar ett varmt gott bad :3 Störande att badkaret är så kort bara, få ju inte plats :((

Katten sitter i fönstret och jamar så ska släppa in honom och sen väntar potatismos och korv på bordet. Ajjemen, äkta jävla svennemat!

Xoxo Julia <3

Inspiration



Xoxo Julia <3

21:00

Klockan är nio och jag ligger i sängen på en lördag. Somnade en stund framför brasan men golvet blev rätt hårt efter ett tag så drog mig mot rummet istället (Y)


Mötet med Gunilla gick jättebra idag! Mamma och pappa gillar stället så imorgon skickas de sista papprerna in och jag packar väskan inför första veckan på internat i Brålanda! :3

Imorgon träffar jag kanske Jocke en stund men annars är det bara packa, städa och planera inför kommande veckan som ligger på planerna. Fullt upp imorgon, nu däremot ska jag inte anstränga mig mer än att flytta min röv från golvet till sängen. Godnatt på er fina!

Xoxo Julia <3

New in



Kärlek till min moder!

Xoxo Julia <3

Brålanda

Jaha då är vi påväg mot Brålanda och Nuntorp igen då lika nervös som alltid. Denna gången med min madre och padre (Y)


Som ni ser så är inte vädret på topp här idag, men förhoppningsvis är det i alla fall uppehåll därborta i Vänersborg!

Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

Jag kan inte förklara med ord




~Tårar är ord från hjärtat som munnen inte kan förklara, och tårarna strömmar ner för mina kinder~

Xoxo Julia <3

Hallå alla godingar!

Där blev rubriken inläggets hälsningsfras, märkte ni det? ;)

Haft en mysig dag med min älskade bästa vän i Uddevalla. Strosat runt i stan och på torp, kollat på folk och kläder och sist men inte minst bio :3 Skumtimmen fick det bli, den började lite skumt men blev faktiskt riktigt spännande mot slutet! Dock hann vi ju inte se hela då jag lät Anna kolla bussar (hon kan inte kolla bussar) och hon sa att sista bussen hem gick 20:02, men nu när vi väl satt i bussen och jag skulle kolla när jag är hemma ikväll så ser jag att det även går en 21:02... Haha jaja det är sånt här som brukar hända mig och Anna och det är jag ändå glad för, det är i de skummaste stunder som man får de finaste minnena!



Älskar dig min vän så otroligt mycket! Du är mitt allt, min andra halva, min framtida man ;*

Omsluter mina tankar i musik och bara njuter av nuet en stund på resan hem igen.

Xoxo Julia <3

Nästa stopp-->Kampenhof

Ajjemen nu är sista skoldagen gjord i Lysekil. Känns sjukt skönt eftersom jag väntat på detta såpass länge, men ändå helt sjukt hemsk! Vill verkligen inte lämna klassen :'( Höll seriöst på att börja gråta förut. Kunde inte fått det bättre än det jag hade. Tur att vi har lov samtidigt i alla fall, då fan kommer jag tillbaka och våldgästar alla med storm!!


Nästa stopp är nu Kampenhof där min älskade vän möter upp mig. Jävlar vad längesen det var jag såg henne nu, typ 3-4 veckor!? Går väl runt i stan en stund och sen blir det bio :D Skumtimmen tror jag att vi kom överens om. Aaaah tagga!! Ska bli så sjukt äckligt kul!!

Xoxo Julia <3

Sista dagen

Godmorgon solstrålar!


Sista dagen med klassen idag :( Så jävla sorgligt. Bästa klassen hamnade jag i, och nu lämnar jag dem... Usch nu grinar jag snart. Kommer sakna alla så sjukligt mycket!








Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

Hej och godnatt

Detta får bli både första och sista inlägget idag tyvärr.

I skolan hade jag fullt upp med att vara social men min nuvarande klass för näst sista gången :( Efter skolan va det direkt hem, byta om och sen vidare till stallet där jag och Sally fick en privat hopplektion av Josefine. Gick riktigt bra faktiskt, det blev lite ostadigt emellanåt när vi hoppade banan på 7 hinder, och det är mitt fel då jag blir osäker och hamnar fel i sadeln. Men annars gick det faktiskt hyfsat bra :3 Slog mitt rekord på 90cm idag också! Oxern idag låg på 110cm, och det flög jag och "min" lilla C-ponny över lätt som en plätt :D Haha höll på att ramla av en gång också x) Som ni förstår så va det både ups and downs, men roligt va det i alla fall! Både jag och Sally var på bra humör så det kändes skönt. Taggar redan inför nästa gång! Man lär sig så mycket mer när man är ensam med en tränare i den där padocken!

Gammal bild på åsnan ;*

Efter stallet åkte jag raka vägen hem för att fylla i en jäkla massa papper angående bytet blabla. Har även hunnit läsa igenom till idrottsprovet imorgon (blev dock inte alls klokare på det) och gjort 55 crunches (Y) Höll på att somna vid köksbordet så drog mig uppåt sängen och hoppas slockna omgående! Ni får sova så gott så hörs vi förhoppningsvis imorgon också ;)



Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

Så trött!

Har inte haft tid för bloggen idag som ni märkt. Som sagt så kommer inläggen komma lite segare och huller om buller tills vi fixat gymnasiebytet.

Dagen idag har varit fett lång. Har vart på Nuntorp igen men denna gången hela dagen och vart med lite smått på lektionerna. Engelska, svenska, matte, ridlektion (NH) och slutligen hästkunskap. Ridlektionen va askul och jag hoppas inte att jag gjorde bort mig helt totalt! Hade som sagt NH-träning med Stellan, asgo kille!!, då vi bl.a. red barbacka i bara repgrimma och ett rep, alltså inga tyglar. Det tog ett tag att fatta hur fan jag skulle styra med bara 1 "tygel" men det löste sig hyfsat bra tillslut ;) Kul va det i alla fall!!


Kommer hem lite efter 19:26 så det blir bara raka vägen hem, äta och sova! Imorgon blir det Lysekil och min underbara estetklass, saknat dem! Sen på lördag åker jag, mamma och pappa till Nuntorp igen då Gunilla ska visa runt och berätta lite mer, så tar vi beslut om internat osv efter det :3

Nu mår jag så jävla dåligt, magen har krampat hela dagen så ska försöka sova lite. Vi höres!

Xoxo Julia <3

Varför!?

Varför är mitt minne så jäkla dåligt!? Glömde hörlurarna hemma... Vad fan ska jag nu göra på bussen i 3 timmar?? Det här kommer bli en låååång resa...


Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

För mycket!

Herregud jag hade helt glömt bort er! Skulle ju berätta om dagen, men när jag kom hem vid 18 tiden så pratade jag med mamma och snacket om skolan tog över helt! Det är så mycket just nu så fram tills att allt har hamnat på plats så får ni ursäkta mig, inläggen kommer lite huller om buller.

Och nu hinner jag inte heller berätta om dagen då jag ska upp om 7 timmar igen så jag hade planer på att somna i racerfart nu... Ska vara med ettorna på Nuntorp imorgon så måste gå upp senast 4 för att hinna med 05:17 bussen till första lektionen! Här är det ingen sovmorgon inte!


Men jag gör av mig i bussen imorgon så får ni ha det bäst så länge! Puss godnatt!

Xoxo Julia <3

Känns bra!

Sitter i bussen på väg hem igen. Skolan är jättefin och verkar väldigt bra! Det är mycket nya intryck och mycket nytt att ta in, all energi är liksom bortblåst. Ska hem och prata med mamma och allt så hörs vi senare då jag berättar dagen i lite mer detalj :)


Xoxo Julia <3

Jag är typ...

...AWESOME! :D 


Jag klarade alla byten helt själv, stolt? Ja! :D Nu väntar bara skolan i Nuntorp på mig, och snälla gode Gud, låt detta bli bra nu!

Xoxo Julia <3

Bortglömd busskur

Nu sitter jag på rätt buss på väg mot nästa byte i Vänersborg (Y) Bytet här gick ju bra men den busskuren va då FAN inte lätt att hitta! Om jag inte hade kollar precis dit jag kollat, precis när jag kollade dit, så hade jag fan yrat runt någon annanstans nu!



Nu har jag bara nästa byte att oroa mig över... Joakim sa att det var lättare att hitta där men ska man verkligen våga tro på det? ;)

Xoxo Julia <3

O.O

Iiii, nu gäller det snart! Håll tummarna för mig!


Xoxo Julia <3

3timmar & 40minuter

Min 3 timmar och 40 minuters bussresa har nu börjat. Första bussen åkte 07:56 idag morse och jag har redan hunnit byta buss en gång. Bara två byten kvar...

Jag har alla symptom för en nervös Julia, fryser, ryser och jäspar! Uschligt! Jag är dock inte nervös inför besöket som ni flesta kanske tror. Nej, det är bussbytet på Trollhättans resecentrum som skrämmer skiten ur mig! Det är typ rätt stort där och jag har bara vart där typ 1 gång innan, och nu har jag bara 8minuter på mig att hitta till rätt busshållplats och buss x( Det är bara att sätta sig på knä, gråta och be för sitt liv att jag kommer fram i tid, hel och ren!


Hör av mig efter Trollhättan, antingen piss sur för att jag missade bytet eller typ överlycklig för att jag är så bra att jag lyckades! Haha får hoppas att alla dessa år av bussåkanden hjälper mitt buss-sinne att hitta rätt ;)

Xoxo Julia <3

Fina Julia <3



Jag förstår hur du tänker Julia och självklart kommer alltid de "anorexiska" tankarna att finnas kvar, och jag har haft planer på att försöka nå min målvikt igen flera gånger. Men denna gången är inte en av dem. Denna gången tränar jag inte för att gå ner i vikt, utan tvärt om, jag vill bygga muskler och få en mer vältränad kropp.
Jag förstår din oro och tackar dig för att du fortfarande tänker på mig! Men jag lovar dig Julia, detta är inget du behöver oroa dig över. Jag har lovat mig själv att inte hamna i den onda cirkeln som jag var fast i förr. Denna gången ska jag nå mitt mål och lyckas, på RÄTT sätt! Ärligt talat tror jag nästan inte att jag kan hamna där jag var igen, jag har för mycket erfarenheter från att ha sett så mycket från utsidan, jag VET och framför allt INSER jag alla negativa sidor i det. Jag vet för mycket för att kunna hamna där igen. Kanske inte för alltid, men för nu.
Tack ännu en gång, jag hoppas att du har det bra!

Xoxo Julia <3

Inspiration

 
Xoxo Julia <3

likenobody.blogg.se

Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor hos min familj i en liten villa. Går i skolan och är precis som alla andra. Eller?

RSS 2.0